1130 Adet Kanal satışı

• Kullanıcı pentagon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Hayırlı satışlar kardeşim :) [MENTION=60452]pentagon[/MENTION]

bu adamdan kanal aldığınızda aninda sifrelerini degistirin ben sikayet konusu açacaktım 50 100 lira icin gerek duymadim bu arkadastan 10 adet para kazanması açık kanal aldim birkacini yaptim isimin yoğunluğundan dolayı sifrelerini degistirmedim o an tutan kanallarin sifresinin degistigini gordum adsenseye bağlı olan kanalların bu arkadasa söylediğimde sifreyi degistirseydin dedi bu kanallari alan arkadasada tavsiyem sifreleri ayni gun degistirsin telefondan yazdim yazim hatam olduysa kusura bakmayin bugüne kadar o kadar ticaret yaptım mağdur olduğum konular daha oncede oldu ama ticarettir olur dedim fakat bu arkadaşın ticaret anlayisi ve yaklaşımı hic hos değildi o yuzden uyarmak istedim alıcıları

konuyu baltalamak için yaptığınıza bakın ayıptır.
bu zamana kadar hiçkimseyle sorun yaşamadım binlerce kanal sattım
arkadaşa 2.5 ay önce 10 adet kanal satmışım 2 3 gün önce gelmiş
şifreleri değişmiş diyor kanalları teslim eder etmez şifreleri değiştir hocam demişsim ve bana tamamdır değiştiriyorum dedi 2.5 ay sonra kanalı çalınmış bana burda iftira atıyor bende kanalları başkasından alıyorum senin içinde şikayetciyim şuan konusunuda açacağım konu baltalamak ne demek görsün
bende bu kanalları forumdan birinden aldım aynısını gidip o adamın konusunun altına yazdım mı hayır yaptığın ayıp sana demişim kesin değiştir şifreleri diye 2.5 ay geçmiş değiştirmemişin bu arkadaştan konumu baltaladığı için şikayetçiyim konuşmalarda adminlere iletirim gerek olursa.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Son düzenleme:
içerikler nedir? dizi film anime car crash tarzında genelleme yaparsanız daha yardımcı olacağını düşünüyorum.

dizi ve anime çizgi film karışık

kanalların güncellemeleri haftalık mı yapıyorsunuz günlük mü çunku günlük izlenımler görünüyor demişssiniz ama biraz mantık hatası var gibi.

fotoda görüldüğü gibi video kasımda atılmış kanalın abonesi 153 toplam izlenmesi 64k ve günlük abone gelişi 118 günlük izlenımı 53k
benım tuhafıma gitti çoğu kanalınızda bu tarz durumları gözlemledim.Videolar 2-3 ay izlenmedide tüm kanallar aynı anda izlenmeye mi başladı yoksa kanal güncellemesini haftada/ayda 1 mi yaptınız.

Bu yorum baltalama amaçlı yapılmadı sadece merak ettim duruma göre kanalları satın almayi düşünen birisi olarak aklımdakı soruları yazmak istedim.

ben senin konunu baltalamiyorum birkez olsun böyle birsey yapmis insanda değilim kimsenin ticareti beni ilgilendirmez ama sen ticaret yapiyorsan ben kanali baskasindan aliyorum diyip topu atamazsin daha oncede dediğim gibi kendinden eminsen aldigin kanalın sifresini degistirip satarsin bu kadar basit tutan kanal para kazanmaya başladığı gun adsensesi değişiyor sana durumu anlatiyorum bana degistirseydin bende baskasindan aldim diyorsun burda kanal satışı yapıyorsun alan arkads kimse uyarmak istedim alan aldığı gun 1130 kanalin sifresini tek tek değiştirsin mağdur olmasın.

kanalların güncellemeleri haftalık mı yapıyorsunuz günlük mü çunku günlük izlenımler görünüyor demişssiniz ama biraz mantık hatası var gibi.

fotoda görüldüğü gibi video kasımda atılmış kanalın abonesi 153 toplam izlenmesi 64k ve günlük abone gelişi 118 günlük izlenımı 53k
benım tuhafıma gitti çoğu kanalınızda bu tarz durumları gözlemledim.Videolar 2-3 ay izlenmedide tüm kanallar aynı anda izlenmeye mi başladı yoksa kanal güncellemesini haftada/ayda 1 mi yaptınız.

Bu yorum baltalama amaçlı yapılmadı sadece merak ettim duruma göre kanalları satın almayi düşünen birisi olarak aklımdakı soruları yazmak istedim.
Uzun zaman sonra güncellemeyince öyle bir görüntü oluşmuş ben dikkat etmemiştim teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 06:34 ---------- Önceki Mesaj 06:32 ----------

ben senin konunu baltalamiyorum birkez olsun böyle birsey yapmis insanda değilim kimsenin ticareti beni ilgilendirmez ama sen ticaret yapiyorsan ben kanali baskasindan aliyorum diyip topu atamazsin daha oncede dediğim gibi kendinden eminsen aldigin kanalın sifresini degistirip satarsin bu kadar basit tutan kanal para kazanmaya başladığı gun adsensesi değişiyor sana durumu anlatiyorum bana degistirseydin bende baskasindan aldim diyorsun burda kanal satışı yapıyorsun alan arkads kimse uyarmak istedim alan aldığı gun 1130 kanalin sifresini tek tek değiştirsin mağdur olmasın.

Hala boş yapıyorsun bunun farkında oldugunu düşünüyorum ben bu zamana kadar bir kişiyle bile sorun yaşamadım senin gibi sana 3 ay önce kanal satıyorum bana gelip 3 ay sonra şifrem değişmiş diyorsun bu neyin kafası tutanların şifresi değişmiş diyorsun birde demekkki kanala içerik atacak zamanın var ama şifresini değiştirecek zamanın yok hadi kardeşim basgit işine işin gücün konu baltalamak

arkadaşlar tekliflere açığım güncel fiyat 3000

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri