11.11 vs Black Friday (n11.com)

Disturbed

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Takip eden arkadaşlar mutlaka biliyorlardır n11.com 11 kasımda büyük indirimler yapmaya hazırlanmakta. Bende cep telefonu satın almak istiyorum (mi 9t pro), güzel kuponlarımda var ama şu an bayağa kararsız kaldım şöyle ki 29 kasımda'da bildiğim kadarıyla black friday indirimleri olacak, n11 ve black friday kampanyalarını takip eden arkadaşlara sormak istiyorum sizce cep telefonlarında en büyük indirim n11.com'da 11.11'de mi yoksa black friday'de mi daha ucuz olacaktır?

konudaki soru hakkında bilgim yok ama bu 11.11 olayı sanırım sadece n11de degil,başka yerlerdede var.dün instagramda dolaşırken mesela a101de dahi 11.11 indirimleri ile alakalı reklam çıktı karşıma.

konudaki soru hakkında bilgim yok ama bu 11.11 olayı sanırım sadece n11de degil,başka yerlerdede var.dün instagramda dolaşırken mesela a101de dahi 11.11 indirimleri ile alakalı reklam çıktı karşıma.

ben de trendyolu duymuştum radyoda 11 kasım indirimi diye sadece n11e özel değil evet .

Saat 9:00 da indirim kuponları yayınlanıyor 1tl ye 2 gündür almak nasip olmadı kapış kapış

s10 plus için ben de takipteyim ancak n11 başta s10 plus için indirim yapacağını açıklamıştı sonradan kaldırdı. black friday da bildiğiniz indirim var mı?

Merhaba arkadaşlar. Takip eden arkadaşlar mutlaka biliyorlardır n11.com 11 kasımda büyük indirimler yapmaya hazırlanmakta. Bende cep telefonu satın almak istiyorum (mi 9t pro), güzel kuponlarımda var ama şu an bayağa kararsız kaldım şöyle ki 29 kasımda'da bildiğim kadarıyla black friday indirimleri olacak, n11 ve black friday kampanyalarını takip eden arkadaşlara sormak istiyorum sizce cep telefonlarında en büyük indirim n11.com'da 11.11'de mi yoksa black friday'de mi daha ucuz olacaktır?

Bende bekliyorum ayni telefonu. Kupon alamadim sanirim blackfiday bekleyecegim

doğrudur bende de instagramda reklamları görüntüleniyor

---------- Spam Engelliyici 11:24 ---------- Önceki Mesaj 11:22 ----------

Saat 9:00 da indirim kuponları yayınlanıyor 1tl ye 2 gündür almak nasip olmadı kapış kapış

kupon yakalamak gerçekten imkansıza yakın gibi oluyor ama şöyle bir durum var 5 tl karşılığında altlimitsiz 100 tl ye kadar indirim kuponu satışta olunca bizim millet pek affetmiyor :)

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 11:24 ----------

s10 plus için ben de takipteyim ancak n11 başta s10 plus için indirim yapacağını açıklamıştı sonradan kaldırdı. black friday da bildiğiniz indirim var mı?

hocam bildiğim kadarıyla 11.11 indirimleri gibi değil black friday, o gün direkt indirim yapıyorlar ha tabi kupon varsa kullanırsınız ancak 11.11 indirim gününe özel kuponlar gibi black friday'de kullanabileceğiniz kuponları dağıtacaklarını sanmıyorum.

11.11 reklamlarından dolayı gelirier artmıştır herhalde.her sene deli gibi reklam giriyor firmalar bize yarıyor bu iş :)

hayatımda görmediğim hata kodlarını n11 sayesinde görüp tecrübe kazandım

İndirim deki ürünler deki stoklar kalmaz şimdi onları güncelliyorlar ki yüksek fiyatlı kuponlar kullanılsın

İndirim deki ürünler deki stoklar kalmaz şimdi onları güncelliyorlar ki yüksek fiyatlı kuponlar kullanılsın

hocam 10 dakika boyunca sayacın düşmesini bekledim sayaç sıfırlandığı an gitmek istediğim kategoriyede gidemedim bence o kadar kısa sürede kimse bir şey alamaz muhtemelen ani yoğunluk olsa gerek

hocam 10 dakika boyunca sayacın düşmesini bekledim sayaç sıfırlandığı an gitmek istediğim kategoriyede gidemedim bence o kadar kısa sürede kimse bir şey alamaz muhtemelen ani yoğunluk olsa gerek

Mi 9t pro 64gb 3,499 TL
Şuan mistore da 3.400 TL
Alıcakmısın karar verdin mi ?

Fiyatını bilmediğiniz ürünü indirimde diye almayın, muhtemelen 1 hafta-10 gün önce şişirilmiş fiyatlar üzerinden indirim yapılıyor. İndirim yapılan ürünler vardır ama çok sınırlı sayıda.

128 gb alıcam 400 tl lik kupon var, tabi son aşamaya gelip yine internetten son kez bakınırım az para değil sonuçta :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri