105 Bin Kredili Enhanceviews Hesabı Satılık (kaçırma)

• Kullanıcı injizz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

injizz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
theteknolojist.com
Merhabalar,

Enhance Views | Your Views, Subs, Likes, Followers, Upvotes Delivered ile Youtube kanalınızın izlenimlerini arttırabilir, abonenize abone katabilir ve videolarınızı beğendirebilirsiniz!

İhtiyacım olmadığından dolayı Enhanceviews'da ki 105,087 Youtube kredili hesabımı satıyorum.

105,087 Youtube Kredisi ile Youtube Kanalınıza;

• 1616 Abone
  • 5250 İzlenim
  • 4200 Beğeni
çekebilirsiniz!

Bireysel olarak söylüyorum, enhanceviews özellikle abone konusunda bana çok yardımcı oluyor. Çünkü Youtube'da bir videoyu 2 aynı kişi aynı anda ilk defa atıyorsa, abonesi fazla olan kanalın videosu daha yukarıda çıkıyor! Bu yüzden bu hesabı satın alıp kanalınıza abone göndererek diğer videoların üzerinde çıkmanıza yardımcı olabilirsiniz!

105 Bin Youtube kredisinin enhanceviews'da ki fiyatı 45 dolar yani 100 lirayken, benden 105 bin kredili hesabı 80TL'ye alabilirsiniz!

Ödeme Şekilleri;
İş bankası

Fiyat: 80TL

Multi konudur: http://www.r10.net/youtube-alisveri...dili-enhanceviews-hesabi-satilik-kacirma.html

Hocam güzel bir yöntem bu bende kullanıyorum bazen yanlız abone olayı 40ta sınırlı olmasa alayım ama 40 40 sıkıyor ınsanı

Hocam güzel bir yöntem bu bende kullanıyorum bazen yanlız abone olayı 40ta sınırlı olmasa alayım ama 40 40 sıkıyor ınsanı

Evet o olay var, fakat o gelen abonelerle alacağınız izlenimi ve o izlemin üzerinden kazanacağınız parayı düşününce hiçte önemi kalmıyor 1 dakikalık işlemin.

Hayırlı satışlar. Konu açılmışken Hitleap lazım olan varsa 35,131 kredili hesap var.

Madem Konu açtınız bendede 47 bin var Satılıktır. İstenen fiyat 30 TL Enchance Views!

Peki bu aboneler organik değil dimi? Bot gibi bişeyler yada kullanılmayan hesap büyük iht.

Hayırlı satışlar .. Hocam burdan gelen izlenimlerde reklam açık olabiliyormu izlenim aldınızmı hesap banlanma durumu nedir ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri