1000 Abone 50₺ 30 gün telafili (Düşme Yok) İLK ABONE GÖNDERİMİ YAPILIR.

• Kullanıcı IEUVEIUI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı

IEUVEIUI

Kayıtlı Üye
1000 Abone 50 TL
5 Dakika da Teslim edilir.
Kanalinizda video paylaşmış olmanız gerekmektedir.

Düşme, eksilme yaşanırsa telafi yapılmaktadır.

Düşüş olabilmektedir, 1000 satın aldığınız zaman 3-4K ya yakın abone gönderimi yapmaktayız. 1000 aboneye profiliniz sabitlenmektedir.

Son düzenleme:
denemek isterim aslında 50 tl 1000 abone mi ?

---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 14:54 ----------

Hemen geldi 1000 abone teşekkürler.

merhaba short izlenme satıyor musunuz

Arkadaş işini dediği gibi hızlı teslim etti teşekkürler

Doğal yöntemle abone yapmasam paraya kıyıp yapardım. Zamanında yaptık, tekrarlanan içerikten pk kapalı

Ayrıca 1000 abone 50 lira neredeyse bedava

arkadaştan 1000 abone alındı kendisi düşme ihtimaline karşı tedbir amaçlı 2000 abone gönderdi 2 gün sürmedi abonelerin hepsi gitti şuanda da dönüş yapmıyor 30 günlük garanti 2 gün sürmedi

arkadaştan 1000 abone alındı kendisi düşme ihtimaline karşı tedbir amaçlı 2000 abone gönderdi 2 gün sürmedi abonelerin hepsi gitti şuanda da dönüş yapmıyor 30 günlük garanti 2 gün sürmedi

Size bilgi verip iade yapmıştım sanırım. Kanal linki ile birlikte benimle iletişime geçer mısınız?

bugüne kadar hiç bot abone ve izlenim kullanmadım tavsiyede etmiyorum

Kullanmadığın bir şeyi nasıl deneyimlemiş gibi yorum yapıyorsun hocam, ben organik abone kadar severim bot aboneyi, pk açmak için birebir. Ayrıca lütfen spam mesaj kasma.
arkadaşlarımdan biliyorum çogunun bot abone yüzünden pk kapandı hemde çok para kazanan kanalları ayrıca bu benim görüşüm geneli kapsamaz bu şekilde kasma felan diyemezsin ben 2016 degil 10 yıllık ytpara üyesiyim eski adım soner ufuk istedigimi derim

arkadaşlarımdan biliyorum çogunun bot abone yüzünden pk kapandı hemde çok para kazanan kanalları ayrıca bu benim görüşüm geneli kapsamaz bu şekilde kasma felan diyemezsin ben 2016 degil 10 yıllık ytpara üyesiyim eski adım soner ufuk istedigimi derim

Adın ve üyelik tarihin pek beni ilgilendirmiyor hocam, bir satış konusuna gelip böyle abuk subuk mesajlar atamazsın. İstediğini diyebilirsin, kurallara uyduğun sürece.

Ek olarak, bot abone pk kapatmaz, hurafelerle yola çıkanlar köprü sonuna ulaşamaz, gürültüyle beslenen kulakta sükut durmaz ve Zel Celal'in kalemi yazar levh-i mahfuz okunamaz.

ister super mod ol ister sitenin yöneticisi ol ben yazdıgımın arkasındayım abu sabukda degil ayrıca söylediklerim bence sen boş yapıyorsun hurafeyele bilimsel anlamaycak zekada degiliz çok şükür neyse sana iyi satışlar satışın bol olsun

ister super mod ol ister sitenin yöneticisi ol ben yazdıgımın arkasındayım abu sabukda degil ayrıca söylediklerim bence sen boş yapıyorsun hurafeyele bilimsel anlamaycak zekada degiliz çok şükür neyse sana iyi satışlar satışın bol olsun

Moderatör olarak cevap vermiş olsaydım ceza alırdın, uyarıyorum bir üye olarak. Sattığım kanal veya abone de yok, sana da bol kazançlar

üstad alıcam da mesaja tamıyorum bana bi mesaj gönderir misin bin abone için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri