Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazan a tıkla orda 10dk dan uzun videolar için video başında sonunda ortasında istediğiniz dk larda diye işaretleyince reklam çıkartacak kutular var..onları tıklayacaksın
Çıkartabilirsin. 2-3 fazla reklam ekleyebilme durumun bulunmakta.Kendi belirleyeceğin dakikaları yazabilirsin
http://www.ytpara.com/attachments/y...80279158-uzun-videoalarda-reklam-sayisi-1.jpg
Eyw bu resim sana ait dimi? Bide videonda 5 tane sarı çizgiye gelince reklam çıkıyor mu*
Bu resim forumdan bir arkadaşa aittir. Resme dikkatli bakarsan dakika yazan bir yer var. Örneğin ; 14:00, 17:00, 21:00, 45:00 gibi yazarsan sende de çıkacaktır reklam
dakikayı biliyorum kardeşim ayrıca denedim çıkmadı reklam senin kanal partner mi?
Hayır değil, bende gayet çıkıyor.
Arkadaşlar ben bunu dün denedim 2 saatlik videoda 9 tane reklam çıkarmayı başardım üstelik tüm reklamlarda video reklamdı küçük alt reklamlar değildi kazancı yüksekti.
Tabi reklam çıkması için videoyu ileri kesinlikle sarmayın akışına bırakın öyle devam etsin yoksa reklam çıkmaz kesinlikle bir dahaki sarı çizgiye kadar.
10 dakikadan uzun videolara çok reklam sığdırmayı başaran varsa taktiklerini paylaşsın lütfen ne denediysem olmadı.
15dk dan uzun videolarda oldugunu saniyorum ben.
eger aktif olmus ise yolu su.
video yuklendikten sonra par akazanma ayarlarina git orda video oncesi reklam cikar diye bir secenek var hemen altinda da video ortasi reklam suresi olacak eger aktif olmus ise cikar.
Arkadaşlar yeni attığınız videolarda değilde 4-5 gün önceki videolarda deneyin çıkacaktır bende genelde öyle olmakta hemen yüklediklerim de değil fakat 4-5 gün sonra dediğimde istediğim zamanlarda reklam çıkartabiliyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.