120 Aboneli 20k izlenmeli kanal satılık

• Kullanıcı hasanefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

hasanefe

Kayıtlı Üye
160 Aboneli 37k izlenmeli kanal 190tl adsense ile satılık

Kanal Adi : Satışa kadar veremiyorum.
Kanal Kategorisi : Yabancı
Kanal Dili : Yabancı
Abone Sayisi : 160 oldu(Günlük 10-25 Arası geliyor)
izlenim Sayisi : 37k oldu
Kanalinizda UYARI Varmi : Hiçbir uyarı yoktur.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 2 Haber kanalıyla birlikte 15-16tl
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kanal Satis Fiyatiniz : 350TL(Adsense deki 205tl ile birlikte)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar çok acil ihtiyacım olmasa hayatta altın yumurtlayan tavuğu satmam(16tl ye altın diyorum gülmeyin ne olur :) ) Sadece kyk bursu yetmiyo okul da açılıyo onun için satıyorum isteyene pm ile kanalları atabilirim yanında 20k ve 25k izlenmeli iki haber kanalı da vericem 30-40 arası aboneleri var hepsi birlikte 350tl günlük şu an 15-16tl bırakıyor adsense de 190tl var onunla birlikte vericem haber kanallarının sadece birinde 1 tane telif uyarısı var onun dışında tek adsense kullanıyorum ve günlük max 20 şer video yüklüyorum hepsi aşırı temizdir adsense e bağlı hiçbir kanalım da banlanmamıştır pm atarsanız kanalların bilgilerini atabilirim teşekkürler :)
Buyrun adsense raporları:

Kanalların diğer sayfaları:
HABER KANALI 1

ANA KANAL

HABER KANALI 2

Hocam yanlis yapiyon onune gelene atma kanalini kopyalarlar calarlar iyi niyetli oldugu kadar kotu niyetli unsanlarda var sadece alacak olana ver bilgileri herseyin caps i var zaten onemli uyari!!!!

2-3 Kişiye verdim daha pm atmıyorum arkadaşlar ciddi alıcılar iletişime geçsin istedikleri analizi falan kanal ismini silerek atabilirim o da inanmayanlar için bu arada yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum uyardığınız için kimse üstüne alınmasın lütfen

Konu hala güncel bugünün kazancı 15.5tl ile beraber adsense de 152tl olmuştur. 200tl yi kesinleşince muhtemelen geçecektir.

Bu günün bu saate kadar olan kazancıyla beraber adsense de 165tl olmuştur fiyat 350tl ye düşmüştür.

Arkadaşlar konu güncel fiyat aşağı çekildi teklifleri pm ile belirtebilirsiniz.

Son fiyatı aşağıdaki sorularımla birlikte pm alabilirmiyim.
2 Haber kanalıyla birlikte 15-16tl demişsiniz? haber kanalları çıkınca ne kadar olur gelir.
Hergün takip gerektiriyor mu?

Son fiyatı aşağıdaki sorularımla birlikte pm alabilirmiyim.
2 Haber kanalıyla birlikte 15-16tl demişsiniz? haber kanalları çıkınca ne kadar olur gelir.
Hergün takip gerektiriyor mu?
şu an günlük 4-6 arası geliyor izlenme haber kanallarından ikisinden toplam 1000-1500 izlenme geliyor asıl kanalım takip gerektirmiyor 2-3 günde bir 5-6 video atıyorum 1 günde 150 şer izleniyor anında sürekli artıyor tüm videolar izleniyor para tek bir videodan gelmiyor.

Konu güncel arkadaşlar forumdan bir arkadaşla görüştüm cumaya kadar alışverişi yapıcaz bir sorun çıkarsa diye başka almak isteyen varsa pm ile bildirsin satış için son gün pazar adsense deki son fiyat 205 tl oldu kanalın abonesi 170 izlenme 40k yı geçti. Yanında 1700 toplu video yükleme haklı videoyap .com botu da veriyorum 12 günü kaldı.

pm alabilirmiyim adsenseye sadece 2 kanalmı baglı başka baglı kanal varmı para kazanma kapanma gibi birşey oldumu daha önce adsense pinli herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri