pynrs
Yasaklanmış
12 eylül itibariyle adsense pini gönderilenler bu konuda buluşalım .En az bi 4-5 hafta bekleriz gibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
12 eylül itibariyle adsense pini gönderilenler bu konuda buluşalım .En az bi 4-5 hafta bekleriz gibi
12 ağustos pini bir kişiye gelmiş onun için açtım
Pin sayfasinda, verdiginiz adrese birkac gun icinde postayacagiz pini diyorlar. Simdi bugun adresi degistirsem yeni adrese gonderirler mi acaba, yoksa eski adrese mi gider yine?
Cunku henuz postalanmamis ondan adres degistirmek istiyorum.
Arkadaşlar bankaya test ödemem yapılmış .Kontrol edin sizde
arkdaslar bende pin isteyecem ilk defa nasıl isteyebilirim
adsensede yollandı gözüküyor. ama hesabıma gelmemiş.Bankam ziraat bankası.bu eft alımını açtırmak falan gerekiyor mu? internet bankacılığım var.ordan ayarlayabilir miyim?
istemene gerek yok kesinleşen kazancın 10$ 'ı geçince google sana auto posta gönderimi yapıyor.
---------- Mesaj saat 23:26:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:23:54 civarında gönderildi. ----------
istemene gerek yok kesinleşen kazancın 10$ 'ı geçince google sana auto posta gönderimi yapıyor.
---------- Mesaj saat 23:26:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:23:54 civarında gönderildi. ----------
Tüm banka hesaplarının eft alımı açıktır. Aynı gün gönderimi yapacak diye bir durum yok bazen 1 haftayı bulabiliyor. Sen günlük olarak internet bankacılığından hesabını kontrol et, yatacaktır elbet er geç. Bol Kazançlar.
hocam gelmedi diye yeni hesap ekledim bi sıkıntı olur mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.