13 farklı kanal aynı anda gitti:S

• Kullanıcı kizilaslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

kizilaslan

Kayıtlı Üye
Screenshot by Lightshot
kanallardan 2 si 1 aylıktı ve ikisine hiç giriş yapmadım onlar neden kapandı bilmiyorum anlamış değilim.

diğer kanallar ise hepsi güncel içerikti onları anlıyorum ama birden gitmeleri şaşırtıcı.

Her kanala amazondan bir vds ayarladım onunla yükleme yaptım aradaki bağı nasıl çözdüler anlamış değilim.
Ve her içerik için yeni vds de yeni kanal oluşturup 3cx ile onaylayıp videoyu atıyordum hemen.
Sorun ne olabilir
amazon daki vds leri tek vds olarak mı görüyor?
3cx mi?
yoksa kanalı açar açmaz video atmam mı?

Son düzenleme:
kanallari kendin mi actin birinden mi aldin?

adsenseye bagladıysan arasındaki bag belli partner ise bilemem

kanallari kendin mi actin birinden mi aldin?
Evet hepsini kendim acip dogrulattm kanallarida vds den actm her kanala 1 vds
adsenseye bagladıysan arasındaki bag belli partner ise bilemem
Yok ne adsense ne patner izlenim almalarini bekliyrdm kanalin para kazanimi ackti ama videolarda reklam yoktu
Kendi pc de hic giris yapmadım kanallara sadece arada ytparann kanal takip sisteminden kanallari ziyaret edip kontrol ederdm o kadar oradan da tespit edilebilir mi?

hepsi aynı etiket ve aynı açıklamamı girdin.

hepsi aynı etiket ve aynı açıklamamı girdin.

5-6 tanesi Screenshot by Lightshot şeklinde dizi adlarını episode sini değşip atıyordm

diğerleri farklıydı ama.

bir ay önce aynı yolla açıp 1 aydır girmediğim 2 kanal da kapanmış onlarla şimdklerin tke ortak yanı.
Yt Araçları YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi
girip kontrol etmem oldu. acaba aynı ip den kanalları ziyaret etmemden mi kapandı.

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:31 ----------

çok ahım şahım bir izlenim de yoktu dün geceki raporlar şu şekildeydi
Screenshot by Lightshot

5-6 tanesi Screenshot by Lightshot şeklinde dizi adlarını episode sini değşip atıyordm

diğerleri farklıydı ama.

bir ay önce aynı yolla açıp 1 aydır girmediğim 2 kanal da kapanmış onlarla şimdklerin tke ortak yanı.
Yt Araçları YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi
girip kontrol etmem oldu. acaba aynı ip den kanalları ziyaret etmemden mi kapandı.

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:31 ----------

çok ahım şahım bir izlenim de yoktu dün geceki raporlar şu şekildeydi
Screenshot by Lightshot
ucuz etin yahnisi muhabbeti olmuştur.
sen internet bağlantını hallet sana güzel bir sistem kurarız.patlamayacak tarzda :D

ucuz etin yahnisi muhabbeti olmuştur.
sen internet bağlantını hallet sana güzel bir sistem kurarız.patlamayacak tarzda :D

1 haftadır geldi bağlandım sunucu bile satın aldım:) ama tek sunucuda birden fazla kanal nasl calışırım o kafama takılıyor sürekli.

Şimdi elimde 20 tane falan ekim 2014 te kendi açtığım kanallar var onlarla mı devam etmeliyim yoksa yine amazondan kanal açmaya devam mı etmeliiym?

1 haftadır geldi bağlandım sunucu bile satın aldım:) ama tek sunucuda birden fazla kanal nasl calışırım o kafama takılıyor sürekli.

Şimdi elimde 20 tane falan ekim 2014 te kendi açtığım kanallar var onlarla mı devam etmeliyim yoksa yine amazondan kanal açmaya devam mı etmeliiym?
sunucuyu nerden aldın.özellikleri ne?
yüksek özellikteyse böldürdün mü?

bende 24gb lık sunucu var 2 ye böldürdüm.
geçen ay 25 kanal açtım bu ay ip yenileyip açmaya devam ediyorum
manuel yüklemelerle yaptıgım kanallarda kapanma yok.sen cevabını pm den yaz yapalım bir şeyler

Forumda hareket varken konuyu up layalm brlki biren biri cikar. 13 farkli vds 13 farkli içerik 13 farkli kanal hepsidr kendi vds snde aclmis kapandi hepsi birden nerde hata yaptm arkadaşlar? Google a uyr olma yntemlerinde bile farklılıklar soz konusu..v

Forumda hareket varken konuyu up layalm brlki biren biri cikar. 13 farkli vds 13 farkli içerik 13 farkli kanal hepsidr kendi vds snde aclmis kapandi hepsi birden nerde hata yaptm arkadaşlar? Google a uyr olma yntemlerinde bile farklılıklar soz konusu..v

13 farklı vds iyimiş

kanallar arasında bir bağ varmıydı onlarda aynı vds de mi açıldı yoksa satın mı alındı

13 farklı vds iyimiş

kanallar arasında bir bağ varmıydı onlarda aynı vds de mi açıldı yoksa satın mı alındı
Vdsleri amazondan açtım Hayır su sekilde calistim
Amazondan bir vds actim
Vds den mozillayi kurdum
Mozilladan googla girip uye oldum
Kendi pc den 3cx ile dogrulama kodu girildi
Kanal acildi video atıldı
Kapak ve profil resimleri yüklendi.

Kanal acar acmaz video bastigimdan mi acaba boylr oldu?
Ayni yöntemle 1 ay once actigim 4 kanal vardi bunlarsan 2 si halen ayakta ama diger 2 si bu 13 kanalin icinde kapandi
1 ay once actigim kanallara hic giris bile yapmadim 1 ay boyunca ve bu 2si farkli amazon hesabindan alinmaydi bu kanallarla beeaber kapanması cok garip

Son düzenleme:
sunucuyu nerden aldın.özellikleri ne?
yüksek özellikteyse böldürdün mü?

bende 24gb lık sunucu var 2 ye böldürdüm.
geçen ay 25 kanal açtım bu ay ip yenileyip açmaya devam ediyorum
manuel yüklemelerle yaptıgım kanallarda kapanma yok.sen cevabını pm den yaz yapalım bir şeyler

ip yi neden yeniliyorduk ?

Bence 150 VDS ye verıp boldurup vss ıslem yapacagına :)

1 tane bot al , mesela yutubum alsan 50 TL ...
Dısardan saglam kkanal satıcılarından da 50 kanal alsan ortalama 50 - 60 arası bişi ttuar ama şu çalıştıgından daha saglam calsıırsın ...

Bence 150 VDS ye verıp boldurup vss ıslem yapacagına :)

1 tane bot al , mesela yutubum alsan 50 TL ...
Dısardan saglam kkanal satıcılarından da 50 kanal alsan ortalama 50 - 60 arası bişi ttuar ama şu çalıştıgından daha saglam calsıırsın ...

olmadı gelecek ay öyle yaparız hazirana daha çok var nslsa:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri