10 Sn Arayla Video Ortası Reklam

musticng06

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçen günlerde bir olay dikkatimi çekti arkadaşın biri 15 dklık videoya 10 sn arayla reklam koymuş videonun başı 10 saniyede bir reklam değişiyor sonra 7. dk ondan sonra 2 dk da bir reklam var yani anlıcağınız video 15 dk ama içinde reklam 12.13 tane felan bu olay sakıncalı olmazmı bende denedim 5 sn bile reklam oluyor eskiden 7 dk arayla koyuyorduk oda bazen çıkmıyordu heralde google bu aralar çok bonkör
10 sn 2 dk 4 dk nereye koyarsanınz koyun reklam çıkıyor
Adsense'ye bir zararı olurmu gerçi böyle reklam abone kaçırır ama iyi getirisi olur

Arkadaşlar geçen günlerde bir olay dikkatimi çekti arkadaşın biri 15 dklık videoya 10 sn arayla reklam koymuş videonun başı 10 saniyede bir reklam değişiyor sonra 7. dk ondan sonra 2 dk da bir reklam var yani anlıcağınız video 15 dk ama içinde reklam 12.13 tane felan bu olay sakıncalı olmazmı bende denedim 5 sn bile reklam oluyor eskiden 7 dk arayla koyuyorduk oda bazen çıkmıyordu heralde google bu aralar çok bonkör
10 sn 2 dk 4 dk nereye koyarsanınz koyun reklam çıkıyor
Adsense'ye bir zararı olurmu gerçi böyle reklam abone kaçırır ama iyi getirisi olur
sen hiç mi forum takip etmiyorsun ya ? madem etmiyorsun takibini yap ondan sonra konu aç

sen hiç mi forum takip etmiyorsun ya ? madem etmiyorsun takibini yap ondan sonra konu aç
Doğru söylüyorsun üstadım ben pek forumu takip etmiyorum çok yoğun olduğum için ama dikkat etmedim yada başkası konu açmışmı dikkat etmedim sadece merak ettim belki bilmeyenler vardır diye kötü yapmışım heralde

bugun forumda okumustum 4dk ara ile reklam koyuyormus sanirim kanali kapanmis adsense ye de zarar verebilir dikkat et

7dk iyidir bosver biraz uzun yukle videolari 3-4 tane koy gitsin adamlarin tavsiye ettigi zaten 7 dk ara ile olsun diyorlar

Doğru söylüyorsun üstadım ben pek forumu takip etmiyorum çok yoğun olduğum için ama dikkat etmedim yada başkası konu açmışmı dikkat etmedim sadece merak ettim belki bilmeyenler vardır diye kötü yapmışım heralde

Bu konuyu 2 gün önce açtım.Tam bir beyin fırtınası yaşamıştık :) Dün bu konu hakkında sonuçları yine yazdım.Takip edin hocam :)

ben 3 dakka arayla koyuyorum ama video reklamı kapatıyorum.3 kusur fazla kazanacagiz diye küfür yemeyelim :)

Forumda 3 Gün önce bir arkadas daha aynı konuyu açtı. Sonucunu bizle bir arkadas paylastı adsense politikasına uymadığı için kanalını kapatıyolar 7 Dk reklama devam ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri