100-200 tl arası birikmiş pinli TR adsenseler satın alınır

• Kullanıcı Queen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İs arayanlar

Queen

Kayıtlı Üye
Edit.konuyu okusun ihtiyacı olanların işi görülsün:)

Son düzenleme:
Kardeş zaten içinde 100 tl olan adsenseye banka hesabı ekleyip adsenseyi silersen o para hesabına yatar. Adam 100 tl olan adsenseyi sana niye 50 tlye versin. O para zaten alınıyor. Hani desen içinde ki paraya ver adam belki uğrasmamak için verir de bu şekilde zannetmiyorum. Belki konudan bilgin yoktur diye bilgilendireyim dedim

Kardeş zaten içinde 100 tl olan adsenseye banka hesabı ekleyip adsenseyi silersen o para hesabına yatar. Adam 100 tl olan adsenseyi sana niye 50 tlye versin. O para zaten alınıyor. Hani desen içinde ki paraya ver adam belki uğrasmamak için verir de bu şekilde zannetmiyorum. Belki konudan bilgin yoktur diye bilgilendireyim dedim

Eğer böle birşey varsa ve yatıyorsa denemek lazım hocam arkadaşlar denesin bence.ben farklı birşey üzerine çalışıyorum ama eğer uğraşmayan çıkarsa talibim:)

öyle bir isteyiş tarzın var ki insanın veresi gelmıyor :D kavga amaclı yazmadım :D

Denencek bi durum yok adsense kapatırsan geçen aydan kesinleşmisse 48 saat içinde para yatar? eğer bu ayın kesinleşmesi ise ayın 21inde yatar.
siz ne deniyorsunuz belki bildiğimiz bişeydir yardımcı olabiliriz

O zaman elinde olanlar deneyebilir mi ben deneyemedim umarım en kısa sürede yatar.sanırım ben kendi hesabımı kendim oluşturacağım :)

Denemeye gerek yok pinli ve hesap eklenmiş adsenseler banka hesabınıza yatar.

bu tarz deneme yapan bır arkadas daha vardı en son forumda bayadır sesı cıkmıyor..

Kaç gün sürer hocam ortalama hemen yatar mı yoksa bir ay sürermi ?

Maksimum 2 gunde yatıyor hocam.Gecen günerde bi tane kapattım 4 5 gun oldu gelmedi:tekrar şimdi girdim baktım adsense kapatılmıs olarak gözüküyor fakat ödeme yöntemi birincil secmemişim ondan yatırmamıslar.Şimdi birincil sectim yarın sabah hesapta olur mutlaka diye düsünüyorum.Kapatacagınız vakit ödeme yöntemini secmeyi unutmayın hocam.

Genelde 48 saat içinde yatıyor.Eğer aynı ay içinde kesinleşmişse ayın 21'inde yatıyor.

mesela 10 bin tl birikti hesabı kapattın kesin alıyormusun o parayı ?

martın ilk haftası 20 adet tr adsenseyi bu şekilde silip ödemelerini 2 gün içinde aldım. denemelik bi durum yok

mesela 10 bin tl birikti hesabı kapattın kesin alıyormusun o parayı ?

Hocam siz yanlış anlamıssınız.
200 tl altındaki kesinleşmeler ödenmiyor bi sonraki aya kalıyor ve 200 tl yi bulunca bulundugun ayın 21 inde hepsini hesabına yatırıyor.Ama diyelim ki geçtigimiz aydan hesabında 199 tl para kaldı kesinleşen ve bunu sana ödemez.Fakat sen tr olaylarından dolayı adsense yi kapatmak istedin bu ay .Diyor ki sana 20 tl ini üstünde ise kapattıgın adsense onu sana öderim.Fakat gectigimiz aydaki kazancın bu ayın 11 in de 10000 tl olarak kesinleşmişse sana gectigimiz ayın kazancı 10000 tl yi bu ayın 21 inde öder.Sonuc 200 tl nin üstünde ise kesinleşen para adsenseyi kapatmaya gerek yok:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri