12 Kasım Pini 25 kasımda geldi çok mutlu oldum :D

bayburt16

Kayıtlı Üye
evet beyler 12 kasımda kesinleşen kazançla pinde yola çıkmıştı ve fransadayım tam tamına 13 günde geldi sabırlı olun elbet bir gün gelir :D

Hayırlı olsun hocam . Darısı başıma . 12sinde yola çıktı bu ay . Bekleyişteyiz :)

gelir inş Türkiye olduğu için biraz sıkıntı olabilir işleyiz filan yavaş oluyor malesef

yurt dışında çok daha hızlı geliyor pin

aynı arkadaşlar neden her ay pin alıyo. bi adsense açın yeter ya ) bende sandım türkiyede olay farklı heray ödeme için pin alıyorsunuz.

valla işi büyütenler için risk büyük ama en az 1 tane para kazanan 1 tanede yedek lazım para kazanma filan kapanınca büyük sıkıntı oluyor yok 1 kere pin alıyoruz tabi bazılarına pin gelmıyor 2 3 derken sonunda alıyorlar şans işi birazda :)

Türkiyeye gelmesimi uzun sürüyor yoksa pttnin eve getirmesimi uzun sürüyor

Arkadaşlar 2. adsensesi olanlar var mı aranızda elbette ki vardır ancak soracağım soru bir bilgisayardan 2 adsenseye birden girilmesi sorun yaratır mı ??

Hayırlı olsun hocam pini girdiniz kesinleşen tutar hesabınıza yattı mı, yatmadı mı ? Şuanda en çok merak ettiğim konu bu. :)

bugun girdim 1 saat oldu galiba hesapta 11 euro var bu miktar yatar mı bilmiyorum :D

Yurtdisinda zaten 2 haftada geliyor.Sahsen fransada oyle ama diger avrupa ulkeleride oyledir saniyorum.Zaten fransadaysan bilirsin sen burda hersey Posta ile donuyor bu yuzden kimsenin 1 postasini onemsemeyip geciktirme yapmazlar.

Fransanin neresindesin ?

Yurtdisinda zaten 2 haftada geliyor.Sahsen fransada oyle ama diger avrupa ulkeleride oyledir saniyorum.Zaten fransadaysan bilirsin sen burda hersey Posta ile donuyor bu yuzden kimsenin 1 postasini onemsemeyip geciktirme yapmazlar.

Fransanin neresindesin ?

valla tam 11 ay oldu fransaya geleli montargis bölgesi abi 45

Hosgeldin o zaman,bana 300km uzakdasin.ithal damatmi ? :D:D:D

Hoşbulduk abi allaha şükür ben öyle değilim :D babam burda yaşıyor yani 12 senedir burada çalışıyor bizi buraya aldı aile birleşim mi ne onla geldik

valla zor çok zor bu dil insanı öldürür abi :D

dil öğrenme konusunda tavsiyen varmı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri