100lerce Gmail Hesabı Alınacaktır

• Kullanıcı Can16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Can16

Kayıtlı Üye
Merhaba işletme yorumu için kullanacağım. Hesaplarda aradığım nitelik; Türk isim, soyisim. Organik hesap. Ve hesaba girince benden doğrulama istememesi. Elinizde kaç tane varsa, bana Whatsapp'tan ulaşabilirsiniz. Açarım diyen varsa da ulaşsın. Tane başı 0.50TL. Onaylı onaysız olması hiç önemli değil. Whatsapp 05061303851

Merhaba işletme yorumu için kullanacağım. Hesaplarda aradığım nitelik; Türk isim, soyisim. Organik hesap. Ve hesaba girince benden doğrulama istememesi. Elinizde kaç tane varsa, bana Whatsapp'tan ulaşabilirsiniz. Açarım diyen varsa da ulaşsın. Tane başı 0.50TL. Onaylı onaysız olması hiç önemli değil. Whatsapp 05061303851

50 kuruşa üstelik türk isimli gmail. valla varsa bende alayım. tr hesaplar yabancılardan çok daha değerli üstelik kullanılmışsa altın değerinde hocam. konuda bi tık mantık hatası var. ama kördür şaşar gelir falan onu bilmiyorum
confused.png

şaka maka bir tarafa tabii ki ,herkes özgür istediği fiyata alıp satmakta ama şifre ve kurtarma mailini değiştirmeme gerek kalmayacak kadar güvenilir ve 0,50 den açan veya satan varsa bana da ulaşabilir. kanalıda açılmış olmalı rahatça kontrol edebilmek için hesapları ..

Zaten kanalı açarken 50 kuruşluk elektrik yiyor makinalar, yine de saygılar.

yok mu hesap açabileceğimiz ucuz sms sistemi

2014 ve içerisinde 5-6 video var . Adet Fiyatı 4 tl isteyen dm atsin

Kanal fiyatı değil hocam, sadece gmail. Yani sınırsız açma çözümünü bulan için gmail açmak, 20 sn sürer.

Kanal fiyatı değil hocam, sadece gmail. Yani sınırsız açma çözümünü bulan için gmail açmak, 20 sn sürer.

sınırsız açma yöntemi yok yemiyor eskisi gibi eskiden modeme reset atardık açardık sonra çerezleri tarayıcı değiştirik mac adresi v.s derken adamlar lokasyona bile bakmaya başladı 1 lokasyondan en fazla 2-3 tane açabiliyorsun gerisi tel onayı ama size bir yöntem vereyim :)

virtual makina kurup örneğin wmware kurup ondandan sonra 4-5 tane işletimn sistemi kurup o işletim sistemlerine vpn proxy vs faln kurarsanız her makinadan 2-3 tane açma şansınız olabilir ama :D biraz uğraştırıcı ama tek çare bu

20 saniye süren bir sistemi bende çok hayal ettim. ama hayalime bi türlü ulaşamadım:D

20 saniye konusunda şaka ediyorsunuz demi [MENTION=78752]Can16[/MENTION] . bende 1 mail 6-8 dakika sürüyorda.

5 yıldır yüzbinlerce mail açtım hiç göremedim şu bahsi geçen 20 saniyeyi. acaba biz aptal mıyız diye düşünce sardı şimdi beni:(

Ucuz sms sistemi veya onaylı kanal olursa bana da ulaşın. Gmail hesapları almam lazım. Kanalda video olması da önemli değil, sadece onaylı olsun yeter.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri