Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen oradakileri yap mutlaka işe yarayacaktır hatalara pek takılma hocam daha önce topluluk olayını da bunlardan birisiyle atlatmıştım yine aynı şeyi kontrol ettiklerini düşünüyorum direk onu yazmasamda içine koydum önlem amaçlı yaparsanız bir kaybınız olmazyalnız orada hangi "ölçütleri değerlendirmiyoruz" yazıyor. yani değerlendirmediklerini yazmışlar orayaya onlar hatalı yazmış ki bence onlar hatalı yazmışlar, deneyecem bakalım
önlem için atın demişimGold aldik geldik. Hocam once ozgun video at demissin sonra da ben ozgun video atmadan gectim demissin orayi anlamadim
önlem için atın demişim
edit... ayrıca goldu kalkıpta zorla alın demedim kendi isteğinizle almışsınız gold parasını bana ödemiş gibi davranmayın.
Bu şekilde de geçmedi.. şu an tek videolu kanalım var sadece şu saate kadar 50k izlenimi geçti ve göz göre göre güzelim kanal heba olup gidecek.. İşin kötüsü bir daha denemek için 1 ay geçmesi gerekiyor!! Bu sorun hakkında %100 çalışan yöntem bilgisi olan ve satmak isteyen arkadaşlar varsa fiyat abartılı olmamak şartıyla alabilirim, güzelim kanal boşa çalışıyor şu an kendimi çok kötü hissediyorum
[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] hocam ekstra birşey uygulamadığınıza eminmisiniz? Özgün videoda attım yine olmadı.. Ya arkadaş anlamıyorum bu herifleri 10k izlendi işte ne diye bağlamıyorsunuz şu lanet adsenseye![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.