%100 telif gelecek sizce ne yapmalıyım?

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar güzel bir içerikte calısıyorum. Güzel bir kazanç sağlıyor.
Kanalımda yaklaşık 40 video var
Bunlardan 3 tanesi patlama yaptı, güzel izlenim alıyor. Ve hattı sayılır bir kazanç bırakıyor.
Belli bir izlenim aldıktan sonra video yapımcısı tarafından telif yağmaya başlıyor.
Sizce 3 videonun dışındaki videoları silsem, telifin gelmesini geciktirebilir miyim?
Veya bu 3 video dısındaki videoları gizlesem yine teklifin gelmesini geciktirirmi?
3 videonun dısındaki videolar maximum 1000 gösterim almış.
Yazmayı unutmusum ben bunu her ay yaşıyorum hattı sayılar kazanmaya başlayınca maximum 10 gün içinde telif geliyor.

Yada patlama yapan 3 videoyu nasıl değerlendirebilirim?
Her fikir benim için önemli.
Teşekkürler

Son düzenleme:
bence akışına bırak kazandırdığı yere kadar gitsin :) kanalınnı kopyasını çıkar kanal gidince yeni kanalı aktif edersin :/ sadece bir düşünce.. telifin gelmesini engellemek zor çünkü

o 3 videoyu başka kanala at..

Eğer dediğin durum dediğin gibiyse , telifin gelmesini geciktiremezsin.

Adam içeriğini korumak adına telifi gönderiyor zaten.Telifler gelene kadar bekle ,ben olsam bu süreçte sadece beklemem , yeni kanal için yeni renderlarımı alırım. Telifler geldiği an yeni kanalına tekrar yüklemeleri yaparsın.

hiç dokunma gittiği yere kadar gitsin. videolara telif gelirse tekrar yükle. Ama aynı izlenimi alırmısın bilemem.

kanal kapanınca adsensede para kazanma durmuyormu nasıl yeni kanal açıp devam edebiliyorsunuz?

Arkadaşlar güzel bir içerikte calısıyorum. Güzel bir kazanç sağlıyor.
Kanalımda yaklaşık 40 video var
Bunlardan 3 tanesi patlama yaptı, güzel izlenim alıyor. Ve hattı sayılır bir kazanç bırakıyor.
Belli bir izlenim aldıktan sonra video yapımcısı tarafından telif yağmaya başlıyor.
Sizce 3 videonun dışındaki videoları silsem, telifin gelmesini geciktirebilir miyim?
Veya bu 3 video dısındaki videoları gizlesem yine teklifin gelmesini geciktirirmi?
3 videonun dısındaki videolar maximum 1000 gösterim almış.
Yazmayı unutmusum ben bunu her ay yaşıyorum hattı sayılar kazanmaya başlayınca maximum 10 gün içinde telif geliyor.

Yada patlama yapan 3 videoyu nasıl değerlendirebilirim?
Her fikir benim için önemli.
Teşekkürler

Evet az vide az risk demek. Öyle yada böyle telif gelecek zaten. Başka kanalına link ver gitsin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri