Merhabalar,
Sizinde facebook grubunuz var ve bunu kasmak istiyorsanız sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye hazırız.
1000 ADET %100 AKTİF PROFİLLERDEN OLUŞAN GRUP KASIMI: 5
5000 ADET %100 AKTİF PROFİLLERDEN OLUŞAN GRUP KASIMI: 20
10.000 ADET %100 AKTİF PROFİLLERDEN OLUŞAN GRUP KASIMI: 40
+10.000 VE ÜSTÜ GRUP KASIMLARI İÇİN ÖZEL FİYAT ALABİLİRSİNİZ.
Bununla beraber ben grup kategorime uygun grup üyeleri bulmak istiyorum diyorsanız sizlerle 1 hafta süre ile çalışıp grup kategorinize ilgi duyan kişileri grubuna ekliyoruz. Bunlarda ise fiyat değişimi oynamaktadır.
1000 KİŞİ EKLEME: 10
5000 KİŞİ EKLEME: 40
10.000 KİŞİ EKLEME: 80
+10.000 ÜYE ALIMI İÇİN YİNE ÖZEL FİYAT VERMEKTEYİZ.
Bununla beraber grubunuz için grup yöneticiliği hizmetimiz bulunmaktadır. Bu hizmette ise söz konusu grubunuzun güvenliği, ortamı ve değerlenmesi sağlanacaktır ek olarak grubunuza uygun kişiler bulunup grubunuza çekilecektir. Bu hizmetimiz için de özel olarak fiyat isteyebilirsiniz. Haftalık ödeme talep etmekteyiz.
İLETİŞİM
[DİPNOT: REF ALIMIMIZ YOKTUR ANCAK %40 İNDİRİM YAPABİLİRİZ
İLK İŞ İÇİN ]
Sizinde facebook grubunuz var ve bunu kasmak istiyorsanız sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye hazırız.
1000 ADET %100 AKTİF PROFİLLERDEN OLUŞAN GRUP KASIMI: 5
5000 ADET %100 AKTİF PROFİLLERDEN OLUŞAN GRUP KASIMI: 20
10.000 ADET %100 AKTİF PROFİLLERDEN OLUŞAN GRUP KASIMI: 40
+10.000 VE ÜSTÜ GRUP KASIMLARI İÇİN ÖZEL FİYAT ALABİLİRSİNİZ.
Bununla beraber ben grup kategorime uygun grup üyeleri bulmak istiyorum diyorsanız sizlerle 1 hafta süre ile çalışıp grup kategorinize ilgi duyan kişileri grubuna ekliyoruz. Bunlarda ise fiyat değişimi oynamaktadır.
1000 KİŞİ EKLEME: 10
5000 KİŞİ EKLEME: 40
10.000 KİŞİ EKLEME: 80
+10.000 ÜYE ALIMI İÇİN YİNE ÖZEL FİYAT VERMEKTEYİZ.
Bununla beraber grubunuz için grup yöneticiliği hizmetimiz bulunmaktadır. Bu hizmette ise söz konusu grubunuzun güvenliği, ortamı ve değerlenmesi sağlanacaktır ek olarak grubunuza uygun kişiler bulunup grubunuza çekilecektir. Bu hizmetimiz için de özel olarak fiyat isteyebilirsiniz. Haftalık ödeme talep etmekteyiz.
İLETİŞİM
[DİPNOT: REF ALIMIMIZ YOKTUR ANCAK %40 İNDİRİM YAPABİLİRİZ