100%100 kazandıran denenmiş bir yöntem

sessizlikiyi

Kayıtlı Üye
http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/734-1000-video-yukleme-lari-leri.html

s.a
öncelikle şunu belirteyim yakardaki konuyu ben açtım. bu güne kadar yaptıgım bütün çalısmalar sadece yukardaki konuda oldugu gibidir. daha ilk ay 25 kanal ile basladım
2. ay gunluk 10$,
3. ay gunluk 20-30 arası kazandım. bu sure ıcerısınde 25 kanalımda toplam 500-1000 arası video yukledım.
4. bu ay baska işlerim nedenı ıle cok faza kanal acamadım gecen ay toplam 10 kanal ekleye bldim ve ay basından berı kazancım çok şukur 40-50 altına dusmedı.
sunuda belırtmek ıstıyorum ort 500- 1000 video yukardakı konuda anlattıgım gibi yukledıkden sonra o kanallarla bırdaha ılgılenmedım bile.

bu sure içeriinde çok sey ögrendım tabıkı . kanal incelıklerını, video ıncelıklerını, etiket incelıklerını ama ınanın henuz bu tarz bir çalısmam omadı.

hedefım 100kanal 100bin video, sürümden kaznamak. bazı kanallar tutar bazıları cöpluk olur bazıları 10$ getırır bazıları 0,10$.

bukadar videoyu nasıl yukledım ilk zmanlar kisser kullandım. su anda vps sunucu kullanamktayım. forumda açılan konulardaki free vps ler ile çalısıyorum hemde.

kımsenın pılına pırtısına karısmam. tamemen ekmegimin pesındeyım. rekabete gırmem bugun olmadı yarın ınsallah deyıp yoluma devam ederım. ilk aylar to %0,5 lerde surundum sabır dedım. her gecen ay to yükseldı. su an ort %2 . to oranından ornek verdım katım tıklarımın izlenıme oranla nekadar dusuk oldugunu belirtmekti.

burda kısaca kazandıgım yöntemı ve kaç ay surede nasıl asamalar gecirdigimi belirmek istedım..

daha öncede bu konuyu kazanamayan arkların mesajlarında paylasdım. çunku uyguluyor ve kazanıyordum.

yöntemı uygulamak isteyen arklara onerım su ben gıbı 25 kanal ıle gırsınler gunde 5 kanal kastırsınlar. 2. ay emın olsunlar farkı gorecekler.

Konuyu okuyan arkadaşlara sözüm. yukardakı konu 100%100 kazandıran bir yontemdır.

hepınız allaha emanet.

Son düzenleme:
http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/734-1000-video-yukleme-lari-leri.html

s.a
öncelikle şunu belirteyim yakardaki konuyu ben açtım. bu güne kadar yaptıgım bütün çalısmalar sadece yukardaki konuda oldugu gibidir. daha ilk ay 25 kanal ile basladım
2. ay gunluk 10$,
3. ay gunluk 20-30 arası kazandım. bu sure ıcerısınde 25 kanalımda toplam 500-1000 arası video yukledım.
4. bu ay baska işlerim nedenı ıle cok faza kanal acamadım gecen ay toplam 10 kanal ekleye bldim ve ay basından berı kazancım çok şukur 40-50 altına dusmedı.
sunuda belırtmek ıstıyorum ort 500- 1000 video yukardakı konuda anlattıgım gibi yukledıkden sonra o kanallarla bırdaha ılgılenmedım bile.

bu sure içeriinde çok sey ögrendım tabıkı . kanal incelıklerını, video ıncelıklerını, etiket incelıklerını ama ınanın henuz bu tarz bir çalısmam omadı.

hedefım 100kanal 100bin video, sürümden kaznamak. bazı kanallar tutar bazıları cöpluk olur bazıları 10$ getırır bazıları 0,10$.

bukadar videoyu nasıl yukledım ilk zmanlar kisser kullandım. su anda vps sunucu kullanamktayım. forumda açılan konulardaki free vps ler ile çalısıyorum hemde.

kımsenın pılına pırtısına karısmam. tamemen ekmegimin pesındeyım. rekabete gırmem bugun olmadı yarın ınsallah deyıp yoluma devam ederım. ilk aylar to %0,5 lerde surundum sabır dedım. her gecen ay to yükseldı. su an ort %2 . to oranından ornek verdım katım tıklarımın izlenıme oranla nekadar dusuk oldugunu belirtmekti.

burda kısaca kazandıgım yöntemı ve kaç ay surede nasıl asamalar gecirdigimi belirmek istedım..

daha öncede bu konuyu kazanamayan arkların mesajlarında paylasdım. çunku uyguluyor ve kazanıyordum.

yöntemı uygulamak isteyen arklara onerım su ben gıbı 25 kanal ıle gırsınler gunde 5 kanal kastırsınlar. 2. ay emın olsunlar farkı gorecekler.

forumdan banlanma sebebıne gelınce. o gun olaya sahıt olan biliyor fazla kurcalamak ıstemıyorum. edepsizce bir paylasımım olmadı olmazda bunu bilmeniz yeterli benim açımdan.
gecen bir tartısmada bir yonetıcıden azar yedım. o ankı o tartısmanın verıdgı hıttele anında cvp la karsılık verdım. su an dusunuyorumda. hak payı var o yöneticinin. sözlerim 2 kisi arasında fitne çıkarma izlenmi vermiş. kesinlikle adiligin en aşagılısı olan fitneye her türlü karsıyım. o arkadasdanda özelinden özür dileyemedım. burda herkesın huzurunda özür diliyorum.

Konuyu okuyan arkadaşlara sözüm. yukardakı konu 100%100 kazandıran bir yontemdır.

hepınız allaha emanet.

dostum acaba free vps nereden aliyoruz yardimci olurmusun

çok güzel bir yöntem buldum hem izlenme artıyor hem para kazanıyorsun şuan yurtta olduğum ve internet yavaş olduğu için fazla nete geriyorum eve gidince yöntemi sizinle paylaşıcam.

evet şu free vps olayından bahsedevilrmisini hocam biraz mümkünse::

teşekkürler kardeş.herkez bildiğinden az da olsa paylaşsa tüm arkadaşlar faydalınır bu şekilde

Yanlış anlamayın ama acaba kazancınızın bu derece iyi olduğuna dair bir görüntü eklemeniz mümkün mü?

İnsanlar buna şimdi heves edip yüklenecekler ve zaman harcayacaklardır. En azıncan çalışmaya başlamadan herkesin kafasında net bir fikir olsun.

İlgi ve alakanız için ayrıca teşekkürler. Çoğu kazanamayan arkadaş deneyecektir.

Yanlış anlamayın ama acaba kazancınızın bu derece iyi olduğuna dair bir görüntü eklemeniz mümkün mü?

İnsanlar buna şimdi heves edip yüklenecekler ve zaman harcayacaklardır. En azıncan çalışmaya başlamadan herkesin kafasında net bir fikir olsun.

İlgi ve alakanız için ayrıca teşekkürler. Çoğu kazanamayan arkadaş deneyecektir.

yanlıs anlasılmaya meal vermemek için resim eklemedim ama forumdaki bazı arkalrım biliyor andsense durumumu. bu arkların arasında mod olan akımda var. kazancımın gerceklıgı konusunda o mod arkadaş tastik verirsin aldatmaca kandırmaca muhabetine alet olmak istemem kendim paylaşarak.

yanlıs anlasılmaya meal vermemek için resim eklemedim ama forumdaki bazı arkalrım biliyor andsense durumumu. bu arkların arasında mod olan akımda var. kazancımın gerceklıgı konusunda o mod arkadaş tastik verirsin aldatmaca kandırmaca muhabetine alet olmak istemem kendim paylaşarak.

Özel mesaj atmıştım ama dönmediniz sanırım.

Hocam bana da ornek olmustunuz actiginiz konu ile, databilim botu var onu alip dediginiz gibi deniycem ilk haftadan sonra ne kadar gelmeye basladi gunluk?

100 kanal ayda en az 10$ kazandırsa aylık 1000$ para yapar.

1000X1,86 kur desek=1.860 tl para yapar

bu yönteme benzer bir yöntem ben uyguluyorum.

5 ana kanal var ilgilendiğim

bu kanallardan 2 adet ihtar yiyen kanala birdaha video eklemiyorum. yeni kanal açıp ordan devam ediyorum böyle böyle 15 den fazla kanal açtım. ama hala 5 kanalla aktif çalışıyorum :)

Hocam bana da ornek olmustunuz actiginiz konu ile, databilim botu var onu alip dediginiz gibi deniycem ilk haftadan sonra ne kadar gelmeye basladi gunluk?

bunu ben paylasmıcam sıteden skp gorusdugum arkla gosterdım onlar paylassın gunluk kazancımı

100 kanal ayda en az 10$ kazandırsa aylık 1000$ para yapar.

1000X1,86 kur desek=1.860 tl para yapar

bu yönteme benzer bir yöntem ben uyguluyorum.

5 ana kanal var ilgilendiğim

bu kanallardan 2 adet ihtar yiyen kanala birdaha video eklemiyorum. yeni kanal açıp ordan devam ediyorum böyle böyle 15 den fazla kanal açtım. ama hala 5 kanalla aktif çalışıyorum :)

ustam emın ol 100 kanal ve benım ılk acdıgım video yukleme yontemı ıle video yukleyen arkaların kazancı mın 100$ olur

Arkadaşı nerdeyse forumun açıldıgından beri tanıyorum yaptıgı ve anlattıgı uygulamaya şaidim adsense kazancını koymak gereksiz gösteriş olmasın zaten koysada birşey fark etmez burda taktik gibi birşey satmıyor sadece yardım bir yol gösterme,ama uyguladıgı yöntem ile kazancını sabitlemiş bir durumda hiç birşey yapamıyorsanız bile bunu uygulasanız 1-2 aya geliriniz olucaktır geri karar sizde ister uygularsınız ister uygulamazsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri