Merhabalar,
Gün içerisinde enpara veya işbank hesaplarına ödeme yapacak 5 kişi için, 10 kapak resmini 100 TL'den hazırlayacağım.
Tanımayanlar için normalde tek kapak resmi ücreti 20 TL, ilgili konum;
https://www.ytpara.com/youtube-intro-logo/47367-grafik-tasarim-hizmeti-ahmetrz.html
Referanslar;
Not: Çalışmalara ödeme sırasına göre başlanıp, her 10 çalışma 72 saat içerisinde teslim edilecektir.
Gün içerisinde enpara veya işbank hesaplarına ödeme yapacak 5 kişi için, 10 kapak resmini 100 TL'den hazırlayacağım.
Tanımayanlar için normalde tek kapak resmi ücreti 20 TL, ilgili konum;
https://www.ytpara.com/youtube-intro-logo/47367-grafik-tasarim-hizmeti-ahmetrz.html
Referanslar;
işini temiz yapıyor ve ilgili bir arkadaş çalışma yaptırıldı.
sedat babür için logo yaptırdım işinin gerçekten ehli. Emeğine sağlık hocam.
@ahmetrz Kesinlikle tavsiye edilir.
Walla tebrik ederim, süper ve Profesyonel çalışmalar çıkarıyorsun ortaya. Yeni örnek güzelmiş gerçekten..
Arkadaşın logoları gerçekten kaliteli güvenilir.
Beyefendinin referansları arasında tasarım yaptıranlardan biriyim. Kapak tasarımı sırasında kanal linkimi ve nasıl olabileceğine dair bilgiler verdim. Ardından bir gün sonrasında ise bana kapak tasarımı gönderdi ve memnun kalıp kalmadığımı, eklenmesi veya çıkartılması gereken yerler var mı diye sordu. (sen ref'sin deyip al bunu demedi ilgilendi.)
...
Cidden işinin ehli bir arkadaş ve ref olmamıza rağmen normal bir satıcıdan daha çok ilgilendi. Bu sebeple kendisine teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Tekrardan ellerine sağlık hocam, başka bir çalışmada görüşmek üzere inşallah![]()
Bir adet logo tasarımı yaptırdım güvenilir dürüst bir arkadaş
Arkadaşa yeni projemiz için harika bir logo yaptırdık.
İlgisi ve bilgisi oldukça tatmin edici.
Teşekkürler...
Kampanya'dan yararlanarak bende 1 logo yaptırdım. Teşekkür ediyorum. Oldukça başarılı..
Kendisiyle iki logo için anlaşmıştık. Kısa zamanda beğendiğim bir logo ortaya çıkardı. İmzamda küçük versiyonunu da görebileceğiniz YTR Network'ün yeni logosunun tasarımcısıdır. Kendisine teşekkür ederim ilgisi ve emeği için.
grafik ödevini yaptırdım tam istediğim gibi yaptı güvenle çalışabilirsiniz![]()
İmzamdaki çalışma yaptırılmıştır..ellerine sağlık...
kapak fotografı logo yaptırıldı gercekten ısınde profesyonel ve tahammul gucu yukse bırı calısmasını cok begendım![]()
Arkadaşa yaptırmış olduğum yt kapak fotoğrafı ve profil resmi için teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı
konuda başarılı bir arkadaş ellerine sağlık
profil resmi logo ve kapak çalışması yapıldı. güzel iş çıktı teşekkürler
Hocam tşk ederim işimi 24 saatten az bir sürede gördün.Arkadaşın tasarımı çok güzel eline sağlık.
Not: Çalışmalara ödeme sırasına göre başlanıp, her 10 çalışma 72 saat içerisinde teslim edilecektir.