%10 Komisyon ile Tüm Kanal Alış/Satış ARACILIK İŞLEMLERİ yapılır

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com

Kanal satış veya kanal alış işlemlerinde herkesin kafasında acaba dolandırılır mıyım? sorusu bulunmakta ve sırf bu yüzden satmak/almak istediği kanaldan vazgeçmektedir. Bunun önüne geçmek ve güvenle kanal satmak/almak isteyenlere aracılık hizmeti sunuyorum.

%10 komisyon ile (%5 satıcıdan %5 alıcıdan) her türlü kanal satış/alış işlemlerinizi yürütebilirim.

İşleyiş şu şekilde olacaktır;

Karşılıklı kanal ile ilgili görüşmeler yapıldıktan sonra ve fiyat anlaşması yapıldıktan sonra ortak bir grup kuruyorum. Kanalı almak isteyen kişi parayı benim şahsi hesabıma ödeme yapacak (+%5 komisyonu ekleme yaparak) daha sonra paranın geldiği teyidini verdikten sonra kanal sahibi öncelikle benim mailimi sahip olarak ekleyecek. Bende kanalı satın alacak kişinin mailini sahip olarak ekleyeceğim ve kanal kontrollerini yapacak. Kanal anlaşıkları gibi sorunsuz ise 7 gün sahip olarak beklenecek ve bu süreçte para benim hesabımda duracaktır. 7 gün sonrasında ben kanal sahibini çıkartacağım ve kanalı alan kişinin mailini birincil yaptıktan sonra kendimi de atacağım. Bu şekilde kanal sorunsuz olarak alıcıya ulaşmış olacak. Akabinde satıcının parasını %5 kesinti yaptıktan sonra kendisine göndereceğim. bu şekilde kanalı satan da kanalı alan da güvenli bir şekilde ticaretini bitirmiş olacaktır.

- Kanala sahip olarak ekleme yapıldıktan soran konuşulanlardan faklı kanal ile ilgili bir sorun varsa satışı iptal olur ve sahiplikler çıkartılarak kanal sahibinde kalır ve para alıcıya geri ödenir.

- Kanaldaki sahiplikler 7 günden önce atılır çıkartılırsa kanal satışı iptal olur ve kanal sahibi hakkında şikayet açılır ve yine kanal parası alıcıya geri ödeme yapılır.

100.000 TL altındaki işlemlerde komisyon %10 (%5 satıcıdan %5 alıcıdan) Örnek 20.000 TL lik bir ticarette 1.000 TL satıcıdan 1.000 TL alıcıdan kesilecektir.

100.000 TL üzerindeki tüm işlemlerde sabit olarak 5.000 TL alıcıdan 5.000 TL satıcıdan kesinti yapılacak.

sirf ugrastirmak icin 500tllik kanal alim satimi yaptirasim var sana sabaha kadar :d 500 tlye kole gibi calistiririz seni :D:D:

Büyük cesaret dogrusu, 1 sene önce satılan kanallar için halen daha sorular alıyorum.
Hayırlı olsun mesut abi..Kolaylıklar dilerim

sirf ugrastirmak icin 500tllik kanal alim satimi yaptirasim var sana sabaha kadar :d 500 tlye kole gibi calistiririz seni :D:D:

Senin gibi yavşaklara aracılık yapmıyorum malesef.

---------- Spam Engelliyici 19:11 ---------- Önceki Mesaj 19:09 ----------

Büyük cesaret dogrusu, 1 sene önce satılan kanallar için halen daha sorular alıyorum.
Hayırlı olsun mesut abi..Kolaylıklar dilerim

Kanal satışında aracılık yapıyorum. Sadece 7 günlük süre zarfında garantim altında olur sonradan oluşacak sorunlarda ömür boyu sorumlu olmak mümkün mü sence :D :D

Teşekkürler.

Merhaba, elimde para kazanması kapalı fakat yüksek aboneli ABD kitle ağırlıklı kanal var aracılık için yardımcı olur musunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri