$100 Amazon Web Services(AWS) Promosyon Kodları

e3fn45fn44

Kayıtlı Üye
Selamlar,

Şimdi AWS nedir diye sorarsanız Amazon.com'un firmalara sağladığı bir servis. Sadece vps'de değil web işleriniz için birçok şeyde kullanabilirsiniz bu $100'luk kuponu.

Ben sadece VPS kısmına bakıcam. $100 kupon ile birlikte 15gb ramli, 8 vCPU, 900mb-1GBit yükleme/indirme hızına sahip vps'yi 125 saat boyunca kullanabilirsiniz.(c4.2xlarge) Yani hem ram'i fazla hemde hızı fazla, pc kasmadan büyük gb videoları hızlı hızlı indirebilirsiniz.

Bu saatlik fiyat tablosu vps'lerin: (isterseniz vps hesaplamanızı bu adresten yapabilirsiniz: Amazon Web Services Simple Monthly Calculator)

1yWG05.png

Dün kendi hesabıma koydum bir kupon, 2017'ye kadar zamanı var. Yani istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

vE2JGm.png

Buda AWS'nin içinde $100 kuponu kullanabileceğiniz ürünler:

JYJO9W.png

Hosting firmaların sattığı vps veya toollar yerine Amazon'un bu servisini kullanmak hem büyük zaman kazanmanızı hemde az harcamanızı sağlar.

* Alan arkadaşlara $125'lık Azure kuponumda hediyem olacaktır.

*Önceden AWS hesabı açmanızı tavsiye ederim. Kredi kartı onayı + Amazon'un hesabınızı 1 günden onaylama süresi var. 1 gün sonra EC2(VPS) kısmı açılıyor.
*Arkadaşlar eklemede yapmak istiyorum. Amazon size 750 saat t2.micro'yu ücretsiz kullanmanıza izin veriyor. Kupon ile birlikte çok kârlı çıkabilirsiniz.

Kalan Kupon Sayısı: 3 tane kaldı.

-1 adet GenCo adlı arkadaşa satıldı.
-1 adet forum içi satıldı.
-1 adet daha forum için satıldı.
-15 kupon forum dışı bir kişiye satıldı.
-14 tane yurtdışından bir arkadaşa satıldı.

Fiyat: Kupon başına 40 TL

Ödeme Yöntemleri: Paypal/Enpara​

Son düzenleme:
sadece 5 bucuk gün mü kullanacaz bunu 2 kat özellikli bir sunucuyu aynı fiyata kullanabiliriz sonuçta pek avantajli gelmedi.

sadece 5 bucuk gün mü kullanacaz bunu 2 kat özellikli bir sunucuyu aynı fiyata kullanabiliriz sonuçta pek avantajli gelmedi.

Yok hocam ben sadece bir tane vps çeşidi için örnek verdim. Konuda bir link var, onunla almak istediğiniz vps'yi ile saat/masraf hesabı yapabiliyorsunuz.

c4.large alırsanız 500 saat kullanırsınız veya 60gb ramli / 10 gigabit hızı olan c3.8xlarge'ı alırsanız 32 saat kullanırsınız. Alıcağınıza göre değişir bu.

Edit: Fiyatı daha düşüğü ile güncelledim. Alan arkadaşların deneyip, buraya yorum yazmaları daha iyi olabilir.

GenCo adlı arkadaşımıza kuponu gönderdim, hesabına kodu koydu ve ödeme alındı. Teşekkür ederim. Satışlarımız devam ediyor.

Vds oluşturdum ve kullanmaya başladım. Alacak arkadaşlara hatırlatma işiniz oldukça vds oluşturup kullanın böylece uzun süre kuponun sağladığı indirimden faydalanırsınız. Bende son kullanma tarihi 2017-12-31 yazıyor. Oldukça uzun bir süre.

Peki bir kopumla kac tane t2 sinirsiz kullanabiliriz?

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki bir kopumla kac tane t2 sinirsiz kullanabiliriz?

Hocam istediğiniz kadar vps açabiliyorsunuz, orada bir sınır yok. Ben 60 tane bile açmıştm. T2'lerin fiyat/saat tablosu şu şekilde oluyor:

ogWoOQ.png

Neden 730 saat yazdım diye soruyorsanız, Amazon en fazla 730 saat üzerinden hesaplama yapmaya izin veriyor. Bu demektir ki hiç kapatmadan 24 saat kullansanız bile üç ay boyunca götürür.

Ek olarak: Amazon T2 vps'leri zaten ücretsiz 750 kullanmanıza izin veriyor.

Son düzenleme:
Vds basina aylik 13 dolar mi tutar yani? Surekli açık kalirsa 100/13 8adet vds yapıyor sanirim

Bir adet kupon alındı sorunsuz eklendi hesaba.

Expiration Date Credit Name Credits Used Credits Remaining
2017-12-31 MLH 2015 Hackathon Season $0.00 $100.00

1 adet satın alındı. Önümüzdeki ay stok olursa tekrar almayı düşünürüm

Expiration DateCredit NameCredits UsedCredits Remaining
2017-12-31 MLH 2015 Hackathon Season $0.00 $100.00

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri