Kanal Adi : PM
Kanal Kategorisi : Taraftar(Galatasaray)
Kanal Dili : Türkçe/İng
Abone Sayisi : 1100
izlenim Sayisi : 500.000
Kanaldaki Video Sayisi: 6
Kanal Süresi: 1 Seneyi aşkın
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır.
Tekliflerinizi alayım, aklımdaki fiyata yakınsa dönüş yaparım.
Ana Kanaldır
-Telifsiz,Uyarısız tertemiz kanaldır.
-Daha hiç adsense bağlantısı yapılmamıştır.Başka adsense bağlanabiliyormu bilgim yok hiç adsense çalışmadım
-Para kazanması tam 1 sene sonra benim tarafımdan açılmıştır.Yani 3-4 hafta önce para kazanmayı açtım, 1 tane videoda aktif ettim bıraktım.
-1 Sene'yi aşkın bir kanaldır.
-Katılım Tarihi 10 KASIM 2012(Yakın Tarihtir)
-İçerisinde 6 Adet Video Bulunmaktadır,tamamen eski sahibi tarafından Sony Vegas 10 ile hazırlanmış emek verilmiş yarı özgün videolardır.
-Eski Sahibi Kanalda bir kez üçüncü tarafı kabul etmiş kendi yaptığı videoda ben sildim.
-Bu haliyle, yani 1 senede 6-7 video eklenmiş,kanal güncel bir kanal değil, bende zoomin'e başvurmuştum 5-6 gündür yanıt bekliyorum fakat maddi problemim var yoksa satmak istediğim bir kanal değil esasında.
Fullscreen reddetti,forela incelior galiba,rpm reddetti.
Satma sebebim paraya ihtiyacım var,yoksa böyle temiz 1 senelik , para kazanmasını dahi yeni açtığım bir kanalı satmak istemem.
Kanal Kategorisi : Taraftar(Galatasaray)
Kanal Dili : Türkçe/İng
Abone Sayisi : 1100
izlenim Sayisi : 500.000
Kanaldaki Video Sayisi: 6
Kanal Süresi: 1 Seneyi aşkın
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır.
Tekliflerinizi alayım, aklımdaki fiyata yakınsa dönüş yaparım.
Ana Kanaldır
-Telifsiz,Uyarısız tertemiz kanaldır.
-Daha hiç adsense bağlantısı yapılmamıştır.Başka adsense bağlanabiliyormu bilgim yok hiç adsense çalışmadım
-Para kazanması tam 1 sene sonra benim tarafımdan açılmıştır.Yani 3-4 hafta önce para kazanmayı açtım, 1 tane videoda aktif ettim bıraktım.
-1 Sene'yi aşkın bir kanaldır.
-Katılım Tarihi 10 KASIM 2012(Yakın Tarihtir)
-İçerisinde 6 Adet Video Bulunmaktadır,tamamen eski sahibi tarafından Sony Vegas 10 ile hazırlanmış emek verilmiş yarı özgün videolardır.
-Eski Sahibi Kanalda bir kez üçüncü tarafı kabul etmiş kendi yaptığı videoda ben sildim.
-Bu haliyle, yani 1 senede 6-7 video eklenmiş,kanal güncel bir kanal değil, bende zoomin'e başvurmuştum 5-6 gündür yanıt bekliyorum fakat maddi problemim var yoksa satmak istediğim bir kanal değil esasında.
Fullscreen reddetti,forela incelior galiba,rpm reddetti.
Satma sebebim paraya ihtiyacım var,yoksa böyle temiz 1 senelik , para kazanmasını dahi yeni açtığım bir kanalı satmak istemem.