100 Adet Mail Alınacaktır. (Açılırken Tel Onayı İstemeyen)

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Security google a bakıldığında zaten ip dir , telefon onayı var mıdır yok mudur görünüyor zaten..o yüzden uyarayım da sonra kavga dövüş olmasın..

Hepsi farklı ip lerden açılmış
Mailleri açarken telefon onayı istemeyecek

biçimde açılması şartım..

100 maile 35 lira veririm.Kanallarda vukuat yaşamazsam sürekli alıcı da olurum.

Security google a bakıldığında zaten ip dir , telefon onayı var mıdır yok mudur görünüyor zaten..o yüzden uyarayım da sonra kavga dövüş olmasın..

Hepsi farklı ip lerden açılmış
Mailleri açarken telefon onayı istemeyecek

biçimde açılması şartım..

100 maile 35 lira veririm.Kanallarda vukuat yaşamazsam sürekli alıcı da olurum.

Hayırlı alımlar :D nerden bakıyoruz oraya onay varmı yokmu açılış ip adresi

Pm gönderiyorum yabancı bir siteden alıcıyı bir dene istersen zaten ucuz incele kendin, istediğin gibi mi bir bak ;)

Yolladım beyler, 15 dakika onayı falan olmayan bir şey bu arada. Sadece mail, ben denedim problemsizdi ama yine de denemeden yüklü almayın ;)

Buraya yazayım tamam :) provide100 US Gmail Accounts - fiverr bundan aldım ben, problem yaşamadım. Hemen teslim ediyor. Sadece mail ama, telefon onaylı değil, ama onay istemiyor giriş yaparken. Kanal vs açmayı denemedim mail olarak kullandım sadece. 100 tanesi 5 dolar.

Buraya yazayım tamam :) provide100 US Gmail Accounts - fiverr bundan aldım ben, problem yaşamadım. Hemen teslim ediyor. Sadece mail ama, telefon onaylı değil, ama onay istemiyor giriş yaparken. Kanal vs açmayı denemedim mail olarak kullandım sadece. 100 tanesi 5 dolar.

Hocam fiverr de satılan gmailler genelde web tabanlı programlarla açılıyor.

Mesela benim kullandığım: [HOT] Ultimate Social and Email Account Creator - GMAIL-PVA/Pinterest/Ig + More

Ben aldım onu, düzgün proxy sağlayamadığınızda bir halta yaramıyor ;) iptal ettim sonunda lisansımı.

bunu alacaktım ama tereddütte kalmıştım
nasıl performansı , kanalların sağlamlığı ?

Hocam kullanmak için özel proxy ip alman gerekiyor.

Her bir hesap için bunu yapman gerektiğini düşünürsen astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Ucuz proxy ler de garantili değil ben ucuza aldığımda ip ler ameraka lokasynlu olduğu halde google iran ip si olarak görüyordu.

Yani forumdan satın almak daha hesaplı ve sağlam bana göre...

deneyen varmı kanal olarak kullanılıyor mu? +15 i de biz açıyoruz sanırım kullanılıyorsa da

bahsi geçen siteden google+ paylaşımı ile alakalı ürün alırsanız videolarınızın hiti çok artıyor denenmiştir:)

Alan oldumu bu mesajdan sonra @fatihbaz hocam sen fiverrdan çok alısveriş yaptım demiştin şimdi ben bu arkadaşa ödemeyi geçtikten sonra sistem otomatik işliyormu yoksa benim mesaj atmammı lazım satıcıya

Son düzenleme:
Alan oldumu bu mesajdan sonra @fatihbaz hocam sen fiverrdan çok alısveriş yaptım demiştin şimdi ben bu arkadaşa ödemeyi geçtikten sonra sistem otomatik işliyormu yoksa benim mesaj atmammı lazım satıcıya

bu konuyu yeni gördüm.haliyle alım da yapmadım linkdeki arkadaşdan ama konusuna baktım,kötü bi yorum yok.zaten kanal degil,sadece mail satıyormuş,problem olacagını sanmam gmaillarda.ödeme yaptıkdan sonra order sayfasından herhangi bişey yazman yeterli hocam.ben normalde adam direk aldıgımı görüp,hazırlamaya başlıyor diye düşündüm ama son alımlarda dikkatimi çekti işte order sayfasından mesaj atmazsam adam da işe başlamıyor,ondan sonra hazırlıyor siparişi.

Son düzenleme:
Fiverde samantha diye birinden aldım 50 mail ama çoğu daha video yüklemeden toplu kıyıma gitti kanalalrda yavaş yavaş gitti :)

Fiverde samantha diye birinden aldım 50 mail ama çoğu daha video yüklemeden toplu kıyıma gitti kanalalrda yavaş yavaş gitti :)

bende 3-4 kişiden aldım oradan kanal dedigin gibi 5$ a 50 tane filan verdiler.10 kanal varsa 8i daha ben giriş yapmadan gitti.adama mesaj atıyorum,kanalların bagzısına 3-5 video attım digerlerine giriş dahi yapmadım ama hepsi kapandı diyorum.3-5 video attıgın kanallar pc karalisteye girmiş ondan kapanmış,digerleride hiç girmedigin için kapanmış diyor.elimde kaç aylık,kaç yıllık kanallar var,içi boş ama hiçbişey olmuyor.nasıl oluyorsa bitek bunların sattıkları kanallar hiç girmedin diye kapanıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri