100 adet kanalı tek tuşla sildim yardım beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Şimdi biliyorsunuz bugünlerde çok yoğunum bir arkadaşa 110 sipariş vardı son teslim edilecek neyse 100 tane açtım kenara kaydettim txt sonra 10 adet daha onayladım emin olmak için notepad e aldım yapıştırdım abi yanlışlıkla kaydete bastım yukardaki açık txt yi görünce başımdan kaynak sular döküldü o biraz önce 100 kaydettiğim txt nin üstüne 10 tane yazmıs oldum beyler bunu geri almanın bir yolu var mı 100 adet kanal gitti 85 TL ondada değilimde kaç saatlik emek yani eğer biri birşey biliyorsa yazarsa sevinirim.

Kullandıgım program :NOTEPAD++

Geçmiş olsun hocam, kaydetten hemen sonra ctrl+z denedin mi

Yok hocam sonradan farkettim ama iş işten geçmişti

---------- Spam Engelliyici 02:09 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

Yok ya araştırdımda yapıcak bişey yok sanırım word filan olsa tamamda notepad++ da yok öyle bir sistem kaydedilmiş sonuçta :D ben bir soğuk su içip geliyom birşey varsa yazın :D :D bu arada konunun adınıda günde 22 saat çalışmanın zararları diye değiştirebiliriz :D

Geçmiş olsun yerinde olsam çalışırken bitirdiklerini ve o metin belgesini çoğaltırım el ilemi açıyosun yoksa programmı kullanıyosun ?

sistem geri yüklemeyi bi dene eğer daha önce kayıtlı ise o 100 kanal

Hocam programı kapatmadıysanız ctrl z ile geri alabilirsin

Geçmiş olsun yerinde olsam çalışırken bitirdiklerini ve o metin belgesini çoğaltırım el ilemi açıyosun yoksa programmı kullanıyosun ?
herşey manuel hocam kaydetmeler dahil :D

---------- Spam Engelliyici 02:11 ---------- Önceki Mesaj 02:10 ----------

recovery my files pro

recuva BUNLARI DENERMİSN Bİ

Hiren's boot

Sağol hocam hemen deniyorum

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 02:11 ----------

sistem geri yüklemeyi bi dene eğer daha önce kayıtlı ise o 100 kanal

hocam o iş olmaz pcler hiç kapanmadan çalışıyor 2 gün önce sattıgım kanallar geri gelir anca :D

işe yarıcagını sanmıyorum onlar sılınen dosyarı gerı getırı arkdas ustune yazmıs

document settings ya da kullanıcılar kısmından kendi isminin olduğu klasörü aç, gizli dosyaları göster özelliğini aç. temp klasörünün içini bir karıştır orada bulabilirsin bir önceki ön belleğe alınmış +notepad dosyanı.

Geçmiş olsun hocam inşallah kurtarabilirsin.

Tapatalk ile gönderildi.

işte buna üzülürüm.Dikkkat kardeşim dikkat.hadi bak bana sağlam bi 40 tane onaysız mail ayarla yarına kadar 20 tl ateşlicem :D

programlar var onlarla geri getirebilirsin yada bilgisayarcılar yapabiliyor ama programla kendin de yapabilirsin google dan araştır bulursun panik yapma

Sağolun beyler herkeze 1 arkadaşla skypeten araştırıyoruz beraber olmassa yapıcak hiç bişey yok olmuşla ölmüşe çare yok :D valla ama sağolun benim kadar üzüldünüz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri