11 Kasımda Yürürlüğe Girecek Hizmet Şartları güncellemesi.(Bilgilendirme)

nisyantv

Yasaklanmış
Umarım Yanlış Yere Açmamışımdır. Ki en uygun burasını düşündüm ...
Biliyorsunuz Google Yeni hizmet Şartlarını 11 Kasımda Yürürlüğe koyacağını açıklamıştı.Aslında pekte önemli bir olay yok ama İşimiz Gereği Takip edelim ne olup Bittiğini...
Üç Özellikten Bahsedilmiş.Bunlar: Mobil Cihazını Güvenli bir şekilde kullanmak, Şifremizi Gizli tutmak Bizim İçin Neden bu kadar Önem İktiza eder. Ve son olarak Ta Google amca Sizden Profil Resminizi Kullanmak isteyecektir. Örneğin bir Reklamında Veya yorumlarda Ticari kullanım alanda İzin Hakkı İsteyecektir.İsteyen Verir İstemeyen Vermez.

Yukarıda bahsettiğim İzin İsteme Politikalarının adı ise "Paylaşılan Öneriler" Olarak Belirlenmiştir.

Konunun Dikkat Çekici Kısmı Metin Olarak :

Paylaşılan Öneriler
Google, arkadaşlarınızdan harika öneriler almanızı kolaylaştırır. Örneğin, Google Play müzik mağazasını ziyaret ettiğinizde bir arkadaşınızın en sevdiğiniz sanatçının yeni albümünü +1'lediğini görebilirsiniz. Bir restoranı aradığınızda başka bir arkadaşınızın 5 yıldızlı incelemesini içeren bir reklam görebilirsiniz.

Bunlara paylaşılan öneriler adını veriyoruz. Bilmeniz gerekenler şunlardır:

Denetim sizdedir: İçeriğiniz yalnızca siz tercih ettiğinizde paylaşılır ve paylaşılan öneriler içeriğinizi veya etkinliğinizi kimlerin görebileceğini etkilemez.
Arkadaşlarınızın çevrimiçi olarak iyi içerikleri bulmasına yardımcı olması açısından etkinlikleriniz (incelemeler, +1'ler, takipler, paylaşımlar gibi) ticari veya tanıtım amaçlı diğer bağlamlarda adınızla ve fotoğrafınızla birlikte kullanılabilir.
Reklamlardaki paylaşılan öneriler konusunda, arkadaşlarınızın hoşunuza giden içeriği bulmasına (ve hoşunuza gitmeyen içerikten kaçınmasına) yardımcı olması için adınızın ve fotoğrafınızın kullanılıp kullanılamayacağını seçebilirsiniz; bunu sayfanın alt tarafındaki ayarla denetleyebilirsiniz.
Paylaşılan önerilerde gösterilen ad ve fotoğraf Google+'da seçmiş olduğunuz herkese açık profil adı ve fotoğrafıdır.

Ayar: Reklamlardaki Paylaşılan Öneriler

Aşağıdaki bu ayar adınızın ve fotoğrafınızın reklamlardaki paylaşılan önerilerde kullanımını sınırlamanıza olanak tanır. Yalnızca Google'ın reklamlarda gösterdiği işlemler için geçerlidir; yukarıdaki "Summertime Spas" örneği, Google Arama'daki bir reklamda görünen bir paylaşılan öneriyi göstermektedir. Bu ayarın değiştirilmesi adınızın ve fotoğrafınızın, reklamda bulunmayan bir paylaşılan öneride (örneğin, Google Play Store'da gösterilen bir müzik önerisi paylaştığınızda) nasıl görünebileceğini etkilemez. Etkinliğin, reklamlar dışındaki görünürlüğünü, etkinliği silerek veya etkinliğin görünürlük ayarlarını değiştirerek sınırlayabilirsiniz.

Konunun Geçtiği Linkler
Hizmet Şartları güncellemesi

Paylaşılan Öneriler

Yararlı olması Dileğiyle
Bayram Ö.

Yazıdan çok bişey anlayamadım. Önemli bir husus var mı youtube ile ilgili ?

Bunlarin hizmet sartininda,kuralininda Anelka ve Quaresma.....

Bu ne ya her gun bi sart her gun bir kural...Ne yapacaklarsa yapsalarda komple bi anlasak ne oldugunu isimize gucumuze baksak artik.

Google sayesinde araba alacaz diyordum fakat bu gidişle Audi Q7 yi alamıycaz...

Google sayesinde araba alacaz diyordum fakat bu gidişle Audi Q7 yi alamıycaz...

Bu ne ya her gun bi sart her gun bir kural...Ne yapacaklarsa yapsalarda komple bi anlasak ne oldugunu isimize gucumuze baksak artik.

Sn. Adminlerim kufur etme tarziniz bir saheser kivaminda ve acikcasi bunu cok begendim. Fakat forum kurallari her uye icin ayricaliksiz ve istinasiz gecerlidir. Bu sebepledir ki sizi forumdan kurallar geregi 3 gun uzaklastiriyorum.

Not: Hic bir yetkili Sn. Muslera06 ve Trigalx'in banini kaldirmasin.

Forum adminleride banlandı bunuda gördükya artık gözümüz açık gitmez..Helal FGA.

Sn. Adminlerim kufur etme tarziniz bir saheser kivaminda ve acikcasi bunu cok begendim. Fakat forum kurallari her uye icin ayricaliksiz ve istinasiz gecerlidir. Bu sebepledir ki sizi forumdan kurallar geregi 3 gun uzaklastiriyorum.

Not: Hic bir yetkili Sn. Muslera06 ve Trigalx'in banini kaldirmasin.

FGA valla seni tanımak isterim. cok enteresan bi adamsın. ilkden fake üyelikler sandım, sonra mesaj sayılarını gördüm, sonra baktım trilax'da gitmiş, dedim forum hacklendimi, sonra seni gördüm. aha dedim kesin bişi var :D

FGA valla seni tanımak isterim. cok enteresan bi adamsın. ilkden fake üyelikler sandım, sonra mesaj sayılarını gördüm, sonra baktım trilax'da gitmiş, dedim forum hacklendimi, sonra seni gördüm. aha dedim kesin bişi var :D

adam adam yani yok kurucu imiş yok yönetici imiş dinlemiyor herkes yapmaaz;)

Şuan saat sabaha karşı 5 ya ben rüya görüyorum, yada rüya görüyorum. Ben site muslara06nın sanıyordum. Ayrıca Bu ban herkese yapılmalıydı ama muslera06 ya yapılmamalıydı. Bence

Şuan saat sabaha karşı 5 ya ben rüya görüyorum, yada rüya görüyorum. Ben site muslara06nın sanıyordum. Bu ban herkese yapılmalıydı ama muslera06 ya yapılmamalıydı. Bence

kural kuraldır kardeş bir ülkeyi kursanda bir yasağını çiğnediğin zaman idama mahkum olursun eğer fga onları banlamasaydı inan bir çok üye ve bende dolaylı yoldan küfür ederdik amaç makara ama her işin bir kitabı bir sınırı var

Bilmiyorum ama muslera06 gözümde saygın bir kişilik ayda 1000 tl ekstra kazanmıyorsam onun o uzun adsense kayıt anlatım videosu var onun sayesindedir

---------- Mesaj saat 05:29:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:16:05 civarında gönderildi. ----------

Banlanmak yerine yorumları düzenlemeleri istenebilirdi.

Şuan saat sabaha karşı 5 ya ben rüya görüyorum, yada rüya görüyorum. Ben site muslara06nın sanıyordum. Ayrıca Bu ban herkese yapılmalıydı ama muslera06 ya yapılmamalıydı. Bence

bildiğin kadarıyla forum zaten muslara06'nın devretmediyse tabi ( devredeceğini sanmıyorum paraya ihtiyacı olan bir insan değil ) belliki kuralların katı olduğunu ispatlamak için kişi tanımaksınız ban atıldığını gösterdi yetkili arkadaş tabi bunu muslera nasıl karşıladı nasıl bir tepki verdi merak ediyorum.

Çok yerinde bulduğum bir haraket olmuş . Şimdi daha iyi anlıyorum ki kurallar karşısında herkes eşit.

Beyler o kendi aralarında olan bir mevzu. o nasıl karşılar, o ne eder adamların bileceği iş. zaten FGA gerekli yorumu yazmış

Gidin yatın Allah aşkına sabah sabah derdiniz ne :D Benim gibi hergün 6 da mı kalkıyorsunuz napıyorsunuz :D

Konuyu Toplam 7 Üye okuyor.

La ufa bi test yapıyolardır amma kafaya takıyosunuz şu (A) nelka ve (Q) uaresma hayranı muslera reyizi :P

---------- Mesaj saat 07:15:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:14:03 civarında gönderildi. ----------

Ama belkide kalkmayabilir :confused:

Yazıdan çok bişey anlayamadım. Önemli bir husus var mı youtube ile ilgili ?

Önemli bir şey olmadığını belirttim ve bilgilendirme olduğunu da ....
Önemli olan kısım Reklamlarında kanal resminin ve kanal isminin çıkarılması için sizden bilgi isteyecek....

Takip açısından söylüyorum ki bu güncellemelerin ilerisinde önemli yeni güncellemeler çıkarsa "...hımmm... zaten buna yakın bir şey yapılmıştı!" Diyebilmeniz açısından...

---------- Mesaj saat 13:21:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:19:22 civarında gönderildi. ----------

Abi ilerisi için Bilgilendirme Amaçlı paylaştım Önemli Bir şy olmadığını da belirtim zaten...

---------- Mesaj saat 13:23:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:21:38 civarında gönderildi. ----------

Tek akıllı google değil herşeyin çaresi var :)

Aynen Kardeşim...Youtube'a Ktunnel den Girdiğimiz günler vardı. :) ...Ezberlediğim Dns ler... :)

---------- Mesaj saat 13:27:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:23:23 civarında gönderildi. ----------

Kişisel Düşüncem: Ban ve Yasaklara Karşıyım.Emektar Yöneticilerin aslında banlanmadığı ve Bunun Latife Olduğu Görüşüdeyim.

....Bilgilendirme Konusunda da Önemli bir şey olmadığı Belirttim. Neden Böyle Çözemedim.:eek: ....En iyisi Okuluma Gideyim...

La ufa bi test yapıyolardır amma kafaya takıyosunuz şu (A) nelka ve (Q) uaresma hayranı muslera reyizi :P

---------- Mesaj saat 07:15:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:14:03 civarında gönderildi. ----------

Ama belkide kalkmayabilir :confused:
Muslera06 Ve Triqalx Den Sonra Bu Arkadaşın Hali Hayli Banlanması Gerekirdi

---------- Mesaj saat 13:33:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:32:55 civarında gönderildi. ----------

O ban sabaha kalkar demedi demeyin.

daha 3 günü var demedi deme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri