Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 saat üzeri yüklicek kadar ne varki hocam ytde![]()
10 saat üzeri yüklicek kadar ne varki hocam ytde![]()
Süre yüzünden izin vermiyor.Bunu nasıl geçiyoruz bulamadım bir türlü.![]()
hocam 10 saat ve üstü videoyu kim nasıl izler ki hangi insan oturup 10 saat ve üstü video izleyebilir şahsen ben 2-3 saatten fazlasını izleyemiyorum![]()
50 tane video atacaksan birleştiriyorsun tek video halinde daha iyi oluyor.Daha fazla reklam arası girebiliyorsun.
Nasıl atıyoruz yok mu bilen?![]()
hocam bana harika bir fikir verdiniz teşekkür ediyorum![]()
Bol kazançlar.
---------- Spam Engelliyici 23:32 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------
11 saat üstü nasıl yükleniyor bilen yok mu?
11 saat limiti olmadığı süre içinde yüklemiştir, 2016 yıl içerisinde ya da 2015 yıl sonunda ekleyen var mı 11 saat üzeri?
Hocam benimde benzer bi düşüncem vardı. Fakat beni düşündüren olay bu uzun süreli videolara 30 reklam yerleştirsekte 1 tık alması zor. Youtube gösterime para vermiyor diye biliyorum. Eğer video reklam çıkarsa o ayrı tabi(herhalde bunda görüntülemeye veriyor). Kazanç olgusu nasıl olur?
Bu arada 10 saatlik şartı mı 7-8 saat yükleyin olmazmı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.