yusuf0023
Yasaklanmış
Arkadaşlar merhabalar...
Beni az çok tanıdınız, kanal mağduru biriyim
bir haftada 60 kanalı kapanan başka biri olduğunu sanmıyorum
neden böyle olduğu konusunda yoğunlaştım ve araştırmalarım neticesinde daha önce belirttiğim gibi aynı anda birçok kanala yüzlerce video göndermekten kaynaklandığını öğrendim. Böyle bir sistemle çalışan arkadaşlara bu benim olayım bir örnek olsun.
Gelelim konunun açılma sebebine.
Arkadaşlar malumunuz üzere bu işten para kazanmak isteyen herkesin aklındaki sorudur nasıl bir taktik izleneceği.
Taktiği araştırın bulun geliştirin, benim değinmek istediğim konu şu ;
Bu taktikler içerisinde fazla kanal açarak sürümden kazanma mantığı ile (benim gibi) para kazanmak isteyen arkadaşlara tavsiyelerimizi, önerilerimizi, hangi durumlarda ban yenir, kanal kapanır, bildiklerimizi anlatalım. Böylelikle edinmiş olduğumuz tecrübelerden yeni başlayan arkadaşlarımız ders almış olurlar.
Ben fazla kanal açıldığında nelere dikkat edilmesi gerektiğinin birinci maddesini söylüyorum
1-) Bir anda bot ile birden fazla kanalınıza yüzlerce video yüklemeyin, her kanala video yükleme esnasında arada 5-10 dk boşluk bırakın.
Beni az çok tanıdınız, kanal mağduru biriyim
Gelelim konunun açılma sebebine.
Arkadaşlar malumunuz üzere bu işten para kazanmak isteyen herkesin aklındaki sorudur nasıl bir taktik izleneceği.
Taktiği araştırın bulun geliştirin, benim değinmek istediğim konu şu ;
Bu taktikler içerisinde fazla kanal açarak sürümden kazanma mantığı ile (benim gibi) para kazanmak isteyen arkadaşlara tavsiyelerimizi, önerilerimizi, hangi durumlarda ban yenir, kanal kapanır, bildiklerimizi anlatalım. Böylelikle edinmiş olduğumuz tecrübelerden yeni başlayan arkadaşlarımız ders almış olurlar.
Ben fazla kanal açıldığında nelere dikkat edilmesi gerektiğinin birinci maddesini söylüyorum
1-) Bir anda bot ile birden fazla kanalınıza yüzlerce video yüklemeyin, her kanala video yükleme esnasında arada 5-10 dk boşluk bırakın.