%100 Orjinal Tester Parfüm - YENİ ÜYELİĞİME ÖZEL MUHTEŞEM Fiyatlar

OnlineReyon

Kayıtlı Üye

En çok satan 5 ürünü sizler için listeledim, toplamda 180 çeşit ürün
vardır. Bildiğiniz veya kullanmak istediğiniz parfüm markasını sorabilirsiniz,
birden fazla alımlarda ücretsiz kargo ve size özel indirimler mevcuttur. :)

TÜM ÜRÜNLER KISA SÜRELİĞİNE 60 LİRADIR​

SKYPE İLETİŞİM: parfumiks

image.php

1 adet hugo boss red aldım çok ilgili bir satıcı. Akşam 16:30 civarında verilen kargo sabah 9 gibi elimde oldu :) Orijinal parfüm, alıcı arkadaşlara referans için resim de ekliyim.

bJDJzn.jpg

Siparişler geldi kokular süper teşekkürler

[MENTION=87509]fey[/MENTION]; hocam ürünüm geldi gerçekten çok güzel teşekkürler bundan sonra parfümleri hep sizden alıcam inşallah
hayırlı satışlar dilerim

W1gzk4.jpg

1 Adet denemek için istediğim ürün hızlıca elime ulaştı, kesinlikle tavsiye ediyorum bundan sonra alış verişlerimi de bu arkadaştan yapacağım. :)
image.php

Nr1mlY.jpg

Kendime ve hatuna aldım. Ürünler, hizmet ve fiyat bence gayet başarılı.

Kargom ulaştı teşekkür ederim :)

Az önce elime ulaştı.
Parfümler çok güzel kokuyor.
Teşekkürler.

Ürünlerim geldi çok teşekkür ederim :) arkadaş oldukça ilgili..

Hugo boss parfüm alındı. Kokusu gayet hoş.

ilk önce foruma hoşgeldiniz. Armani diamond edp bayan ve Calvin Klein Euphoria man varmıdır ? varsa kaç ml

ilk önce foruma hoşgeldiniz. Armani diamond edp bayan ve Calvin Klein Euphoria man varmıdır ? varsa kaç ml

Selamlar hoşbuldum,
istediğiniz iki markanında bir çok ürünü mevcut ancak istediğiniz modeller
malesef yok :) Ancak calvin klein ve armaninin başka modelleri var.

yok hocam alacaklarım biraz takıntılı başka parfüm kullanmazlar :D gümrükten içki falan alma durumunuz varmıdır ? :D

Konuyu açan kişi yanlış anlamasın ama bu tester parfümlerin orjinal olduğunu düşünmüyorum.. Daha önce başka bir kişiden almıştım.. Kokusu çok etkili çıkmadı..

Paco Rabanne 1 Million var mı hocam?

Selamlar, elbette mevcuttur.

Konuyu açan kişi yanlış anlamasın ama bu tester parfümlerin orjinal olduğunu düşünmüyorum.. Daha önce başka bir kişiden almıştım.. Kokusu çok etkili çıkmadı..

Selamlar,
malesef piyasanın güçlü sıkıntılarından bir tanesi bu durum. 6 Liralık bire bir
imitasyon ürünleri tester diye satan insanlar yüzünden sizinde aklınıza böyle bir
durum yaşanması çok normal.

ancak kişisel olarak sattığım ürünler: Tester kutulu, tester başlıklı ve parfüm
şişesi üzerinde lazerli olarak tester imzalı ürünlerdir ve tamamında barkod
bulunmaktadır.

saygılar.

yok hocam alacaklarım biraz takıntılı başka parfüm kullanmazlar :D gümrükten içki falan alma durumunuz varmıdır ? :D

Selamlar,
malesef sadece parfüm üzerine :)
250 den fazla parfüm çeşidi var eğer düşünürseniz her zaman yardımcı olmak isterim.

Tester'lar kaç ml oluyor hocam ? 1 Million'da 60 Tl değil mi?

hocam ürün gerçekten orjinal mi ? eğer orjinalse, 212 sexy men için fiyat alabilir miyim ?

Kutu falan orjinal gibi ama kokusu 10 saniye kalıyo aynı sekilde almıstım ama bu arkadasdan almadım aynı sekilde mi bunlar ?

Şuan r10dan banlı olan bir zatı muhteremden, %100 orjinal tester dediği parfümlerden bende aldım. Ürünler çakma fakat adamlar imitasyon işini okadar ilerletmişki ambalajdan yada şişeden anlamanız çok zor. Sıktıktan 5-10 dk sonra koku gidince anlıyorsunuz. Amacım konu baltalamak değil yanlış anlaşılmasın, bu arkadaşın ürünleri nasıldır bilmiyorum. Ben kendi tecrübelerimi paylaştım sadece..

Bu fiyata nasil satiliyor anlamis degilim.yanlis anlamayin ama orjinal oldugunu sanmiyorum:)

Şuan r10dan banlı olan bir zatı muhteremden, %100 orjinal tester dediği parfümlerden bende aldım. Ürünler çakma fakat adamlar imitasyon işini okadar ilerletmişki ambalajdan yada şişeden anlamanız çok zor. Sıktıktan 5-10 dk sonra koku gidince anlıyorsunuz. Amacım konu baltalamak değil yanlış anlaşılmasın, bu arkadaşın ürünleri nasıldır bilmiyorum. Ben kendi tecrübelerimi paylaştım sadece..

Selamlar, %100 orjinal tester ürün satmaktayım ancak dediğiniz gibi
piyasada tester diye imitasyon ürün satanlar mevcuttur. Ürünü satın aldığınız
da kalitesinden orjinal olduğunu anlarsınız. :)

Kutu falan orjinal gibi ama kokusu 10 saniye kalıyo aynı sekilde almıstım ama bu arkadasdan almadım aynı sekilde mi bunlar ?

Selamlar,
ürün imitasyon ürünlerle uzaktan yakından alakası yoktur, aldığınızda
kokusunun kalitesi ve kalıcılığından zaten anlarsınız. :)

saygılar..

hocam ürün gerçekten orjinal mi ? eğer orjinalse, 212 sexy men için fiyat alabilir miyim ?

Selamlar ürünler %100 orjinal testerdir
2012 Sexy men fiyato 60 tl'dir.

Bu fiyata nasil satiliyor anlamis degilim.yanlis anlamayin ama orjinal oldugunu sanmiyorum:)

Selamlar,
ürünler %100 orjinal tester'dir.

Saygılar.

bi kaç gün önce parfümü teslim aldım ve sıkıp bi arkadaşımın yanına gittim. orjinal değildir diye düşünüyodum ama kokusu çok hoşuma gitti. arkadaşımla çoktandır görüşmüyoduk kucklaşıp tokalaştık. dediği ilk şey tom ford black orchid mi kullanıyosun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri