10dk da Muhabbet kuşu eğitimi

• Kullanıcı SwiftZein
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

SwiftZein

Kayıtlı Üye
Muhabbet kuşunuz var ve ya almayı düşünüyorsunuz ama eğitimi hakkında bilginiz yok mu ? Buyrun yardımcı olmaya çalıştım.

Muhabbet Kuşu Nasıl Eğitilir? Muhabbet Kuşu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir ? - YouTube

1530407_10202834579366283_917974878_n.jpg

Bende yaklaşık 10 senedir belli aralıklarla muhabbet kuşu alıp besliyorum.Şuan sarı ve lacivert renkte 2 adet var.Mavi olanı yaklaşık 2 senedir bende ve aramızda müthiş bir ilişki var desem yalan olmaz :) Konuşmadan tutunda, öpmeye kadar :) Görenleri oldukça şaşırtıyoruz.Allah ''başımdan'' eksik etmesin :)

Video'da oldukça yararlı ve güzel olmuş, tebrikler..

Çok güzel anlatmışsın ben videoyu izlerken hem bilgilendım hem de hiç sıkılmadım çok güzel olmuş videoların devamını sabırsızlıkla beklıyorum

Bende yaklaşık 10 senedir belli aralıklarla muhabbet kuşu alıp besliyorum.Şuan sarı ve lacivert renkte 2 adet var.Mavi olanı yaklaşık 2 senedir bende ve aramızda müthiş bir ilişki var desem yalan olmaz :) Konuşmadan tutunda, öpmeye kadar :) Görenleri oldukça şaşırtıyoruz.Allah ''başımdan'' eksik etmesin :)

Video'da oldukça yararlı ve güzel olmuş, tebrikler..

amin bizde 4 tane var ailemizin fertleri onlarda 1 çifti daha gençler 1 yaşında lar diğerleri 2-2.5 yaşı geçer emin değilim birileri babamın aldıkları diğerleri kardeşimin
birileri delikanlı psikopat biraz sonradan sosyalleşen kuşlar kardeşimin başta yanlışı
diğerleri onlar tarif edilemez babalık siirtlide bizim kuşlar az konuşuyor nerdese 2 dil konuşcaklar :D bu arada başarılarsa youtubede izlersiniz kayıtlarımı :p
hiç unutmam yaşım 23 ///3 sene önce biri 21 biri19 yaşlarında bir çift kuşumuz öldü :( muhabbet kuşlarıydı teyzemde yılları geçti sonra anannem baktı sonra biz her aile ferdini severlerdi bn ozman onlardan

2-3 yaş küçüktüm bile biri ölünce 2 güne diğeri öldü bikrede genç kuşum ölmüştü böyle onuda sokakta yaralı bulup iyileştirmiştim birşey oldumu insan üzülüyor ya heleki çiftlerse öbürüde ölüyor intahara meiili oluyolar kimse böyle üzüntüleri yaşamasın

video için sağol hocam :)

amin bizde 4 tane var ailemizin fertleri onlarda 1 çifti daha gençler 1 yaşında lar diğerleri 2-2.5 yaşı geçer emin değilim birileri babamın aldıkları diğerleri kardeşimin
birileri delikanlı psikopat biraz sonradan sosyalleşen kuşlar kardeşimin başta yanlışı
diğerleri onlar tarif edilemez babalık siirtlide bizim kuşlar az konuşuyor nerdese 2 dil konuşcaklar :D bu arada başarılarsa youtubede izlersiniz kayıtlarımı :p
hiç unutmam yaşım 23 ///3 sene önce biri 21 biri19 yaşlarında bir çift kuşumuz öldü :( muhabbet kuşlarıydı teyzemde yılları geçti sonra anannem baktı sonra biz her aile ferdini severlerdi bn ozman onlardan

2-3 yaş küçüktüm bile biri ölünce 2 güne diğeri öldü bikrede genç kuşum ölmüştü böyle onuda sokakta yaralı bulup iyileştirmiştim birşey oldumu insan üzülüyor ya heleki çiftlerse öbürüde ölüyor intahara meiili oluyolar kimse böyle üzüntüleri yaşamasın

video için sağol hocam :)

Aminnn :)
Bende sanırım 13-14 yaşındayken, ilk ölen kuşumu evin bahçesine gömerken çok ağladığımı hatırlıyorum.Alışınca çok fena :)

Bu arada kardeşim videonu izledim gerçekten güzel olmuş emeğine sağlık devamını bekleriz benim kendime ait bir kuşum yok şuan evde varda ben pek haşır neşir olamıyorum onlarla evde olmadığımdan kendi evime .çıkınca ilk yapıcağım şey bir papağan ve muhabbet kuşu almak olcak [MENTION=5059]SwiftZein[/MENTION] bu arada kürşat'a selam .d

Ya kardeşim bendeki muhabbet kuşu ele gelmiyor bendekinin yeteneğide hiç ısırmaz ne yaparsan yap :D

Bizde de var bir paşa.

Yeme düşenlerden aldım bir tane arkadaştan şimdi karşımda öpüçük atıp, paşa diyor.
Farklı bir duygu muhabbet kuşu beslemek :D..

tebrik ediyorum hocam çok yararlı bir video hazırlamışsınız. benim de muhabbet kuşum vardı. haziran ayında öldü malesef ki. beslerken güzel ama öldüğünde yıkılıyor insan.
tüm hayvanları çok seviyorum ama kuşları ayrı bir severim. küçükken güvercin besliyordum. sonra muhabbet kuşu vs.. derken şimdi de serçe besliyorum. serçeler de inanılmaz tatlı hayvanlar. bir bebekten farkı yok nerdeyse. kendi kendine uyuyamıyor. elime yatırıp uyutuyorum akşamları :D

kanalınıza abone oldum, takipteyim. başarılar...

muhabbet kuşu petshoptan alınmaz demisin ya adam üreticiyi nerden bulupta alcak aynı kuş petshoplarada üreticilerden geliyor

Videoda senkron sorunu var, ayrıca bu işi yapmışken keşke hd bir kamerayla yapsaydın. Bence bu videonun sesindede sıkıntı var, sil bunu bi daha hd kamera ile çek.

arkadaşlar tüm cevapları okudun herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim. cuma günü ilk kameram geliyor. inşallah telefon kamerası yerine bu sefer o kamerayla çekip yayınlayabileceğim. bu video da söylemediklerimi ve kürşatın göstermediğim numaralarını daha hazırlıklı ve öz bir şekilde o video da yayınlayacağım. herkese çok teşekkür ederim. yazarken elime pisledi bu arada kürşat onun da sizlere selamı var. bir resmini paylaşmadan edemeyeceğim.
1530407_10202834579366283_917974878_n.jpg

Muhabbet kuşu fiyatları ne kadar para gelirse almayı düşünüyorum

30 TL ye almıştım ben. Yazın yavru alacağız inşallah. O zaman forumdaki dostlara da satışını yaparım. Ederi neyse ondan satılır 30 sa 30 işte. Ama top oynayan bir kuş istiyorsanız videomdaki gibi bu biraz da sizin ilginize bağlı :)

30 TL ye almıştım ben. Yazın yavru alacağız inşallah. O zaman forumdaki dostlara da satışını yaparım. Ederi neyse ondan satılır 30 sa 30 işte. Ama top oynayan bir kuş istiyorsanız videomdaki gibi bu biraz da sizin ilginize bağlı :)

60-70 arası herseyini alırsın

---------- Mesaj saat 22:54:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:47:34 civarında gönderildi. ----------

Buda bizim canavar konusuyor ve cok sevimli :)
KnREVK.jpg

KgqX5e.jpg

60-70 arası herseyini alırsın

---------- Mesaj saat 22:54:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:47:34 civarında gönderildi. ----------

Buda bizim canavar konusuyor ve cok sevimli :)
KnREVK.jpg

KgqX5e.jpg

hay maşallah. kaç yaşında bu maymun :)

"Kuşumuzun adı Kürşat ama Maviş diyen var Kürşat diyen yok" :) video güzel hazırlanmış :)

Videoda ses kayması olmuş galiba, ama güzel olmuş, top oynarken arkadaş kuşu ezecek diye korktum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri