100 - 150 bin dolar ile web sektöründe ne tür iş yapabilirim?

Kazançlı site satın almak mantıklı geliyor bana

Mobil oyun satın alabilirsin Google Play kayıtlı

Son düzenleme:
Kesinlikle e ticaret derim ben mesela çinden ürün getirip burada satabılırsınız , yada yüksek bütçeli bir proje yada bir hosting firması kurabilirsin. Bende olsa dolar al sat yaparak 2 ye katlardım vallaha :D

e-ticaret ve kazançlı sitelerden uzak durun.ağzı olan konuşuyo e-ticaret diyor.

web site direk genel bir konu anlamadıgımız bir sektörde ilerlersek o da tehlikeli olur diye düşünüyorum.e ticaret için presedürler nedir onları hiç araştırmadım.bunun içinde iyi bir ekip gerekiyor sanırım.

web site direk genel bir konu anlamadıgımız bir sektörde ilerlersek o da tehlikeli olur diye düşünüyorum.e ticaret için presedürler nedir onları hiç araştırmadım.bunun içinde iyi bir ekip gerekiyor sanırım.

Hocam ben derim ki 150 bin dolar kazandığınız iş üzerine yatırım yapın ozaman.

50 bin lirayada cok kral özgün kanal yapılır.
geri kalan dolarlarıda bankaya faize koyardım ben olsam.

[MENTION=24446]Backhoe[/MENTION] ve [MENTION=23371]sontorun[/MENTION]'un projelerine hayat verebilirsin.
Şuanda 2 Projemiz var sırada yapılmayı beklenen,istersen iletişime geç detayları konuşalım :D
Kazancı vs'de konuşuruz.

[MENTION=24446]Backhoe[/MENTION] ve [MENTION=23371]sontorun[/MENTION]'un projelerine hayat verebilirsin.
Şuanda 2 Projemiz var sırada yapılmayı beklenen,istersen iletişime geç detayları konuşalım :D
Kazancı vs'de konuşuruz.

Beklenen yorum :D :D

Geleceğe yatırım yapmak istiyorsan bana ulaş
Çok sağlam bir iş var ama ortak lazım sağlıklı

150 bin dolar 432 bin lira yapar.Ben olsam 2 böler internet üzerinden %11 varan vadeli hesaba yatırırdım.Ne risk var ne birşey. Faiz doğru değil farkındayım fakat YT de yaptığımızda aynı mantık...

Mobil olarak gönderildi.

150 bin dolar 432 bin lira yapar.Ben olsam 2 böler internet üzerinden %11 varan vadeli hesaba yatırırdım.Ne risk var ne birşey. Faiz doğru değil farkındayım fakat YT de yaptığımızda aynı mantık...

Mobil olarak gönderildi.

Yt den kazandığımızla faiz i aynı mı tutuyorsun ?

İnterneti bilmem ama reelde olsa;
Üniversite öğrencisi bol olan bir şehirde merkez caddeye gösterişli bir cafe, çay 4 TL kahve 10 TL'den.

Erzurumdayım +120 Bin öğrenci var ve caddedeki cafeler tıklım tıklım dediğim gibi çay 4 TL. Bi çay ulan çay :D İnsanından dolayı kız arkadaşıyla daha sade mekana gidemeyenler mecbur böyle çayın çorbanın pahalı oldugu yerleri seçiyorlar burada cafelerin kazandıgı parayı kazanan yoktur. 200 Bine(TL) size erzurumda bi cafe açayım, Aylık 20 k garanti ediyorum.

Bu arada 120 130 bin öğrenci olan şehirde Starbucks yoktur, frenchaising midir nedir bi düşünün derim :D

Yt den kazandığımızla faiz i aynı mı tutuyorsun ?

Yt 'de haram gözüyle bakabilirsin.Özgünlere emek verenlere birşey demiyorum.Forum %1 özgündür tahminim...

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

İnterneti bilmem ama reelde olsa;
Üniversite öğrencisi bol olan bir şehirde merkez caddeye gösterişli bir cafe, çay 4 TL kahve 10 TL'den.

Erzurumdayım +120 Bin öğrenci var ve caddedeki cafeler tıklım tıklım dediğim gibi çay 4 TL. Bi çay ulan çay :D İnsanından dolayı kız arkadaşıyla daha sade mekana gidemeyenler mecbur böyle çayın çorbanın pahalı oldugu yerleri seçiyorlar burada cafelerin kazandıgı parayı kazanan yoktur. 200 Bine(TL) size erzurumda bi cafe açayım, Aylık 20 k garanti ediyorum.

Bu arada 120 130 bin öğrenci olan şehirde Starbucks yoktur, frenchaising midir nedir bi düşünün derim :D

Hocam Atatürk ünv. yoksa :) Tam yan tarafında kolordu'da askerlik yapmıştı vay be :D Erzurum merkezi nefis bir yer bu arada.Aramıyor değilim.

Elimde olsa o para kendime aylık min 300k dolar kazandırcak kanal yaparım. Öyle kazanan kanallar var 2015 yazında açılmış olup. Çok yüksek bütceli reklam aldıktan sonra reklamdan sonra google sizi uzaylılara bile reklamını yapar. Örneğin çocuklara hitaben bir kanalda ilk sayfada bütün videolarınız yer alabilir. Tabi Kategori de önemli ama benim aklımdaki planlardan birisi o . Kategori için mesaj atmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri