Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugun kesinleşmiş kazanç 71 yazıyor yola çıktı galiba benimkide
arkadaslar pin ortalama ne zaman elimizde oluyor , birde olaki elimize ulasmazsa ne zaman 2.pini talep edebiliyoruz ?
kesinleştimiki bende kesinleşmedi![]()
pin yola çıkınca ana sayfaya not düşüyor...çıkınca anlaşılır da çıkmadı herhalde.hafta sonu diye mi acaba?bende 103tl kesinleşmiş kazanç yazıyor ama pin gönderdik vb. gibi bir yazı göremedim. Yada pini nereye gireceğimizide göremedim. Bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
bende 103tl kesinleşmiş kazanç yazıyor ama pin gönderdik vb. gibi bir yazı göremedim. Yada pini nereye gireceğimizide göremedim. Bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
pin yola çıkınca ana sayfaya not düşüyor...çıkınca anlaşılır da çıkmadı herhalde.hafta sonu diye mi acaba?
pin normalde diğer ayın 6-7 sinden sonra eline ulaşır.daha aralık ayı pinleri cuma gelmeye başladı ama onda yılbaşı tatilinin gazabına uğradık...pin girme sayfasında 1.pin yola çıktıktan 1 ay sonra 2.pin isteme isteği açılıyor,tıklıyorsun.3 pinde de aynı numara yollandığından gelmeden 2.-3. yü istemekte sorun yok.arkadaslar pin ortalama ne zaman elimizde oluyor , birde olaki elimize ulasmazsa ne zaman 2.pini talep edebiliyoruz ?
pin yola çıkınca ana sayfaya not düşüyor...çıkınca anlaşılır da çıkmadı herhalde.hafta sonu diye mi acaba?
istanbulun göbeğindeyim gop dayım gelsin bi zahmet hızlı
10dk önce renk körü oldumu öğrendim polis ve astsubaylık hayallerim yerle bir oldu
yok bende kesinleşmemiş her yere baktık 64 tlm var perform raporlardaortalama 30 ila 40 gun ıcerısınde elınde oluyor. tabıkı bu oturdugun veya verdıgın adrese baglı. pının yola cıkmasından yaklasık 1 ay sonrada 2. pını ısteyebılıyorsun. pın gırme kısmında ısteme acılıyor ozman ısteyebılıyorsun.
---------- Mesaj saat 12:50:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:50:29 civarında gönderildi. ----------
evet dun kesınlestı. odemeler kısmına bak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.