10 Milyon Üzeri Erisime Sahip Sayfada Reklam Fırsatı

dreamblack

Kayıtlı Üye
sayfamız video sayfasıdır haftalık video izlenimi 8m üzeridir özellikle video reklamları ile büyük rabet görebilirsiniz istatistikler assagıda.

erisimler ortalama 10m nin altına düsmemektedir 20m üzerine çıktıgı dönemler olmustur zaten assagıdaki video istatistiklerini verdigimde kaliteli bir sayfa oldugunu anlıycaksınız :)

bu iki video 2015 eylül ayına ait en çok rabet gören videolardan birkaçı toplamda her bir videoda 20m üzeri erisim almıs biri 400k digeri 300k üzeri paylasım almıstır hiç bir sekilde reklam verilmedigi halde

erisimleri fotograftan detaylı inceleyebilirsiniz.

assagıdaki 2 video ise son 1 haftada yüklendi birisi 50k üzeri paylasım aldı digeri 20k

bu videoda 2 hafta önce atılmıs bir videodur

bu videoda 18 nisanda yükledigim bir video 100k üzeri paylasım aldı ama içerigi 18+ (hayvanlara yapılan eziyet) oldugu için facebook tarafından erisime kapatıldı yoksa rahat 300k sı vardı :D

aslında söylenicek söz kalmıyo kalite ortada arkadaslar milyonluk sayfalara tas çıkartır buna emin olun ki hala 3 günde bir sayfaya teklif geliyor satılık mı diye :)

sartlar sudur reklam seçme hakkım bana ait sayfanın erisimini düsürmüycek reklamları seçmeye çalısıcam kesinlikle video reklamı alıyorum sayfanızdaki videoyu paylasabilirim

reklamınız 30dk üstte kalır 6saat sonra silinir fiyat 75tl

NOT: sayfa 300klık bir sayfadır eski bir sayfadır 4-5 yıllık ama son zamanlarda ilgi göstermeye basladım sayfaya suana kadar tek bir sponsor reklamı verilmemistir. son zamanlarda arkadasların tavsiyesi üzerine ben 1-2 tl seklinde bazı gönderilere verdim o ayrı :) ama toplamda 10tlyi geçmez yani full organik bi sayfadır hiç bir takviye sayfa vs ile desteklenmemektedir

BU KAMPANYA KISA SÜRELİGİNEDİR BELKİ 1 HAFTA BELKİ DAHA KISA SONRA KONU KAPATILACAKTIR

r10da vs konu açmadım sadece yt paraya özeldir

iletisim için skype ve burdan pm atabilirsiniz

edit: sayfa linkini sadece ciddi kisilere atıcam önüne gelen meraktan link istemesin lütfen ugrastırmayın beni :)

Son düzenleme:
sayfamız video sayfasıdır haftalık video izlenimi 8m üzeridir özellikle video reklamları ile büyük rabet görebilirsiniz istatistikler assagıda.

erisimler ortalama 10m nin altına düsmemektedir 20m üzerine çıktıgı dönemler olmustur zaten assagıdaki video istatistiklerini verdigimde kaliteli bir sayfa oldugunu anlıycaksınız :)

bu iki video 2015 eylül ayına ait en çok rabet gören videolardan birkaçı toplamda her bir videoda 20m üzeri erisim almıs biri 400k digeri 300k üzeri paylasım almıstır hiç bir sekilde reklam verilmedigi halde

erisimleri fotograftan detaylı inceleyebilirsiniz.

assagıdaki 2 video ise son 1 haftada yüklendi birisi 50k üzeri paylasım aldı digeri 20k

bu videoda 2 hafta önce atılmıs bir videodur

bu videoda 18 nisanda yükledigim bir video 100k üzeri paylasım aldı ama içerigi 18+ (hayvanlara yapılan eziyet) oldugu için facebook tarafından erisime kapatıldı yoksa rahat 300k sı vardı :D

aslında söylenicek söz kalmıyo kalite ortada arkadaslar milyonluk sayfalara tas çıkartır buna emin olun ki hala 3 günde bir sayfaya teklif geliyor satılık mı diye :)

sartlar sudur reklam seçme hakkım bana ait sayfanın erisimini düsürmüycek reklamları seçmeye çalısıcam kesinlikle video reklamı alıyorum sayfanızdaki videoyu paylasabilirim

reklamınız 30dk üstte kalır 6saat sonra silinir fiyat 75tl

NOT: sayfa 300klık bir sayfadır eski bir sayfadır 4-5 yıllık ama son zamanlarda ilgi göstermeye basladım sayfaya suana kadar tek bir sponsor reklamı verilmemistir. son zamanlarda arkadasların tavsiyesi üzerine ben 1-2 tl seklinde bazı gönderilere verdim o ayrı :) ama toplamda 10tlyi geçmez yani full organik bi sayfadır hiç bir takviye sayfa vs ile desteklenmemektedir

BU KAMPANYA KISA SÜRELİGİNEDİR BELKİ 1 HAFTA BELKİ DAHA KISA SONRA KONU KAPATILACAKTIR

r10da vs konu açmadım sadece yt paraya özeldir

iletisim için skype ve burdan pm atabilirsiniz

detaylar ıcın pm alabılırmıyım

bi pm alabiliriyim, yabancı içeirkler için uygunmu

hocam sayfa tr bir sayfadır suan kullanmadıgım yabancı bi sayfam var 100k üzeri begenisi var ama snn videolar nasıl video yt için kullanıcaksın sanırım eger çocuk katagrisindeysen yaramaz sana sayfa kan siddet içeriyor :D

hocam yatıcam simdi siz pm atın ben dönüs yaparım yarın

hayırlı işler bol kazançlar şöyle bir sayfam olsun başka bişiy istemem
erişimler cidden fena

ayrıntılı pm alabılırmıyız
Hocam bir pmde ben alayım
hocam pm alabilirmiyim.

pm ler gönderildi arkadaslar

hayırlı işler bol kazançlar şöyle bir sayfam olsun başka bişiy istemem
erişimler cidden fena

eyvallah reis daha iyileri senin olur insallah

sen iste sayfayı üzerine yapayım ayıpsın :D

Hocam şu kan, şiddet içeren 100k lık yabancı sayfanızda reklam alıyor musunuz ? özelden iletişime geçelim

siliceksen bir anlamı yok genede hayırlı satışlar

ben şöyle istiyorum üst sıraya koymana gerek yok sürekli o sayfada kalsın ne kadara yaparsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri