1000 İzlenme Başına en çok Kazanacağımız Network

• Kullanıcı crazykanka61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1000 izlenme başına en fazla kazanç sağlıyacağımız network hangisidir.
Kısa videolar örneğin çok az kazanç gördüm kısa videolar en fazla kazanç hangisinde sağlarız.Uzun videolarda hangisinde en fazla kazanırız 1000 izlenme başına

A networku de olsanız B networku de olsanız TBM oranlarını google ayarladığı için az veya çok kazanmak partner veya network şirketlerinin elinde değildir.

bunu bende merak ediyorum, takipteyim.

hocam önemli bir konu ona göre başvuru yaparız daha fazla kazanırız dimi:)

---------- Mesaj saat 14:37:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:32 civarında gönderildi. ----------

A networku de olsanız B networku de olsanız TBM oranlarını google ayarladığı için az veya çok kazanmak partner veya network şirketlerinin elinde değildir.

hocam o zaman adsense bir farkı yok mu yani ben adsense 1000 izlenmeye kazanacağımdan daha az kazanacaksam bana ne karı olcak kazanç bakımından diyorum

kanalını bir partner ağına bağladığın takdirde Contect ID kısa sürede aktif olur. izlemeleriniz artar ve adsense'de olduğu gibi dolar ışığı yandı yanmadı derdiniz olmaz. İsterseniz yüklediğiniz videoların hak sahibiyseniz dünya geneli engel dahi verebilirsiniz.

Adsendse ve partner birbirine orantılıdır ama partner daha iyi %15 kesinti yapan partner firmaları var adsense bazen kesinti %30 a kadar çıkabiliyor. partner candır

kanalını bir partner ağına bağladığın takdirde Contect ID kısa sürede aktif olur. izlemeleriniz artar ve adsense'de olduğu gibi dolar ışığı yandı yanmadı derdiniz olmaz. İsterseniz yüklediğiniz videoların hak sahibiyseniz dünya geneli engel dahi verebilirsiniz.

Hocam bunları biliyorum zaten ben kazanç bakımından para bakımından ne avantajı olur diyorum.1000 İzlenme başında adsense daha fazla kazanmamız lazım öle biliyorum bunun kategorisi yada ne olursa olsun

---------- Mesaj saat 14:50:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:05 civarında gönderildi. ----------

Adsendse ve partner birbirine orantılıdır ama partner daha iyi %15 kesinti yapan partner firmaları var adsense bazen kesinti %30 a kadar çıkabiliyor. partner candır

hocam adsense örneğin günlük 5.500 izlenim alan bir kanal günde 5.5 dolar olsun en az ben fazlasını istemiyorum ama gelirde bu izlenime 2 3 dolar kazanırsak olmaz gibi geliyor videolar süresi 2-3 dakka 15 20 saniye olsa anlarım tabi bunu etkiyen kategori tbm v.s etkenler var ama en azından izlenimi orantılı kazanç olsa güzel olurdu

Kısa videolarla girme, ekstra kazanamazsın. Uzun videolar da değişir.

Awesomenes kanalım var 1000 izlenmeye düşük kazanıyorum

---------- Mesaj saat 15:05:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:04:43 civarında gönderildi. ----------

Kısa videolarla girme, ekstra kazanamazsın. Uzun videolar da değişir.

hocam kısa videolar o zaman bütün firmalar aynı desenize uzun videolar zaten bundan sonra partner olcam

dünya engeli nasıl verebiliriz

Awe iyi veriyor kesinlikle bi kendi yarı özgün kanalımda deniyorum 1k ya 1.3 $ falan veriyor bide 2 ay önce dizi/film kanalıyla denemiştim Türkçe içerik 1k ya 5$ veriyordu.

Awesomenes'de düşük kazanıyorsan,zomin veya creative'de yüksek kazanman imakansız gibi bişey kardeşim.Çünkü bgbm en yüksek partner Awedir.

yanlışınız var, TBM oranlarını google ayarlamaz.

TBM'i her zaman reklamveren ayarlar.

Google sadece bir keyword için "alt limiti" belirler.

Ayrıca networkler sadece google ile reklam anlaşması yapmazlar, diğer firmalarla da reklam anlaşması yaparlar, o firmaların TBM oranlarını o firmaların reklamvereni belirler. (alt limiti yine o firma belirler).

yanlışınız var, TBM oranlarını google ayarlamaz.

TBM'i her zaman reklamveren ayarlar.

Google sadece bir keyword için "alt limiti" belirler.

Ayrıca networkler sadece google ile reklam anlaşması yapmazlar, diğer firmalarla da reklam anlaşması yaparlar, o firmaların TBM oranlarını o firmaların reklamvereni belirler. (alt limiti yine o firma belirler).

+Olarak kullanıcının yazdığı TBM "kesinlikle geçerlidir" diye birşey yoktur, Reklam veren TBM'ye 3Tl yazınca 3 TL ödeyeceği anlamına gelmez, 3 TL'ye kadar verebileceği anlamına gelir ve TBM'yi yüksek belirlediği için sıralamada otomatikman yükselir.

Ama Adsense'ye ödenen para bu 3 TL değil, rakiplerin verdiğim TBM oranının çok azıcık üstünü ödersiniz (eğer ilk sırada çıkmayı kafaya koyduysanız).
Kimse kimsenin ne TBM verdiğini bilmez fakat sıralamadan ve TBM oranlarını değiştirerek tahmin etmeye çalışır , açıkartırma gibi birbirine yakın değerler verir.

Dolayısıyla, Google Alt Limiti belirler, kullanıcı bu alt limit veya alt limitin üzerinde teklif vermek zorundadır, kullanıcı TBM 3 TL yazdı diye 3TL ödemez, yani en yüksek teklifi veren en üst sırada yer aldığı gibi , en yakın rakibinin biraz üzerinde para öder.

Gene sonuç olarak )) TBM Google ve Reklamverenin verdiği değerler ile yapılan hesaplamalar sonucunda ortaya çıkar .Zaten tıklama raporlarında da sana TBM'yi gösterir.Yani TBM değişkenlik gösterir.

Ek bilgi olarak yazdım :)

Bir sorum olacaktı.

Türkçe Özgün bir Video kanalım var. Bu kanalı burada alt bayı olan bir Türk Network ile bağlayacağım (yabancı bir network ile çalışıyorlar).
Başvuru yapalı 1 haftadan fazla oldu ama izlenme az olduğu için henüz kabul edilmedi.

Awe'ye başvuru yapanlar 500 izlenme ile dahi kabul edilmiş. Sizce Awe'ye de başvuru yapmalı mıyım ? Aynı zamanda izleniminde en çok orda arttığı ve bgbm en yüksek networkmüş.

Bu kadar acele etmemim sebebi yeni adsenseye bağladım oraya para yüklenmeden partnere yüklensin diye. Adsensedeki parayı almam zor çünkü.
Fikir ve yardımlarınızı bekliyorum(:

en çok Kazandıran Network yerine;

*en sorunsuz ödeme yapan
*en az kesinti yapan
*en iyi hizmet veren

diye sorulara cevap aramak daha mantıklı.

1000 gösterime 10$ verse ne olacak adam gibi ödeme yapmadıktan sonra.

soru yanlış olmuş...
bunun tespiti için aynı videolu kanallarla her partnere kayıt olup,aynı etiket ve açıklamaları girmek lazım.bir de her kanal da videoları izleyenlerin aynı çerezleri alıp gitmesi gerekir..

partner sadece izlenimlere etki eder.gerisi partnerin elinde değil.

Bir sorum olacaktı.

Türkçe Özgün bir Video kanalım var. Bu kanalı burada alt bayı olan bir Türk Network ile bağlayacağım (yabancı bir network ile çalışıyorlar).
Başvuru yapalı 1 haftadan fazla oldu ama izlenme az olduğu için henüz kabul edilmedi.

Awe'ye başvuru yapanlar 500 izlenme ile dahi kabul edilmiş. Sizce Awe'ye de başvuru yapmalı mıyım ? Aynı zamanda izleniminde en çok orda arttığı ve bgbm en yüksek networkmüş.

Bu kadar acele etmemim sebebi yeni adsenseye bağladım oraya para yüklenmeden partnere yüklensin diye. Adsensedeki parayı almam zor çünkü.
Fikir ve yardımlarınızı bekliyorum(:

yeni açtıgın kanalı bile alıyorlar 1 izlenmeye bile gerek yok : ) ben şahsen girmem akıl işi değil oraya girmek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri