100 liraya ihtiyacım var.

• Kullanıcı amkde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

amkde

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 100 liraya ihtiyacım var.Ay sonunda 110 şeklinde atabilirim.

İsim vermek istemiyorum sağolsun forumdan bi abimiz her istediğimde bana borç verirdi.Bende ona zamanında geri gönderirdim.Fakat abimiz şuan açık değil sanırım.Sizden rica eğer varsa enpara 100 lira kadar gönderebilirmisiniz.

Ay sonunda 110 şeklinde atabilirim.(İnternet cafe'deyim cebimde bozuklarla geziyorum.Lütfen şu öğrenci kardeşinize yardımcı olurmusunuz :(

---------- Spam Engelliyici 20:58 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

arkadaşlar gerçekten çok ihtiyacım var ay sonunda mutlaka paranızı gönderirim.Kimsenin borcu bende kalmaz.

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

Arkadaşlar son 16dk internet kafeden giriyorum.Gerçekten çok ihtiyacım var.Ay sonunda mutlaka 110 lira şeklinde atarım.Şu öğrenci kardeşinize bi yardım ederseniz mutlaka eve geçince 3 tane dua okurum.

---------- Spam Engelliyici 21:47 ---------- Önceki Mesaj 21:18 ----------

Arkadaşlar bi 30 dakika daha uzatmak zorunda kaldım gerçekten yardımcı olacak varsa çok memnun olurum mutlaka ay sonunda parasını veririm.

su an bu konuyu okuyan en az 15 kişi var 3 er 5 e atalım beyler cuma gecesidir borç değilde yardım edelim

kardeşim sende boş zamanlarında çalışmayı dene ... :) pm lütfen 10 liram vardı enparada :)

su an bu konuyu okuyan en az 15 kişi var 3 er 5 e atalım beyler cuma gecesidir borç değilde yardım edelim

kardeşim sende boş zamanlarında çalışmayı dene ... :) pm lütfen 10 liram vardı enparada :)

Eyvalah abi sağolasın fakat bu parayı borç olarak alabilirim.Kabul edersen gönderirim.

---------- Spam Engelliyici 22:00 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

Son bi 30 dk daha uzatıyorum.

kardeş vardı da ev ihtiyaçlarına harcama yaptım az önce, yarın gündüz 2-3 gibi buralarda olabilirsen atabilirim, giremem diyorsan ibanını özelden telinle beraber sana zahmet ilet bana.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri