10 Kasım..

ben seni hiç görmeden sevdim,

ben sana baba dedim, baba kabul ettim, senin sayende milyonlarca kardeşim oldu, senin sayende insana yakışır bir ülkeye sahip oldum.

senin sayende özgür bir ülkede yaşadım, şimdilerde her ne kadar kısıtlanmaya kalkılsa bile senin sayende bilim yaptım, senin sayende ben ben oldum.

sana çok teşekkür ederim.

"beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir." demiştin, seni görmeden senin aşkınla büyüyen milyonlardan biriyim, belki kızacaksın bana ama seni sonsuzluğa uğurladığımız o kara günü "bir kadeh rakı ve biraz beyaz leblebi" ile ananlardanım.

bugün türklerin en acı günü, seni kaybettiğimiz o kara gün bugün

keşke imkanım olsaydı; yaşayacağım tüm günlerden senin için vazgeçebilseydim.

ve biliyorum şu an duvarda asılı olan fotoğrafın canlansa ve yanıma gelse ağladığım için bana kızacaksın, ben bunları sana demiştim savaş diyeceksin, elini öpmek için eğilsem düşmanları yen öyle diyeceksin.

çok büyüksün.

sensiz geçen bir daha yıl, arkandan dökülen gözyaşları, bunları zaten görüyorsun, ne desem ne benim yüreğim soğuyacak, ne sana olan özlemin hafifleyecek,

sana düşman olan milletvekilleri senin kurduğun meclisin içinde,

seni çok özledim atam,

ama atam senin dediğin ve bizim yemin ettiğimiz gibi;

"bu memleket tarihte türktü, halde türktür ve ebediyen türk olarak yaşayacaktır." "milletimiz çok büyüktür. hiç korkmayalım. o, esaret ve aşağılığı kabul etmez."

ışıklar içinde yat yüce başbuğ

davan, davam
namusun, namusumdur

sana uzanan dili kesecek, sana uzanan eli kıracak, mirasın olan cumhuriyet'i namus bilecek çocukların bıraktığın mirasın bekçisidir.

olmasaydın olmazdık,
mekanın cennet olsun.

çocukların burada

ışıklar içinde yat atam.

tüm silah arkadaşların, adı bilinmeyen şehitlerimiz, ve en başta sen,

ışıklar içinde yat.

Son düzenleme:
Hep saygıyla anıyoruz gelin bu sefer bunun yanında farklı birşey daha yapalım ve ruhuna 3 ihlas 1 fatiha okuyalım olmaz mı ?

saygıyla anıyoruz . konuyu acan arkadasa ayrıca tesekkürler bu günün anlam ve önemine degindği için ..

37750.jpg

Yandexi tebrik ediyor googleyi kınıyorum..

Saygı, gurur ve özlemle anıyoruz.. Ne mutlu Türküm diyene!

Yandexi tebrik ediyor googleyi kınıyorum..

google daha önceden sadece 10 kasımda kırmızı karanfil koyma sebebini, sadece güzel ve neşeli günleri doodle yaptıgını, ATATÜRK GİBİ BİR İNSANIN ÖLÜMÜNÜN TÜM ULUSLAR İÇİN ÜZÜCÜ OLDUGUNU VE bu sebeple yapmadıgını açıklamıştı.

Ekran-Resmi-2011-11-03-10.37.23-AM.png

Bir konu daha açılmıştı.

Aslında böyle konuları sabitleyip her sene güncellense daha iyi olur.

google daha önceden sadece 10 kasımda kırmızı karanfil koyma sebebini, sadece güzel ve neşeli günleri doodle yaptıgını, ATATÜRK GİBİ BİR İNSANIN ÖLÜMÜNÜN TÜM ULUSLAR İÇİN ÜZÜCÜ OLDUGUNU VE bu sebeple yapmadıgını açıklamıştı.

Karanfil koymamış hocam onu kast ediyorum. yandex koymuş googlede daha bir şey yok

Değerini şimdi çok daha iyi anlıyoruz, Ruhun şad olsun ATAM.
10-kasim.jpg

Nur İçinde Yatsın.

Ekli dosyalar

• ata baba.JPG
    ata baba.JPG
    31,5 KB · Görüntüleme: 25
Atatürk düşmanlarına inat bu konu en tepeye görünebilir yere eklenmesi lazım.
Bunu yazma sebebimde By_Mustafa adlı şahsiyetin imzasıdır.

Son düzenleme:
Atat%C3%BCrk%20(15).jpg

Tarihte gördüğüm en kudretli adamı, saygı ve sevgiyle anıyorum.

Değerli Atatürk ve bütün silah arkadaşlarına çanakkalede şehit olan bütün canlarımıza Allah rahmet eylesin sayelerinde bu güzel ülkedeyiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri