10 saat ve üzeri video yükleme..

• Kullanıcı maxcoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

maxcoder

Kayıtlı Üye
selamlar 10 saat ve üzeri video yüklemelerinde +15 dakika onayı oldugu halde engelliyor cok uzun video yüklediniz diye sınıra takılıyor cözümü var mı ?

Yeni konu açmak istemedim.11 saat üstü video yükleyenler nasıl yüklüyor?Bilgisi olan var mı bu konuda?

Benim bir video var hatta kategorim var 15 saat yükleyen var ama ben 11 saatlik yükleyebildim yt izin vermiyor.

Yükleyen nasıl yüklüyor anlamadım ki?Yardımcı olabilecek var mı?

Video süresi ile bir alakası yok atılan videoların. varmış :). Tamamen boyut ile alakalı bir şey.

20 GB'tan büyük dosyaları yükleyebilmek için tarayıcınızın güncel bir sürümünü kullandığınızdan emin olun. YouTube'a yükleyebileceğiniz maksimum dosya boyutu 128 GB'tır ve maksimum süre 11 saattir.

https://support.google.com/youtube/answer/71673?hl=tr

20 saat video yükleyenler var onlar nasıl yüklüyor?Yüklediğim video 16 saat ve 5 gb boyutunda.Süre sıkıntı oluyor sadece.

Benim ki 2 gb nasıl oluyor anlamadım zaten son sürümü kullanıyoruz ama önceden oluyordu 15 saatlik yüklerdim ama şimdi olmuyor

Süre yüzünden izin vermiyor.Bunu nasıl geçiyoruz bulamadım bir türlü. :)

Süre yüzünden izin vermiyor.Bunu nasıl geçiyoruz bulamadım bir türlü. :)

hocam 10 saat ve üstü videoyu kim nasıl izler ki hangi insan oturup 10 saat ve üstü video izleyebilir şahsen ben 2-3 saatten fazlasını izleyemiyorum :D

hocam 10 saat ve üstü videoyu kim nasıl izler ki hangi insan oturup 10 saat ve üstü video izleyebilir şahsen ben 2-3 saatten fazlasını izleyemiyorum :D

50 tane video atacaksan birleştiriyorsun tek video halinde daha iyi oluyor.Daha fazla reklam arası girebiliyorsun. :)

Nasıl atıyoruz yok mu bilen? :D

Hocam benimde benzer bi düşüncem vardı. Fakat beni düşündüren olay bu uzun süreli videolara 30 reklam yerleştirsekte 1 tık alması zor. Youtube gösterime para vermiyor diye biliyorum. Eğer video reklam çıkarsa o ayrı tabi(herhalde bunda görüntülemeye veriyor). Kazanç olgusu nasıl olur?
Bu arada 10 saatlik şartı mı 7-8 saat yükleyin olmazmı.

Hocam benimde benzer bi düşüncem vardı. Fakat beni düşündüren olay bu uzun süreli videolara 30 reklam yerleştirsekte 1 tık alması zor. Youtube gösterime para vermiyor diye biliyorum. Eğer video reklam çıkarsa o ayrı tabi(herhalde bunda görüntülemeye veriyor). Kazanç olgusu nasıl olur?
Bu arada 10 saatlik şartı mı 7-8 saat yükleyin olmazmı.

Videoyu bölmek biraz sıkıntı.Yükleyen nasıl yüklüyor bulamadım bir türlü. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri