11 Gün sonra Awe beni attı

bayburt16

Kayıtlı Üye
Çıkmak isteyen çok kişi var o yüzden konuyu açıyorum 13 ocakda çıkma isteği gönderdim (youtubeden)

dün mesaj attım awe sitesinden bugünde 2 tane telif bir ihtar geldi şimdi baktım atmışlar 40 dolar küsür para vardı o sıfırlanmış haberiniz olsun mutlu oldum bir an ne diyim :D

anlamadıgım birşey var oda bu 40 euro kime gitti acaba :) google mi yoksa aweye mi ?

inş sizde çıkarsınız özgün çalışmayan arkadaşlar için :)

Your channel has been unlinked from Awesomeness TV
Effective Jan 23, 2014 your videos and channel are unlinked from Awesomeness TV. Please review all your video and channel settings to ensure that they reflect your goals. In particular, in order to monetize your videos, you can sign up to become a YouTube partner and enable monetization for your channel on the features page in your channel settings.

Thank you,
- The YouTube Team

Awenin cebine kalıyordur belki hiç bilmiyorum ama benide atsalar keşke 10 gün sonra bi ay olcak mailde gelmedi otomatk düşer bu gidişle inşallah 7-8 telif yedim:D içerde 50 dolar duruyorda o para umrumda bile değil atsınlar yeter atmıyorlar para kazanma bölümüde yok :@ 1300 de abonesi var atın naletler dicem msj atcam artık :D

bende türkçe mesaj attım bide ingilizceylemi uğraşcam :D ne yazdımsam artık :D kapı önüne koydular

banada dün aynı mail geldi çıkma isteği yolladığım kanaldan çıkartmışlar

benim günlük 20-30k hitlik kanalım şimdi 40kya dayandı hitleri atmıyorlar mail attım çıkaramayız dediler :D
kanal ayarlarından ayrılma isteği yolladım red ettiler gidiyo paralar gidiyo.....
para kazanmam kapalı analtycisde gözükmüyor :((

ne çekti be bizim millet bu awenin elinden
herkesin tez zamanda kurtulmasını dilerim

bende ihtar falan yok ginede cıkmak istiyorum . 1 hafta olmadı baglantıyı kesmeli red geldi. nasıl cıkabilirm..

Benimde ayrılmam reddedildi, videoları gizledim şimdi.

awe kötüyse hangisine başvurmak lazım ozaman arkadaşlar adsenseye de bağlayınca bir kanala telif gelince diğer kanalında para kazanmasını kapatıyorlarda tek tek partnere bağlamak daha mantıklı geldi bana ama awe harici

Tüm videoları gizleyin adamlar para kazanamayınca atıyorlar.

telifsiz kanalların ve para kazanan kanalların çıkması bence zor sözleşme var ve adam çıkartmıyor benım kanal iyi kazanıyordu ama telif geldi mesajda attım dün çıkardılar

benim anlamadığım şey tamam 2 telif var , tamam çıktın partnerden hadi 40 $ dolarıda hediye ettin oda tamam..

ee peki bu kanalı ne yapacan birader? adsense bağlasan youtube hiç olmadık bir anda bütün kanalların para kazanmasını kapatabilir böyle bir riske hiç girmeyin derim zaten 2 telifli ve içinde 40 $ olan bir kanalı ne yapacan Allah aşkına? hadi büyük bir kanal olsa anlayacamda.

Derdiniz adamlara para kazandırmamaksa videoları ya sil yada gizle

2 kere reddettiler şimdi tüm videoları gizledim ne olucak görelim.

Arkadaşlar 12 aralıkta aweye bi kanal bağladım. Mecburiyetten bağlamak zorunda kaldım. Diğer partnerler için uygun olmayan bi kanaldı. Şuan kazanç 500 dolar civarı oldu ve günlük hiti de 40K falan. Ödeme eşiğini ocakta geçtim. Kanalda uyarı-telif vs. hiçbir şey yok.
Gelelim asıl soruya: Bu partnerden ödemeyi şubatta talep edicem anladığım kadarıyla ama ödeyip ödemeyecekleri meçhul. Kanal çizgi film kanalı.
Çıkmak istiyorum ama sözleşmede deneme süresi vs geçiyor mu? Bilen var mı?
Birde ben bu kanalı aweden ödeme almadan çıkarırsam ne olur? Ödemeyi sonradan yaparlar mı yoksa çatır çatır benim parayı yerler mi?
Deneyen, bilen, duyan var mı bu bahsettiğim konuyu?

Eğer telif yiyen kanallar daha rahat çıkarılıyorsa, kendi kanalınıza başka bir kanalınızdan kendiniz telif atın. Çıkarıldıktan sonra kanalınıza attığınız telifi kendiniz geri çekin..

Eğer telif yiyen kanallar daha rahat çıkarılıyorsa, kendi kanalınıza başka bir kanalınızdan kendiniz telif atın. Çıkarıldıktan sonra kanalınıza attığınız telifi kendiniz geri çekin..

Bunu bende düşünmoyr değilim. Aslında çok mantıklı.

benim anlamadığım şey tamam 2 telif var , tamam çıktın partnerden hadi 40 $ dolarıda hediye ettin oda tamam..

ee peki bu kanalı ne yapacan birader? adsense bağlasan youtube hiç olmadık bir anda bütün kanalların para kazanmasını kapatabilir böyle bir riske hiç girmeyin derim zaten 2 telifli ve içinde 40 $ olan bir kanalı ne yapacan Allah aşkına? hadi büyük bir kanal olsa anlayacamda.

Derdiniz adamlara para kazandırmamaksa videoları ya sil yada gizle

olsun paranın yarısını aldım sayılır 2 günde çıkarttım o parayı sonra kanal 5 telifden kapandı :D

valla bugün bende 1 telifli kanalıma popüler animeler yüklemeye başladım telifli kanallara para ödemiyolar diye kapansın hiç olmasa ne bana karı olsun nede onlara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri