100 k geçen video yaş kısıtlamasına takılıyor

• Kullanıcı RayaLLennn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

RayaLLennn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba önceki konulara baktım bulamadım bir kanalımda attığım video 100 k yı geçtiği anda yaş kısıtlaması geliyor aynı videoyu siliyorum tekrar yüklüyorum sorun yok fakat 100 k olduğu anda yaş kısıtlaması devreye giriyor bunu nasıl aşabilirim,

Yeni konu açmak istemedim https://i.hizliresim.com/dONYqn.png birde bunun sebebi ne olabilir 3 4 günde bir bi anda hit kesiliyor 2 3 saat 1 izlenim bile almıyor sonra toparlıyor

Son düzenleme:
Malesef aşamazsın, kimi videolar da 100k civarında kimi videolar da ise 1 milyon ve üzerine ulaştığında gelir. Tavsiyem yaş kısıtlaması gelen videoları tekrardan yükleme. ikincisinde veya üçüncüsünde topluluk gelir. illaki de uğraşayım diyorsan küçük resmi değiştir, anlam bütünlüğü kaybolmayacak şekilde başlığı değiştir, video açıklamalarını ve etiketlerini sil. Hiti etkilese de yaş kısıtlaması gelme süresini uzatacaktır.

Malesef aşamazsın, kimi videolar da 100k civarında kimi videolar da ise 1 milyon ve üzerine ulaştığında gelir. Tavsiyem yaş kısıtlaması gelen videoları tekrardan yükleme. ikincisinde veya üçüncüsünde topluluk gelir. illaki de uğraşayım diyorsan küçük resmi değiştir, anlam bütünlüğü kaybolmayacak şekilde başlığı değiştir, video açıklamalarını ve etiketlerini sil. Hiti etkilese de yaş kısıtlaması gelme süresini uzatacaktır.
desteğin için teşekkür ederim hocam

Benim için bir milyon da geldi, 150 bin izlenim sonra gitti 100 bin izlenim sonra tekrar geldi :D sanırım frag - reportlar a göre otomatik değerlendiriyor youtube belirbi bir töleransı olmalı. Aşınca geliyor, altına inince gidiyor. Topluluğa bırakıyorlar.

Benim için bir milyon da geldi, 150 bin izlenim sonra gitti 100 bin izlenim sonra tekrar geldi :D sanırım frag - reportlar a göre otomatik değerlendiriyor youtube belirbi bir töleransı olmalı. Aşınca geliyor, altına inince gidiyor. Topluluğa bırakıyorlar.
topluluk için beğeni ve yorumları devredışı bıraksam faydası olur mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri