100 video attım 96 $ yandı

• Kullanıcı ErdoganUrcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
beyler düzelme mi var acaba önceden yeni açtığım her kanalda bile ! düşüyordu
bunu yeni açtım ama bu defa adsenseye bağlamadım. acaba aynı adsenseye bağlı olan kanallar mı ünlem veriyor diye galiba sonuç başarılı.

şuan 100 video daha atıyorum aynı kanala bakalım kaçı yanacak.

Not: Kanal 1 gün önce açıldı. Adsense bağlantısı yapılmadı.

0-5 dakika arası videolar konusuna göre %90 $ yanıyor.

Spor videoları çalışıyorum mesela ben %40-50 arası $ alabiliyorum.

ayrıca 100 video gizli yüklediydim. şimdi ise 100 video herkese açık yüklüyorum bakalım ne olacak

Arkadaşlar 100 videodan 99 tanesinde $ yansa bile başarısızlıktır, çünkü ünlem gelen kanal risklidir ve her an yeni atacağınız videolarda ünlem yağmuruna yakalanabilirsiniz. Ha dersenizki ben zaten kanal açıp video attıktan sonra o kanala bir daha video yüklemiyorum o zaman sıkıntı çekmezsiniz, ama kanala devamlı video yükleyen biriyseniz ilk dediğim gibi 100 videonun tamamında $ yakamadıysanız o kanal işinize yaramaz.

Arkadaşlar 100 videodan 99 tanesinde $ yansa bile başarısızlıktır, çünkü ünlem gelen kanal risklidir ve her an yeni atacağınız videolarda ünlem yağmuruna yakalanabilirsiniz. Ha dersenizki ben zaten kanal açıp video attıktan sonra o kanala bir daha video yüklemiyorum o zaman sıkıntı çekmezsiniz, ama kanala devamlı video yükleyen biriyseniz ilk dediğim gibi 100 videonun tamamında $ yakamadıysanız o kanal işinize yaramaz.

eski bir kanalıma ilk ünlemden sonra ne yüklesem $ yanmaz olduydu ve günde xxx getiren kanaldı şuan xx rakam getirmeye başladı video yüklüyemiyorum maalesef.

Olayı çözdüm, ünlem çıkan kanallarda önce mesela 100 video üzerinden konuşayım 50-60 tane $ işreti yanıyor. Bir dahakine 30'a falan düşüyor, sonraları 100'den 3-5 $ işareti kalıyor ve son olarak kanal püüüfffff uçuyor ve ne atsan ünlem. Şu an kullanamadığım 3. kanalım oldu.

Olayı çözdüm, ünlem çıkan kanallarda önce mesela 100 video üzerinden konuşayım 50-60 tane $ işreti yanıyor. Bir dahakine 30'a falan düşüyor, sonraları 100'den 3-5 $ işareti kalıyor ve son olarak kanal püüüfffff uçuyor ve ne atsan ünlem. Şu an kullanamadığım 3. kanalım oldu.

Senin gene iyi :D benim 100'ü geçmiştir :D

100 videoluk yeni kanallar açıcaz o zaman başka yolu anlaşıldı.100 at bırak 100 at bırak bu mu yani :)

Beyler videolar üzerinde biraz oynayın, farklı metodlar deneyin.
Bir tanesini ben söylim indirdiğiniz videonun formatını değiştirin.Ben ünlem yemiş kanalıma bile video yükleyebiliyorum.

arkadaşlar bende 300 videodan 5tanesi ünelm geldi gerisi hep dolar oldu coguda 10 dk ile 30 arası videolar .

Beyler videolar üzerinde biraz oynayın, farklı metodlar deneyin.
Bir tanesini ben söylim indirdiğiniz videonun formatını değiştirin.Ben ünlem yemiş kanalıma bile video yükleyebiliyorum.
oynasak ne olacak bikere kanal kara listeye girdimi oynasanda zıplasanda fayda etmez ... Ancak yeni açtıgın kanalda geçerli senin dediğin

an itibariyle 297 video 297 $ yanık halde. Kanal 1.5 saat önce adsenseye bağlandı. denemeler devam ediyor

ünlem belası çıktıktan sonra kanalı adsenseye bağlamadan ,gizlide yükleme yapıyorum en iyi ihtimalle %20si yanıyor.her yakan konu açmasın,gidin çizgi film de %50sini yakın aferin diyeyim...(botla tabii,manuel yüklemede yanıyor:D)

Bu kadar emin konuşma istiyosan arkadaşım ? :)

valla ben eminim arkadaşım... herkes birşey söylüyor senin için demiyorum yanlış anlama kuru laf kalabalığı... bir kanal da ünlem furyası başladımı arkası geliyor. önce 200 vide atıyorsun hepsi dolar ... sonra attıkça tek tük ünlem derken 3 yada 4 gün sonra her attıgın ünleme dönüşüyor. yt seni spam kanal olarak algılıyor ve yeni attıgın her video ünlem oluyor bir süre sonra .... ha dersen ben ticari hakkı kanıtladım ondan sonra videolarda oynama yapınca oluyor eyvallah. ama ünleme yakalanan bir kanala istediğn kadar videoyu değiştir yine aynı ... 45 kanalım var hepsinde aynı... Sadece yeni açılan kanallarda sıkıntı yok ...Kim ne derse desin

EDİT: ünlem furyasına yakalanmış kanalda videoyu %100 değiştirdim ses kıstım karanlık yaptım sonuç : İŞLENME BİTMEDEN ÜNLEM....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri