bekle yakında alkatyan belki taktiğini parayla satmamaya karar verırse para kazanmayı öyle açarsın ben 50 tl verıp actırmıştım kanalımı
Para kazanmayı açmaya para mı veriyorsunuz arkadaşlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bekle yakında alkatyan belki taktiğini parayla satmamaya karar verırse para kazanmayı öyle açarsın ben 50 tl verıp actırmıştım kanalımı
Para kazanmayı açmaya para mı veriyorsunuz arkadaşlar?Bildiğim kadarı ile kanalları para kazanmaya açmak için eski yöntemler hala daha işe yaramaktadır.
alt kanal hocam +g kesme yöntemi filan demeyin sakın![]()
Alt kanalların para kazanmaya açma diye birşey yok zaten.Ha şu olur, hesabın ana hesaptır bir kere para kazanması gider geri getirirsin.Bu sefer alt kanal olarak geri gelir ve yeniden para kazanmasını açabilirsin.
Fakat gerçek alt kanalın para kazanmasını açma diye birşey yoktur..
yok hocam siz bilmıyorsunuz belli
adam açtı normal alt kanal
Eğer sonradan alt kanala dönüşen değilde, normal alt kanalı açabiliyorsa helal olsun.Ben 1.5 ay gece gündüz uğraşıp sonuç alamamıştım.Toplamda 5k para ve 15bin aboneye mal olmuştu bana.
100 k abonem var ama turkiye Ye gonderim yapilmiyormus
HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
m uygar aksu diye bi elemana gelmiş türkiyeye gönderiyorlar sanırım
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204072950650583&set=a.10201408187113160.1073741825.1429100886&type=1&theater
50 k ya ödül gönderiliyormu ?
videooyun bunun sahibi cok basarililar senelerdir takip ediyom 2 arkadas senelerdir ekip olarak calisiyorlar helal olsun
Bunlarda mı almışlar ödülü?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.