1000TL Ödül, Kapanan Kanal Çözümü Bilen Kişiye Verilecektir.

sonnoktam

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sonnoktam.net
Merhaba,
Deneme yapılan toplam kanal sayısı 30
Kapanan kanal sayısı 29
Uğraşılan süre 15 gün.
Ortalama atılan video 0-100 / 1000 /

Kalan tek kanal bugünlük ayakta 3 saat oldu pek umudum yok.

-------------------

Arkadaşlar artık gına geldi ben bu miktarı gözden çıkardım.
Kanallarını takip ettiğim 8-10 kişi var günlük ortalama 500 ile 1000 video atıyorlar ve yaklaşık iki haftadır kanallarında sıkıntı yok bu videoları ortalama 2 saatte atıp kanala uğramıyorlar. videolar 3-5 dakikalık ve gayette sağlam ilerliyor bu şahıslar. Aynen istediğim bu.

Takdiği veren kişi forumda tanınan biri ise ödeme önce yapılıp yöntem alınacaktır.
Tanınmayan biri ise r10 üzeri profil bilgisini paylaşır, aksi takdirde önce takdik sonra ödeme olur.

Ödeme iş bankası, garanti, ziraat yapabilirim.

Lütfen konu ile alakasız dostlarım konuya dahil olmasınlar.

Saygılar.

edit: Botlar kanallarınızın kapanmasında BAŞROL oynar kesinlikle %100 başta gelen sebeplerden birisi.

Bu adam kaçar uykusuzluktan öleceğim :D

Son düzenleme:
Arkadaşın dediğine bende şahit oldum, deneme spamın dozunu kaçırıyorum benimki kapanıyor ama o ayakta, videoları aynı anda atmış onda sıkıntı yok bilmediğimiz bir şeyler mi var ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba,
Kapanan kanal sayısı 29
Uğraşılan süre 15 gün.

-------------------

Kanallarını takip ettiğim 8-10 kişi var günlük ortalama 500 ile 1000 video atıyorlar ve yaklaşık iki haftadır kanallarında sıkıntı yok bu videoları ortalama 2 saatte atıp kanala uğramıyorlar. videolar 3-5 dakikalık ve gayette sağlam ilerliyor bu şahıslar. Aynen istediğim bu.

Takdiği veren kişi forumda tanınan biri ise ödeme önce yapılıp yöntem alınacaktır.
Tanınmayan biri ise r10 üzeri profil bilgisini paylaşır, aksi takdirde önce takdik sonra ödeme olur.

Saygılar.

detaylı pm gönderildi

Arkadaşın dediğine bende şahit oldum, deneme spamın dozunu kaçırıyorum benimki kapanıyor ama o ayakta, videoları aynı anda atmış onda sıkıntı yok bilmediğimiz bir şeyler mi var ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

var, çok ince bir olay ama çözmek sorun oldu hocam neler neler denedim anlatamam.

edit: Botlar kanallarınızın kapanmasında BAŞROL oynar kesinlikle %100 başta gelen sebeplerden birisi.

Bu adam kaçar uykusuzluktan öleceğim :D

dönünce görüşelim hocam şuan bir arkadaşla görüşüyorum bakalım ne olacak anlaşırsak konuda belirtirim.

detaylı pm gönderildi

mesajınız iletilmedi hocam bana

Aynı sorun bendede var deneme yapıyorum en son 5 kanal açtım 3 gündür ayakta bakalım kapanmazsa yöntemi paylaşırım

Hocam kanalınızda video yüklerken 4 dünya engelli telif yiyorsanız spamdan kanalınız gider.
Maximum 50 video yükleyin kanallarınız artık daha az kapandığını görürsünüz. Bende bot kullanoıyorum. Botların suçu günahı yok. Yotube politikalırında değişikliğe gitti.
Kolay gelsin. 1000 liranız cebinizde alsın :)

Merhaba,
Kapanan kanal sayısı 29
Uğraşılan süre 15 gün.

-------------------

Saygılar.
kardeş kusura bakma da sen bu forumda paralı taktik isteyeceksin tanınmayan biri ise sağda solda ifşa ediceksin bunu ben tehdit olarak algılarım yaptığın yanlış bu etik değil isteyen verir istemeyen vermez

sağlam kanal açan birinden kanal alacaksın,vds alacaksın öyle kanal oluşturacaksın.
bunun için para mı dökülür her gün tartışılıyor forumda.bilenler ciddiye alıp cevap bile vermez :D

sağlam kanal açan birinden kanal alacaksın,vds alacaksın öyle kanal oluşturacaksın.
bunun için para mı dökülür her gün tartışılıyor forumda.bilenler ciddiye alıp cevap bile vermez :D

aynen, para verecem demiş o yüzden hiç yazmadım, çok şükür 1 aydır hiç kapanan kanalım yok spamdan.

Öncelikle baya bi kanalım kapandı ama şunu anladım ki bot iş değil vaktim olmamasına rağmen bot kullanmamaya karar verdim :) bot kullanıp 100 video yükleyeceğine özgün 10 video yap daha fazla kazanırsın ve kanallarını da tehlikeye atmamış olursun :) birde hesap satın alıyorsan 5-10 alma 30-40 al :) 10 kullan kalan beklesin zaman geçtikçe kanallar eskidiği için kapanma olasılığı azala biliyor

Ben kanalı açarken googleplussız direk youtube kanalı oluşturuyorum önce zaten 1 gün sonra otomatik googleplus geliyor şuan 3 gündür sorun yok.Kendi bilgisayarımdan açtığım kanala vdsten yükleme yapsam sorun olur mu?

Ben kanalı açarken googleplussız direk youtube kanalı oluşturuyorum önce zaten 1 gün sonra otomatik googleplus geliyor şuan 3 gündür sorun yok.Kendi bilgisayarımdan açtığım kanala vdsten yükleme yapsam sorun olur mu?

:) normal hesap satın alırken vds yükleyince sorun oluyor mu ?

(not:bir sıkıntı olmaz)

Hocam kanalınızda video yüklerken 4 dünya engelli telif yiyorsanız spamdan kanalınız gider.
Maximum 50 video yükleyin kanallarınız artık daha az kapandığını görürsünüz. Bende bot kullanoıyorum. Botların suçu günahı yok. Yotube politikalırında değişikliğe gitti.
Kolay gelsin. 1000 liranız cebinizde alsın :)

Hocam şu 4 dünya engeli olayını bir açarmısın? Mesela bugun 2 dünya engeli geldi yüklenirken sildik hemen yarın tekrar yüklerken 2 daha geldi sildik kanal spamdan gider mi?

Hocam şu 4 dünya engeli olayını bir açarmısın? Mesela bugun 2 dünya engeli geldi yüklenirken sildik hemen yarın tekrar yüklerken 2 daha geldi sildik kanal spamdan gider mi?
Hocam hiç dünya engeli gelmesede 100 videoyu geçince botta kapanıyo başka. bi sorun var.

Hocam benim çalışma prensibim. Bir kanalda maximum 50 video atmak ce dolarlarını yakmak. Ve o kanala bir daha uğramamak. Sadece 50 video. Hergün bu şekilde 5 kazal açıyorum mac ve ip değiştirere gmailleri kendim açıyorum. Kanallarımda kapanma yok.
Videoyap kullanıyorum
Bu videoları atarken haliyle dünya engeli teliflerde geliyor. Bende toplamda 4ten fazla geldiğinde kanal ertesi gün kapanıyor.

50 Adet video yüklüyorsun bot ile ve seri şekilde yükleyip işlendiği için videolar youtube botlarının listesine düsüyorsun youtube yetkilileri listedeki kanalları inceliyor kriter olarak ise video seri mi atılmıs para kazanma açılmıs mı bunlara bakılıyor sonra kanalı kapatıyorlar alayım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri