%100 ünlem Geçmek için Film Kanalına Ne Yapmalıyız ?

• Kullanıcı Cryme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Cryme

Yasaklanmış
Arkadaşlar biliyorsunuz ki malum vds ile film indirme yükleme falan zor oluyor birde üstüne ünlem alırsanız daha zor oluyor bunun için ne önerirsiniz vds üzerinde ne yapmam gerekiyor çerçevemi dersiniz artık ne dersiniz ? önerileriniz için teşekkürler şimdiden

biride cıkıp hayrına nevar bot yazza unlem gecme botu aynı videoyaptaki gibi kırp kes karart cerceve ekle

Arkadaşlar biliyorsunuz ki malum vds ile film indirme yükleme falan zor oluyor birde üstüne ünlem alırsanız daha zor oluyor bunun için ne önerirsiniz vds üzerinde ne yapmam gerekiyor çerçevemi dersiniz artık ne dersiniz ? önerileriniz için teşekkürler şimdiden

Hocam ben sana ufak bir tavsiyede bulunuyum:
Filmde eğer dünya engeli vesayre yok ise kanalına yükle hiç para kazanma açmadan youtube editör ile yan çevir sonra para kazanma aç eski haline getir ;) İşine yaramasını umud ediyorum...Kolay gelsin Bol kazançlar.

Videoyu zoom yapabilirsin ve başından sonundan 5sn lik kesmede olabilir, videou işlendikten sonra bir müddet bekle sonra para kazanmasını aç genelde sorun olmuyor.

Bak hocam kanala 15 video attim yarisi belki 10 tsnesi !! Yandi tamam dedim $ yaktim editorle hepsini sonra bikac video daha attim 5-10 felan yaktim !! Oldu editor le editledim tekrar islenen videolari yaktim yine !! yandi anladimki kanalim spama dustu biraktim kanali kendi haline adsense calisicaksan kanitla kanallarini ytye bas istedigin videoyu benim kanaatim bu konuda gerisi sana-size kalmis birsey

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam ben sana ufak bir tavsiyede bulunuyum:
Filmde eğer dünya engeli vesayre yok ise kanalına yükle hiç para kazanma açmadan youtube editör ile yan çevir sonra para kazanma aç eski haline getir ;) İşine yaramasını umud ediyorum...Kolay gelsin Bol kazançlar.

çok teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:53 ----------

Bak hocam kanala 15 video attim yarisi belki 10 tsnesi !! Yandi tamam dedim $ yaktim editorle hepsini sonra bikac video daha attim 5-10 felan yaktim !! Oldu editor le editledim tekrar islenen videolari yaktim yine !! yandi anladimki kanalim spama dustu biraktim kanali kendi haline adsense calisicaksan kanitla kanallarini ytye bas istedigin videoyu benim kanaatim bu konuda gerisi sana-size kalmis birsey

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
saol dostum yararlı oldu bu

Yan yükle dolar yak eski haline çevir. Çok fazla yapmazsan kanalda sağlam durur

Yan yükle dolar yak eski haline çevir. Çok fazla yapmazsan kanalda sağlam durur
dün 30 tane video denedim bu yöntemle yan çeviripte hiçbiride geçmedi hocam ama belki kanal spama düşmüş olabilir bu yüzden geçmemiş olabilir dicem ama yt nin editöründen kendi yöntemlerimle denediğimde aynı kanalda dolar yanıyor demekki spama düşmemiş

yt-editörü kullanma belli bir süre sonra kanalın spama düşüyor , ilerde kanalın kapanır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri