Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
heray pinmi alıyorsunuz ödeme için?
hayır ilk adsense onayı için geliyor onayladıktan sonra para çelebiliyorsunuz
aynı arkadaşlar neden her ay pin alıyo. bi adsense açın yeter ya ) bende sandım türkiyede olay farklı heray ödeme için pin alıyorsunuz.
Hayırlı olsun hocam . Darısı başıma . 12sinde yola çıktı bu ay . Bekleyişteyiz![]()
Arkadaşlar 2. adsensesi olanlar var mı aranızda elbette ki vardır ancak soracağım soru bir bilgisayardan 2 adsenseye birden girilmesi sorun yaratır mı ??
Benimde 12 kasımda yola çıktı bende bekliyorum hala...
Hayırlı olsun hocam pini girdiniz kesinleşen tutar hesabınıza yattı mı, yatmadı mı ? Şuanda en çok merak ettiğim konu bu.![]()
bugun girdim 1 saat oldu galiba hesapta 11 euro var bu miktar yatar mı bilmiyorum![]()
Yurtdisinda zaten 2 haftada geliyor.Sahsen fransada oyle ama diger avrupa ulkeleride oyledir saniyorum.Zaten fransadaysan bilirsin sen burda hersey Posta ile donuyor bu yuzden kimsenin 1 postasini onemsemeyip geciktirme yapmazlar.
Fransanin neresindesin ?
Hosgeldin o zaman,bana 300km uzakdasin.ithal damatmi ?valla tam 11 ay oldu fransaya geleli montargis bölgesi abi 45
Hosgeldin o zaman,bana 300km uzakdasin.ithal damatmi ?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.