12 ocak pini gelen varmı

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

egva06

Yasaklanmış
evet beyler pini gelen varmı tahmini olarak ne zaman gelir pinlerimiz ankarada oturuyorum

yurtdışından normal zarf yollanıyor.aps falan olmadığından ağır ağır geliyor

Aynı durum bendede söz konusu.
Hala gelen giden yok. Şubat ödemesidemi yalan oldu şimdi :/

20 tl yi bugün aştım. benim pinim şubat 12 de mi yola çıkacak. 12 sindemi çıkıyor pinler?

Arkadaşıma aralık 12 pini bu gün geldi
Bana da 20 ocakta geldi
Diğer arkadaşa 24 ocakta

sanırım bu bir fikir verir :D

---------- Mesaj saat 17:41:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:47 civarında gönderildi. ----------

20 tl yi bugün aştım. benim pinim şubat 12 de mi yola çıkacak. 12 sindemi çıkıyor pinler?

20 Tl yi aşman yetmez! Kesinleşmiş kazancın 20 tl yi aşacak.
12 şubatta kazançlar kesinleşir. ve pin yola çıkar. Mart ayı içinde gelir.

KEsinleşmesi demek kazancından kesinti yapılacak demek. Bunu adense belirliyor. O yüzden 20 tl ye güvenme.

Arkadaşıma aralık 12 pini bu gün geldi
Bana da 20 ocakta geldi
Diğer arkadaşa 24 ocakta

sanırım bu bir fikir verir :D

---------- Mesaj saat 17:41:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:47 civarında gönderildi. ----------

20 Tl yi aşman yetmez! Kesinleşmiş kazancın 20 tl yi aşacak.
12 şubatta kazançlar kesinleşir. ve pin yola çıkar. Mart ayı içinde gelir.

KEsinleşmesi demek kazancından kesinti yapılacak demek. Bunu adense belirliyor. O yüzden 20 tl ye güvenme.

4 sene önce böyle değildi. Pin yola çıktımı en geç 3 hafta içerisinde elimizde oluyordu. Sözde 3 4 hafta yazıyor ama 7 8 haftada anca geliyormuş demek.

6 ay önce istediğim pin kodu tam 22 günde elime ulaştı. Umarım Ocak pini de fazla gecikmez.

bekliyoruz bakalım

bu konu çok iyi oldu bana aralıkta adres doğrulama pini gönderdiler daha ulaşmadı ümidimi kesmiştim demekki hemen gelmiyormuş içim rahatladı

2 bin liraya çıktım bin tl kesinleşir heralde ama hala pin yok :S

Benim hesap açılalı 1 ay oldu, toplam kazanç 260 TL. Her hangi bir pin uyarısı çıkmıyor adsense sayfasında. Bu normal bir durum mudur ?

Benim hesap açılalı 1 ay oldu, toplam kazanç 260 TL. Her hangi bir pin uyarısı çıkmıyor adsense sayfasında. Bu normal bir durum mudur ?

kesinleşen miktarınızın 20 tl yi geçtiğinde yollanır hocam pininz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri