1000 Tıka 60 TL Ve Üstü Kazanma Şansı - Yepyeni Bir Link Kısaltma Sitesi

JaquestTeam

Kayıtlı Üye
------------------------------------------------

Son düzenleme:
1 tane örnek koyarmısın 1000 tane tıka 60 tl kazanan? Koyamazsınız anladım. Sözel olarak çok güzel laflar dökülüyorda uygulamada nedense hep arkadaşlar eziliyor. Kısacası bedavaya sitenizi yükseltmek isteyen yabancı türklerdensiniz.

iletişime yandex mail adresi vermişsin site ismi ile biten mail bile alamamışsın.. , hani senin anlaşmalı olduğun bankalar vs. , ticari numaranda yok. Hakkında kısmında kimdir nedir bilgide yok. Teyitli hiçbirşey yok? Amaç ne kardeşim ? Bu markaların sana bu hakkı vermesi imkansız. Ama burada tutmaz bu oyun.

tıklandıkca para vermıyor tıklanıcak alısverıs yapılcak ölme eşşeğim ölme :D

nedense böyle şeyleri görünce şu ytde videosu dolaşan ''burayı terket'' dayı geliyor aklıma :D

Evet vermiyor ama 1000 tıktan sonra 10 gün geçsede çerezler kalıyor ve internette alışveriş yapmayan var mı? Tek alışveriş olsa yine diğer Link kısaltmalardan çok kazandırır.

elfida kardeşim, reklamları bir şirketten aldım ve şirket sitemi onaylayıpta reklamları veriyor skype ver kanıtları gösterebilirim

yaş 18, mesaj sayısı ile üyelik tarihi arasında ki farkı gördüğüm zaman zaten direk ön yargı oluşuyor. Ama yine de sonuna kadar okudum. Sonuç yok :)

Denedikten sonra yorum yaparsanız sevinirim, herşeyi yaş ve mesaj sayısı göstermiyor sanırım forumda görüyoruz yaşı büyük olan ve mesaj sayısı fazla olan kişileri.Forumu takip ediyorum ama yorum atmadığım için mesaj sayım az çok aktif olduğum forumlarda var isteyen pm atabilir gösterebilirim.

Reklam panelimin resmini mi koyayım ver skype göstereyim sana, sende burdan mesajını editlersin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri