12 Eylül pinleri

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

pynrs

Yasaklanmış
12 eylül itibariyle adsense pini gönderilenler bu konuda buluşalım .En az bi 4-5 hafta bekleriz gibi

benım geldi 19 eylül pinim saat 17:00 da postacı tarafından evime bırakıldı ....12 / 09/2013 pinleri konusu kapana bilir artık :D ..

dostum ben 12/08/2013 istedim hala gelmedi hatta 2. cini eylul başı istedim... oda yola çıktı...
ama tahmınen hesaplamalarıma gore - 15 gun geri sayım başladı... yarın 15 gun geri sayım yapıcam... 12/08/2013 pini için :D sen bence 50 den geri saymaya başla derim... kolay gelsın unut ekım ilk haftası 2 pınını iste hemen..... konu çok erken yanı ... kolay gelsın

12 ağustos pini bir kişiye gelmiş onun için açtım

---------- Mesaj saat 20:57:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:55:07 civarında gönderildi. ----------

Hocam ayrıca benim pin bugün yola çıktı o yüzden açtım konuyu

12 ağustos pini bir kişiye gelmiş onun için açtım

bilmiyordum ben. haırlısı olsun... demek 12 de direket postaya girmiş.. bizim 7 gun fark eder... 15 gunluk beklemeyi 7 gun yapıyorum ozamansa :D ... cume son konrtol cumartesi pazar dağıtım pazartesi şubelerde salı dağıtım kanalları çarşamba postacıda olacak benım pın :D hemen arar zaten postacı kanka olduk...

Pin sayfasinda, verdiginiz adrese birkac gun icinde postayacagiz pini diyorlar. Simdi bugun adresi degistirsem yeni adrese gonderirler mi acaba, yoksa eski adrese mi gider yine?
Cunku henuz postalanmamis ondan adres degistirmek istiyorum.

Pin sayfasinda, verdiginiz adrese birkac gun icinde postayacagiz pini diyorlar. Simdi bugun adresi degistirsem yeni adrese gonderirler mi acaba, yoksa eski adrese mi gider yine?
Cunku henuz postalanmamis ondan adres degistirmek istiyorum.

pın hazırlanmışsavar olan adrese gidecektir. çıktı alınıyor 4 gun kadar google merkezde toplanıp hoooppp sonra postaya toptan çıkartılıyorlar.. sen normal pın iste 3 kereden sonra onlıne doğrulama hakkın olacak...
postacıyı ayarla tel al i postadığıcınızdan arada sırada ara yanıı

adsensede yollandı gözüküyor. ama hesabıma gelmemiş.Bankam ziraat bankası.bu eft alımını açtırmak falan gerekiyor mu? internet bankacılığım var.ordan ayarlayabilir miyim?

arkdaslar bende pin isteyecem ilk defa nasıl isteyebilirim

istemene gerek yok kesinleşen kazancın 10$ 'ı geçince google sana auto posta gönderimi yapıyor.

---------- Mesaj saat 23:26:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:23:54 civarında gönderildi. ----------

adsensede yollandı gözüküyor. ama hesabıma gelmemiş.Bankam ziraat bankası.bu eft alımını açtırmak falan gerekiyor mu? internet bankacılığım var.ordan ayarlayabilir miyim?

Tüm banka hesaplarının eft alımı açıktır. Aynı gün gönderimi yapacak diye bir durum yok bazen 1 haftayı bulabiliyor. Sen günlük olarak internet bankacılığından hesabını kontrol et, yatacaktır elbet er geç. Bol Kazançlar.

istemene gerek yok kesinleşen kazancın 10$ 'ı geçince google sana auto posta gönderimi yapıyor.

---------- Mesaj saat 23:26:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:23:54 civarında gönderildi. ----------

sonradan farkettım bıraz daha kurcalayınca tesekkur ederim

Tüm banka hesaplarının eft alımı açıktır. Aynı gün gönderimi yapacak diye bir durum yok bazen 1 haftayı bulabiliyor. Sen günlük olarak internet bankacılığından hesabını kontrol et, yatacaktır elbet er geç. Bol Kazançlar.

hocam gelmedi diye yeni hesap ekledim bi sıkıntı olur mu?

Yok olmaz kardeşim, ilk eklediğin hesaba paran yatacaktır.

şu pin olayı iyice sinir etmeye basladı valla beni :(:( gelmiyo şaka gibi 1ayı çoktan geçti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri