100 Adet kanala 300 Adet Oyun Videosu yuklettirilecekdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar yeniden merhaba.Bu is biraz digerine gore cetrefelli is. :D

Verecegim oyun isimleri ile 300 adet oyun videosu kaydi yapacak,her oyun videosu minumum 10 dk olacak max 15 dk olacak sekilde 300 video kaydi yaptikdan sonra yine verecek oldugum 100 kanala 3 er adet olmak kaydi ile oyunlari yukleyecek bir eleman araiyorum.

Tekrar ozetlemek gerekirse ;
1-Verdigim oyun isimleri ile ilgili videolar kayit edilecek.
2-Her video min 10dk max 15 dk olacak HD olacak.
3-Verecegim 100 adet kanala Oyunlar yuklenecek,her kanala 3 oyun.(Etiket aciklama vs gerek yok,oynan oyunun adini basliga yazilmasi yeterli)
4-Kayit alinan oyunlarin,ne oyunu oldugu konusu ne oldugu yazilacak.(Oyun oynarken zaten oyunun ustunde altinda yazar ismi,ornek ; Ali babanin ciftligindeki horozlar" gibi )
5-Isi yapacak kisinin agzi SIKI olmali guven vermeli yanlis anlasilmasin.Yaptigi isi sagda solda konusmamali.

bu isin teslim suresini ve istediginiz ucreti bana net olarak bildirmeniz gerekli.Asla ise baslayipda 2 gun sonra isim cikti gucum cikti yokdum vs bilmem.Nasil baslarsa ise verdigi soz gibi gunu gelincede bitirmesi benim icin cok onemli.Ona gore ise talip olacaklar iyi dusunsun ve ona gore karar verip tekliflerini yapsinlar.

Saygilarimla.

Son düzenleme:
çok kaliteli iş yaparım serkan abi özelden teklifini beklıyorum

çok kaliteli iş yaparım serkan abi özelden teklifini beklıyorum
Ustad ben sizlerden teslim suresi ve fiyat teklifi bekliyorum. :D
tek yersen tek ölürsün serkan abi :D bizide gör :P
Olm zaten birlikde olecez biz sen merak etme.Unutma TEK YIYEN TEK OLUR :D Sen ozguen girende ben giremem ha kralini yapacam sen dur. Tadini aldim bi kere :D
Hocam hayır işler , şunu hatırlatayım ki önünüze gelene iş vermeyin birgün gelir kanallarınıza zarar verir.
Iste ona gorede secimim olacak zaten fiyatdan cok bu isi yapacak kisi onemli benim icin.

ben bir ara google play daki oyunların tanıtım videolarını atıyordum ama çok kısalar zaten sıkılıp bıraktım en güzeli spam

Abi özgünün bile spamını yapıyosun helal olsun valla :D

ben bir ara google play daki oyunların tanıtım videolarını atıyordum ama çok kısalar zaten sıkılıp bıraktım en güzeli spam
Bence birakmamali gelisirmeliydin ustad yani bende yeniyim bu sektorde ama tadini aldim,artik ozgun de gidelim ilerde lazim olur illaki.

Yemekden sonra gelen pm lere filan donus yaparim.

Abi 100x300 30 bin tane mi çekcez? Günde 30 tane cekerim

Hocam ben 10-15 kanalınızı 3 er video yüklesem olur mu ?
Botum var benim. Spamla yükleyebılırım.

Serkan Yt nin youtubede ki videolarını görünce aklıma hep o hayvan ... ile ilgili soru soran adam geliyor :D

oyunların videosunu, yükleyecek olan kişi mi oyunu oynarken videosunu çekecek? @Serk@nYT burasını anlamadım ben...

Oyun çekimleri 10 gün sürer, Render filan desek 12 gün yükleme desen 14- 15 günde tamamlanır gibi. Kendine spam yapmadığı zamnı kayıp fırsat olarak değerlendirsek emeklerle birlikte ben 3,4 k dan aşağıya bu işi yapmak benim garibime kaçar.

Oncelikle bana atilan butun pm leri okudum arkadaslar.Ilginize alakaniza cok tesekkur ediyorum.Pm atanlarin icinden 2-3 kisi ile gorusecegim.

Abi 100x300 30 bin tane mi çekcez? Günde 30 tane cekerim
Hayir sadece 300 video ve kanal basi 3 video.100 kanalx 3 videoda 300 yapiyor sanirim :D
oyunların videosunu, yükleyecek olan kişi mi oyunu oynarken videosunu çekecek? @Serk@nYT burasını anlamadım ben...
Aynen bi oyun sitesine girip dedigim oyunlari oynayip kayit edeceksin sonrada butun kayitlar bitince kanallara yuklemeye baslayacaksin.

Oyun çekimleri 10 gün sürer, Render filan desek 12 gün yükleme desen 14- 15 günde tamamlanır gibi. Kendine spam yapmadığı zamnı kayıp fırsat olarak değerlendirsek emeklerle birlikte ben 3,4 k dan aşağıya bu işi yapmak benim garibime kaçar.
Ustad sure icin birsey diyemem,bu isi yapacak kisinin durumuan bagli el aliskanligina vaktine bagli.Renderlik isi yok onu belirteyim.Kayit aldigi gibi yuklesin bitsin tabi hangi programla kayit alacagina bagli render olayi icin sen camtasia yi dusunerek render dedin varsayiyorum ama gerek yok oyle ugrastiracak prolara.Alirsin bandicam ile kayiti mp4 olarak direk yuklersin kanala.

Oncelikle bana atilan butun pm leri okudum arkadaslar.Ilginize alakaniza cok tesekkur ediyorum.Pm atanlarin icinden 2-3 kisi ile gorusecegim.

Hayir sadece 300 video ve kanal basi 3 video.100 kanalx 3 videoda 300 yapiyor sanirim :D

Aynen bi oyun sitesine girip dedigim oyunlari oynayip kayit edeceksin sonrada butun kayitlar bitince kanallara yuklemeye baslayacaksin.

Ustad sure icin birsey diyemem,bu isi yapacak kisinin durumuan bagli el aliskanligina vaktine bagli.Renderlik isi yok onu belirteyim.Kayit aldigi gibi yuklesin bitsin tabi hangi programla kayit alacagina bagli render olayi icin sen camtasia yi dusunerek render dedin varsayiyorum ama gerek yok oyle ugrastiracak prolara.Alirsin bandicam ile kayiti mp4 olarak direk yuklersin kanala.

Hocam neden 1 kanala 5 video değil de 3 video cok kastırmaz mı sürekli kanallara girmek ip çakışırsa kapanma falan da artabilir.

Haftada 10 video yaparım 15 dakikalık render felan filan atarsın harçlık reis :P

Hocam neden 1 kanala 5 video değil de 3 video cok kastırmaz mı sürekli kanallara girmek ip çakışırsa kapanma falan da artabilir.
Dedigim sekilde yuklemeler yapilirsa kapanma olmaz.Neden 3 video dersen ilerisi icin bazi ek calismalar diyelim.Kanallarada girmeyi pek sevmem,uzun sure yatar o kanallar o sekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri