Pinler yola çıktı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim geçen ayın 12 sinde çıktı fakat hala gelmedi bi kaç arkadaşın eline ulaşmış. ptt ye gittim orda yoktu merkeze gittim orda yoktu müşteri hizmetlerini aradım isim sorgulattım yine yok.. bunlar arada göndermiyolarmı kafalarına göre
benim geçen ayın 12 sinde çıktı fakat hala gelmedi bi kaç arkadaşın eline ulaşmış. ptt ye gittim orda yoktu merkeze gittim orda yoktu müşteri hizmetlerini aradım isim sorgulattım yine yok.. bunlar arada göndermiyolarmı kafalarına göre
aynen bende senin gibiyim geçen ayın 12 sinde benimde pin yola çıktı ptt müşteri hizmetlerini arıyorum isimden sorgulama yapamıyoruz falan diyor .Bu pin ne zaman gelecek 1 ay oldu da geçiyor. Hocam siz nasıl isimden sorgulama yaptınız müşteri hizmetleri isimden sorgulama yapamıyoruz dediler de.
Çıktı bakalım, erken veya geç sorun değil yeter ki gelsin
1. pin gelmezse 2. pin bekle
2. pin gelmezse 3. pin bekle
3. pin gelmezse kimlikle onaylat.
Hocam peki ne kadar sürer bu kimlikle onaylatmaya kadar.. ayın 6 sında ikinciyi istedim
3. pin istendiği gibi ister kimlikle ister kimliksiz onaylayabilirsiniz
2. ini istedikten 21 gün sonra aktif oluyor 3. pin isteme hakkı ama bazen 2-3 gün gecikme olabiliyor...ikinci pini ayın 6 sında istedim üçüncü ne zaman açılcak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.