14 Günlük Kazancım.

• Kullanıcı EmreK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

EmreK

Kayıtlı Üye
WPR4WEs.png

4 Kanal TR 1 Kanal Yabancı (Yeni açtım) Şeklinde çalışıyorum. Günlük ortalama 10-20 arası video çekiyorum. Haber ve Futbol yoğunluk olarak çalışsam da TBM yüzünden pek kazancım olmuyor. :D

Benim hedefim ilk ay 30 tl görmekti. Sanırım bu hedefi 5-10 lira ile geçeceğim

Kasım ayında 20 TL geçememişsin sanırım.Aralık ayında hedefin 20 TL yi geçmek olsun 25-30 arası olsa yeter.Ocak 12 de pin yola çıksın.Ocak ayında da 200 civarı olsun hedefin.Şubatda ödeme alabilmek adına.Sonrasında işi çözer,kendi yöntemini üretirsin zaten :) Bol kazançlar

Yakında youtuebe gerçekleriyle karşılaşırsın(sahte telif,para kazanma kapanması,spam vb)
Sakın pes etme güzel kazançlar elde edebilirsin.Youtubede başlamak kazanmanın yarısıdır.Nacizane bir abi tavsiyesi

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Hocam bence TBM en cok düşük niche kelimelerle oranı yükselt.

Eğer ben olsaydım o tbmleri görüp bir dahada kanalla uğraşmazdım.

Hocam biraz niche çalış dediğim gibi tbm oranın 0.22den aşağı emin ol düşmeyecektir.

Hocam bence TBM en cok düşük niche kelimelerle oranı yükselt.

Eğer ben olsaydım o tbmleri görüp bir dahada kanalla uğraşmazdım.

Hocam biraz niche çalış dediğim gibi tbm oranın 0.22den aşağı emin ol düşmeyecektir.

Hocam dün biraz araştırma yaptım. Kanal olarak Haber paylaşımı yaptığımdan TBM yüksek tutamıyorum. Fakat paylaştığınız bilgi sayesinde az da olsa ne yapmam gerektiğini anladım. ;)

hayallerimdeki kazanç bunlar ... devam et.. başarırsın yeterkı para kazanmaya kapanma yeterkı kanalların kapanmasın kolay gelsın sana

Hocam dün biraz araştırma yaptım. Kanal olarak Haber paylaşımı yaptığımdan TBM yüksek tutamıyorum. Fakat paylaştığınız bilgi sayesinde az da olsa ne yapmam gerektiğini anladım. ;)

Hocam sevindim senin adına umarım daha yüksek TBM oranın olur. Yerli haber mi yapıyorsun bilmiyorum ama yabancı haberlerin TBM oranları yüksek oluyor ben bu zamana kadar düşük denk gelmedim.

Birde etiket kısmını az tut çok dokdurma

Hocam sevindim senin adına umarım daha yüksek TBM oranın olur. Yerli haber mi yapıyorsun bilmiyorum ama yabancı haberlerin TBM oranları yüksek oluyor ben bu zamana kadar düşük denk gelmedim.

Birde etiket kısmını az tut çok dokdurma

Türkçe yabancı karışık yapıyorum. (Farklı kanal) Günlük haberler yüklüyorum. O yüznden izleme oranları çok iyi tabi TBM 0.10 üstü falan olsa tadından yenmez :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri