Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir sistemden çok olumlu yanıtlar aldım.
Sevinçliyim yani. Bu nedenle piyasa değeri 2 tl civarında olan, kaliteli, sosyal medya kaynaklı olarak gözüken (yani facebook ve twitter başta olmak üzere bazı sosyal medya sitelerinde gömülmüş olarak izlenilmiş gözüken), reklam görüntülemeyen (adsense ban riski taşımaz), yüksek izlenim (videonuzun en az %90'ı izletilir istatistiklerde görülür), özellikle niche kelimelerde rekabetin zor olduğu kelimelerde anında yukarı fırlama etkisi yaratan 1 k video çekimini 100 arkadaşa ücretsiz sağlayacağım.
Yapılması gereken:
1) Buraya no ile birlikte mesaj atmak.
Örneğin ilk mesajı atana arkadaş no:1 içermesi gerekiyor mesajında aksi takdirde özel mesaj önemsenmez. İkinci mesajı atan arkadaş no:2 vs vs no:100'e kadar ücretsiz olarak 1k çekim sağlayacağım.
2) Sadece video url'sini pm göndermek.
Çok iş var güç var, url gönderin sadece atayım hemen gönderimi.
Ayrıca:
3) Çekimler 12 saat sonunda başlar ve 48 saat sonlanmadan tamamlanmış olur. Eğer bu süre sonunda gelmediyse söyleyin 2 k göndereyim sistemde atlama oluyor bazen.
4) Çekim işlemi tamamlandığında istatistikleri bizlerle paylaşmak.
5) Yorum, beğeni, görüş, önerileri eksik etmemek.
Örnek istatistik (1k çekiminden):
Not: Ayrıca isteyen arkadaşlar satış için bilgi almak üzere [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] nickli arkadaşla görüşebilir, kendisi benim forumdaki satıcımdır. Ayın 2sinden sonra yenilenen kadro ile sağlam bir şekilde satışlar başlayacaktır.
Not2: Nasıl yapıyorsunuz gibi pmler gelmezse çok mutlu olurum, dönüş yapamayabilirim bu pmlere. (Dönüş yapsam da nasıl olduğunu anlatamam, sadece uygulamaların içinde embed olduğunu söylemem yeterli.)
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir sistemden çok olumlu yanıtlar aldım.
Yapılması gereken:
1) Buraya no ile birlikte mesaj atmak.
Örneğin ilk mesajı atana arkadaş no:1 içermesi gerekiyor mesajında aksi takdirde özel mesaj önemsenmez. İkinci mesajı atan arkadaş no:2 vs vs no:100'e kadar ücretsiz olarak 1k çekim sağlayacağım.
2) Sadece video url'sini pm göndermek.
Çok iş var güç var, url gönderin sadece atayım hemen gönderimi.
Ayrıca:
3) Çekimler 12 saat sonunda başlar ve 48 saat sonlanmadan tamamlanmış olur. Eğer bu süre sonunda gelmediyse söyleyin 2 k göndereyim sistemde atlama oluyor bazen.
4) Çekim işlemi tamamlandığında istatistikleri bizlerle paylaşmak.
5) Yorum, beğeni, görüş, önerileri eksik etmemek.
Örnek istatistik (1k çekiminden):
Not: Ayrıca isteyen arkadaşlar satış için bilgi almak üzere [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] nickli arkadaşla görüşebilir, kendisi benim forumdaki satıcımdır. Ayın 2sinden sonra yenilenen kadro ile sağlam bir şekilde satışlar başlayacaktır.
Not2: Nasıl yapıyorsunuz gibi pmler gelmezse çok mutlu olurum, dönüş yapamayabilirim bu pmlere. (Dönüş yapsam da nasıl olduğunu anlatamam, sadece uygulamaların içinde embed olduğunu söylemem yeterli.)