12 Ocak pinim gelmedi yeni pinmi istesek acaba

thedimebag

Yasaklanmış
arkadaslar 2 pin isteme bolumu acılmıs beklesem mı ıstesem mı

hemen iste dostum belki bu da gelmez ve 2. ayın sonunda adsensenin fotonu çekip gönderdiğinde hesabını anında onaylarlar. zaman kaybetmemiş olursun.

hemen iste dostum belki bu da gelmez ve 2. ayın sonunda adsensenin fotonu çekip gönderdiğinde hesabını anında onaylarlar. zaman kaybetmemiş olursun.

arkadaslar bırde adreste kısaltma kullanmadım ornegın cad. yerıne cadde yazdım dogrumudur

---------- Mesaj saat 03:04:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:04:21 civarında gönderildi. ----------

iste bence 3. gelincede iste 10 günde bir açılıyor yanılmıyorsam 1 ay bir kimlikle doğrulama yaparsın.

arkadaslar bırde adreste kısaltma kullanmadım ornegın cad. yerıne cadde yazdım dogrumudur

Şimdi pini istedik diyelim eee yarın diger pin gelirse nolacak?

aynısı bende dusundum

iste cevabı

Yeni bir PIN istedikten sonra eski PIN’imi kullanabilir miyim?

Evet. Hesabınız için verilen tüm yeni PIN'ler orijinal PIN'inizin aynısı olacağından, hangisinin elinize daha önce geçtiğine bakmaksızın size gönderilen PIN'lerden herhangi birini girebilirsiniz.

---------- Mesaj saat 03:04:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:04:21 civarında gönderildi. ----------

hocam o kadarı çok önemli değil sen semtindeki postahaneye ulaştır gerisi hallolur

aynısı bende dusundum

iste cevabı

Yeni bir PIN istedikten sonra eski PIN’imi kullanabilir miyim?

Evet. Hesabınız için verilen tüm yeni PIN'ler orijinal PIN'inizin aynısı olacağından, hangisinin elinize daha önce geçtiğine bakmaksızın size gönderilen PIN'lerden herhangi birini girebilirsiniz.

Eyvallah hocam saolasın hemen isteyelim ozaman

Bişey olmayacak üretilen pin Tektir her defasında aynı pin üretir adsense ulaşmadıgi için tekrar talep edersin 2.yi istedin ilk zarf zarf ertesi gün geldi gelecek pine aynı olacağı için sorun teşkil etmez

ocak la ilgili pin sayfasını biraz okusaydınız bu konuyu açmaya gerek kalmayacaktı.

2. pini geçen hafta istedim aralık pini daha gelmedi buyuk ihtimal geldide postacılar umursamıyor bu gun gidip ptt de cingan cıkartıcam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri