Merhaba arkadaşlar 14k tık aldım kaç tık gelmesi lazım sizce ve ne kadar getirisi olmalı aşağı yukarı ? içerik haber
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
to 4 olsa 550-600 civarı bence
500 civarı tık olması lazım ortalama kısa videolarsa oda sana ne getiri 50 tl gibi ortalma benm fikrim bu
kardşeim senin tık az ama diğer arkdaşalrın dediği gibi 500-600 tık hikaye o çok az rastlanan bi durum o kadar tık alınmaz...alıyorum diyen varsa tamamen şansına bakar o iş...14 K ya 150-200 arası tık alman lazım 1 K ya 10 tık alsan 140 adet yapar mesela....bazen 1 K ya 20 tık alırısn ama ortalaması 1 K ya 10 tık dır
0,72 TO bugün. 0,21 TBM 15.312 İZLENİM 111 TIK 23.04 TL
mart gireli to bendede aynı. tbm ortalama 0.17 den 0.40 a çıktısaçma saçma bişeyler oluyo
aynen hocam çalışılan dil izlenilen ülke değişim gösteriyormuş hayırlısı bakalımhaber videolarında tıklanma az olur ama çalıştığın dile göre de değişir bu bende tık %3 e yakın civarda haber kanallarında o da 200-300 arası oluyor bi arkadaşın daha dediği gibi o da fiyat olarak 20 tl civarında bi para olması gerek![]()
Durumun gayet normal. Sayfa to oranin videonu izleyen ulkelere, videonun icerigine, kalitesine, suresine, hangi cihazdan izlendigine gore degisir. 90k izlenime 200 tik aldigimi falan hatirliyorum, senin durumun gayet iyi yani. Zaten tbm oraninda 0,21 mis.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.